Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(RositaK @ 2011 07 02, 11:52)
o i akupunktura vaikstai kaip kad ruoseisi? as ten aprimdavau  ax.gif
dabar tai isijunkinus minti, kad bet kokiu atveju-ar nervuosiuos ar nesinervuosiu-bus taip kaip bus, ir nieko as savo nervais nepakeisiu, nu tik pakenkt aisku galiu. Vat is to bejegiskumo tokio ir atsiranda ta ramybe man.

Einu i akupunktura, tik biski nepatinka, nes zmoniu tai vajeee kiek. Visos tos lovos pilnos,kaip pliaze:D. Nekoks jausmas, girdziu visu ligas, be to ir ispanu kalba nera kokiu kinieciu,kad zinanciu butu mazai, pasakoja apie tave taip garsiai,kad nesijauti gerai. Man musu miestas yra kaimas,as ten pazystamu nemazai jau radau. Taigi...
Norisi daugiau privatumo ten.
Girdejau gera daktare Sigita,Pakrascio g. Kiek zinau,pas ja didzioji dalis is Grecijos daktaru mokosi,net ir ta Genute. Tik kainu nezinau. Ji daug ka gydo hemeopatija,akupunktura,folio lyg ir metodu. Ji ir desto KMU. Stipri daktare. Zinau kam padejo del kitu bedu,ka tradiciniai medikai niekaip nepagyde.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 02, 11:27)
Nedariau,nelabai kas dirba,o ir siaip kazkaip nusprendziau nesukti smegenu.Testas parode du riebius pagalius,to man siandien gana.

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif assa.gif zodziu jau nebeliko.. wub.gif laukiu pas nestukes !!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 02 liepos 2011 - 11:40
QUOTE(liepa7 @ 2011 07 02, 10:40)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif zodziu jau nebeliko.. wub.gif  laukiu pas nestukes !!!! thumbup.gif

Koks postas gerulis wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 02, 10:27)
.Testas parode du riebius pagalius

Keberiokst ,mergyt sveikinu labai labai oro_buckis.gif ,pagaliau user posted image
Lengvu tau menesiuku wub.gif
Atsakyti
As kai cia skaitau gerus dalykus apie Treisa,tai atrodo jis ten Jums visoms su klijais priklijuoja,labai jau gera statistika smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 02, 08:27)
Testas parode du riebius pagalius,
kraunuos tases ir greit i aeruosta.Nu taip nenoriu,kas siaubas  verysad.gif Man visada sunku is LT isvaziuot...

Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saugok savo maziukus keliones metu..gero skrydzio mirksiukas.gif
Atsakyti
Keberiokst, geros keliones, saugok savo turtelius. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites kas lanketes pas Bykova gal galit papasakot kur ja rast?cia as tik atsargai jei si karteli nepasisektu nes tada noreciau pasidaryt kokius imuninius tyrimukus del sventos ramybes.... ar siaip pasikonsultuot,nes labai sudomino kaip pasiskaiciau kad daugumai padeda....
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 02, 15:04)
Mergaites kas lanketes pas Bykova gal galit papasakot kur ja rast?cia as tik atsargai jei si karteli nepasisektu nes tada noreciau pasidaryt kokius imuninius tyrimukus del  sventos ramybes.... ar siaip pasikonsultuot,nes labai sudomino kaip pasiskaiciau kad daugumai padeda....

Gausi lupt! Lauk dar savo testuko,o paskuio ir pasiklausinesi,atsargiai jinai matai lotuliukas.gif
Atsakyti
Grizau smile.gif Kelione super ispudinga.
Kadangi padetis tokia pati paciausia,nusprendem kad reikia anksti vaziuoti i aerouosta,ir tasiu daug ir svoris nemazas,zinojom kad bus virsvoris-dar ir susimoket reiks,tai kad viska palengva,be panikos,nutarem dvi valandas iki skrydzio.Atvaziuojam i aero,deliojames tasytes,sveriames,persideliojam,snekames-aerouostas kazko itartinai tuscias.Paziurim laika,o lektuvas ne 16.35 ,o 15.25 biggrin.gif Apsizioplinom doh.gif Vartai uzsidaro lygiai uz minutes.As nemoku pasakyt kokiu greiciu mes ten pradejom skraidyti.Bagazo nebepriima,palikom artimiesiems,galvojam per persiuntejus atsisiusim,praeinam apsauga.Man prasideda panika,nes prisimenu kad dalis vaistu ir visi svirkstai liko bagaze,o reikia man ju ryt.Jau norejom suktis ir iseit,pirkti bilietus rytojui.Tai aciu dievui,zmones aerouoste normalus dirba.Leido tevams grizt,atiduot tases,praskanavo,aisku prie lasaliniu prisikabino,tai as kai pradejau traukti receptus ir pasakiau,kad nescia leido viska.Aisku susimokejom uz tases,bet bent papuolem i lektuva.Nu as nemoku papasakot,kokios tos 10 minuciu buvo,bet tikrai ramiai ir letai neisejo.Turbo gavosi! hihihi.gif
Tai va tokie Keberiokst ispudziai,be nuotykiu man neiseina.Dabar uztat tasiukus issikrovus,kojas pagaliau istiesus ilsesiuos ax.gif
Atsakyti
Siandien buvau pirmai savo derliaus apziurai. Taigi sio IVF sukis - orientuojames ne i kiekybe, o kokybe biggrin.gif Kol kas tik 4 padoresni foliukai uzaugo. Tikiuosi, kad per artimiausias dieneles dar sis tas pridygs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 02, 20:36)
Grizau  smile.gif Kelione super ispudinga.

Svarbu laiminga pabaiga! Ilsekis dabar oro_buckis.gif
Atsakyti
Keberiokšt, pavarei. biggrin.gif svarbu, kad viskas gerai ir spėjot susitvarkyti bei susiorganizuoti viską. Saugok save 4u.gif
Atsakyti