Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 07 03, 10:47)
Yra viena bet tau is londono toli vaziuoti..nebent noresi po to prie juros pabut cia butu netoli Brighton,jeigu reiktu sakyk  mirksiukas.gif

Jei nerasiu,teks vaziuot.Vis arciau nei LT smile.gif Nes cia rimtas reikalas,negaliu nesilasint.As uzsienio temelej parasiau,gal kas atsilieps;jei ne kreipsiuos pas tave 4u.gif

Kuriai dabar arciausiai testuka gadinti?
Kol kas laikau kumscius uz Rutes mazylius ir Irides derliu 4u.gif

Beta,ryt kartosi hcg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 03 liepos 2011 - 12:01
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 03, 11:31)
O gal kas zinot iki keliu savaiciu crinone reikia vartoti?

Anksciau dazniausiai skirdavo iki 12sav.,bet dabar daznai jau skiria tik iki 9-10sav.jei mato,kad viskas gerai. Nezinau kodel cia tokie pakeitimai. Bet tau gal paciai ramiau butu iki 12sav.panaudoti,nes man labai nedrasu buvo 9sav.nutraukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 03, 09:31)
Eisiu cia,ryt gal jau zinosiu kur ir kada.O veliau taip ar taip man reiks i Ryga,liepos 22 pas Bykova pasirodyt.Tai Baiba pasiule pas kita gydytoja uzsukti,tai pries kelione ir ten pasisuksiu,nes crinone tikrai reikes.

O gal kas zinot iki keliu savaiciu crinone reikia vartoti?
Papildyta:
Reginiuk,Citas,o gal kas is lietuvaiciu-gal turit pazistama sesute Londone?Bandau ieskotis kas lasaline po sirdutes uzplakimo sulasintu  ax.gif Ne uz dyka aisku  smile.gif

Labukas,galeciau atiduoti 38 crinone vienetus,man crinone sukele alergija.Jeigu parasytum adresa i Az atsiusciau pastu,nes gaila ismesti,o naudoti vistiek negaliu,naudoju cyclogest vietoj crinone.Atduodu uz dyka,nes ir pati gavau is ligonines uz dyka.Galioja iki 10/2013.Siaip man reikia vartoti cyclogest iki 77 dienos,su crinonu tas pats,nezinau ar visiems toki pati laika reikia vartoti g.gif
Zinau ir sesute lietuvaite,bet ji gyvena Kembridze.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 03, 12:49)
Beta,ryt kartosi hcg?

Rytoj is pat ryto unsure.gif

Kur Warwara su anekdotais ? biggrin.gif reikes nuo pat ryto vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arualcom @ 2011 07 01, 19:07)
gal tiesiog is to didelio noro vaidenasi man g.gif

Vaiduokiu siaip sau nerodo esi nestuke.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 01, 20:07)

Ir tu mes cia vios vienoj chebroj drinks_cheers.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 23:22)
Tai va  ax.gif  Laukiu dabar pirmadienio ir nuo 7 ryto jau sedesiu prie klinikos  biggrin.gif

Man patinka kai tu pati sprendi kuriu gydytoju rekomendaciju laikytis, i kurias nekreipt demesio. tai gydytojai reiktu paskaityt vien sm puslapi ir daugiau tokiu nesamoniu kaip siulyti betai nesidaryti hcg neissigalvoti lotuliukas.gif

Liepa7 - 26 savaiteles wub.gif kaip nestumas einasi, lengvas?

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 03, 08:27)
Siandien skaitmeninis rodo 2-3 weeks,tai as dar ramesne,hcg reiskias jau virs 250.

Labai gerai rodo tavo NT thumbup.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 03, 11:31)
Reginiuk,Citas,o gal kas is lietuvaiciu-gal turit pazistama sesute Londone?Bandau ieskotis kas lasaline po sirdutes uzplakimo sulasintu  ax.gif Ne uz dyka aisku  smile.gif

Nezinau nieko, o tavo gp to nepadarytu?

Nu bet su ta kelione tai tu pavarei biggrin.gif gerai kad viskas baigesi gerai. Ilsekis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 03, 21:52)
Man patinka kai tu pati sprendi kuriu gydytoju rekomendaciju laikytis, i kurias nekreipt demesio. tai gydytojai reiktu paskaityt vien sm puslapi ir daugiau tokiu nesamoniu kaip siulyti betai nesidaryti hcg neissigalvoti  lotuliukas.gif

ne, nu taigi reikia save pakankint, nes kaip gi kitaip biggrin.gif Negi imsi ir patikesi gydytojos zodziais, kad nereikia kartoti, nes ir taip jau geras biggrin.gif juk dar visa savaite nervuotis, juk negaliu tokios progos praleisti lotuliukas.gif Tai vat, siu sviesiu minciu vedama rytoj nuo pat ryto busiu klinikos pirma kliente biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 03, 22:00)
ne, nu taigi reikia save pakankint, nes kaip gi kitaip  biggrin.gif  Negi imsi ir patikesi gydytojos zodziais, kad nereikia kartoti, nes ir taip jau geras  biggrin.gif juk dar visa savaite nervuotis, juk negaliu tokios progos praleisti  lotuliukas.gif  Tai vat, siu sviesiu minciu vedama rytoj nuo pat ryto busiu klinikos pirma kliente  biggrin.gif

Oi betute is tikruju tai as tave suprantu ir tavo skiedaliojim suprantu ir atiduociau labai daug kad jausciau tai ka dabar jauti tu ir keberiokst ir visos kitos suzinoje kad ju maziukai isikibo wub.gif Ir siaip mums cia irgi smagu kiekviena diena skaititi apie jusu teigiamus nt ir didejancius hcg thumbup.gif
Atsakyti
Rytas, damos!

T.P.Keberiokst su gera keliones pabaiga tave! lotuliukas.gif
Beta1 gerai padarei, kad pas gyd nuvariai.

damos, zinot, kaip mano vyras pasake del jusu abejoniu ar reikia kreiptis pas kita gyd., jei ne pas ja dareisi IVF:
- Tai tai atnes man kompa, nejaugi as pradesiu saukti, kad kas nors pries tai jau ji tvarke. Taigi ne mano nuosavybe, kaip seimininkas panorejo - taip ir gerai!

Betut - anekdotas:
- Isgerk vandens - nustebink savo kepenis!

Dar anekdotas is mano sunaus. Atnese jis per pietus prie barsciu saldaini. Senelis jam sako:
- Kas cia dabar?
- O cia, seneli, saldus gyvenimas!
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 04 liepos 2011 - 08:05
[quote=Warwara,2011 07 04, 07:05]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Аha, as net verkt pradejau, kai perskaiciau smile.gif

Maciau tu kitoj temutei zadejai statistikos su snaigutem. Gal gali ir man? Man dabar labai rupi smile.gif As aisku suprantu, kad mano sansai 100 ax.gif Bet vis vien idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Gerai,tai imesiu ir cia ir ten.Pasistengsiu siandien,nes nezinau kas darbe po 3 savaiciu nebuvimo darosi.Jauciu darbo nemazai bus doh.gif

Beta1,laukiu tavo rezu !!!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 04, 09:05)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Toks apie nieka, bet is koto verciantis lotuliukas.gif

Mano rankytes ir kojytes ka tik nustojo drebeti, siandien HCG 740 (13 dpi).Dabar nemazas trizniojimas laukia penktadieni unsure.gif Gaila, kad treciadieni niekas nedirba doh.gif

Keberiokst - primink, kada eini savo vaiku ieskot ? bigsmile.gif
Atsakyti