QUOTE(RositaK @ 2011 07 02, 11:52)
o i akupunktura vaikstai kaip kad ruoseisi? as ten aprimdavau
dabar tai isijunkinus minti, kad bet kokiu atveju-ar nervuosiuos ar nesinervuosiu-bus taip kaip bus, ir nieko as savo nervais nepakeisiu, nu tik pakenkt aisku galiu. Vat is to bejegiskumo tokio ir atsiranda ta ramybe man.
dabar tai isijunkinus minti, kad bet kokiu atveju-ar nervuosiuos ar nesinervuosiu-bus taip kaip bus, ir nieko as savo nervais nepakeisiu, nu tik pakenkt aisku galiu. Vat is to bejegiskumo tokio ir atsiranda ta ramybe man.
Einu i akupunktura, tik biski nepatinka, nes zmoniu tai vajeee kiek. Visos tos lovos pilnos,kaip pliaze:D. Nekoks jausmas, girdziu visu ligas, be to ir ispanu kalba nera kokiu kinieciu,kad zinanciu butu mazai, pasakoja apie tave taip garsiai,kad nesijauti gerai. Man musu miestas yra kaimas,as ten pazystamu nemazai jau radau. Taigi...
Norisi daugiau privatumo ten.
Girdejau gera daktare Sigita,Pakrascio g. Kiek zinau,pas ja didzioji dalis is Grecijos daktaru mokosi,net ir ta Genute. Tik kainu nezinau. Ji daug ka gydo hemeopatija,akupunktura,folio lyg ir metodu. Ji ir desto KMU. Stipri daktare. Zinau kam padejo del kitu bedu,ka tradiciniai medikai niekaip nepagyde.