Rosituk, gal Bykova pades
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 01, 21:10)
Iride,rasau labiau gal tau,nes tu cia dar su Gorgiu draugauji.
Zodziu,jei kada reikes su juo sneketi tai rimtai siulau nusipirkti bilietus ir nuvaziuoti,bet neskambinti.Man su anglu ir beer terminais problemu nera,bet nesupratau jo visiskai.Ta pati ir angles sako.Dar mikro isijunges,tai aidas visai tam nepadejo.Zodziu noriu nenoriu,kazkada gryzus teks vel eiti.Receptus vel; israsys,issius pastu,tikiuosi nestrigs jie niekur.O siaip sake viskas turetu buti gerai;papasakojau apie savo saviveikla sake einu teisingu keliu,dabar ryt ir antradieni hcg,sirdutes uzmatymas ir ta proga intralipidai.Iki keliu savaiciu viska vartot net neklausiau nes buciau tikriausiai nesupratus,tai sakiau sekanti karta kai recepto reikes,eisiu pasisneket asmeniskai.Palinkejo sekmes ir pakartojo,kad viskas turi buti gerai.Na tai as visa rami dabar (ir ateinancias tikriausiai penkias minutes )...
Zodziu,jei kada reikes su juo sneketi tai rimtai siulau nusipirkti bilietus ir nuvaziuoti,bet neskambinti.Man su anglu ir beer terminais problemu nera,bet nesupratau jo visiskai.Ta pati ir angles sako.Dar mikro isijunges,tai aidas visai tam nepadejo.Zodziu noriu nenoriu,kazkada gryzus teks vel eiti.Receptus vel; israsys,issius pastu,tikiuosi nestrigs jie niekur.O siaip sake viskas turetu buti gerai;papasakojau apie savo saviveikla sake einu teisingu keliu,dabar ryt ir antradieni hcg,sirdutes uzmatymas ir ta proga intralipidai.Iki keliu savaiciu viska vartot net neklausiau nes buciau tikriausiai nesupratus,tai sakiau sekanti karta kai recepto reikes,eisiu pasisneket asmeniskai.Palinkejo sekmes ir pakartojo,kad viskas turi buti gerai.Na tai as visa rami dabar (ir ateinancias tikriausiai penkias minutes )...
Nu jo asmeninis kontaktas visada geriau as irgi turejau kovo men. pradzioje sutarusi telefonu aptarti imuniniu tyrimu rezultatus, bet kazkaip paskutine minute supratau, kad geriau jau face-to-face rimtus reikalus aptarinet
na, svarbiausia isgirdai, kad eini teisingu keliu taigi buk rami, skaiciuok HCG prieaugius ir planuok, kur dvivieti vezimeli isigyt ech, tikiuosi ir as turesiu artmiausiu metu galimybe antra karta IVIG susilasint..
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 01, 21:22)
o man zinokit,neramu kazkaip pasidare gal cia man oras veikia,gal tikrai durna darausi ziuriu,mergytes kurioms pasiseke pastoti tai vaziuoja dar pas Bykova,kazka lasinates,LIT ir kitokius velnius.O man niekas nieko neminejo juk eiciau ir daryciausi jau dabar gaila,kad del to nenuejimo nepavyktu mums....
Brangioji, tau pirmas IVF, todel patikek nieko tau daugiau nereikia, tik tiketi sekme
Labas vakaras plepses
As gi padariau stai ka siandien: nulekiau pasO.K. i BAK.Nes jau kazkaip neramu pradejo darytis del tos hyper Gydytoja man laaabai patiko Nors siek tiek bijojau, kad gal nebus patenkinta, nes gi atejau su kito mediko atliktu darbu ar kazka.....Bet nieko panasaus.Tai siai dienai situacija tokia, kad ta hyper pas mane yra, bet ne tokia bloga, kaip man atrode As gi baisiai nepakanti skausmui, tai gali buti, kad man atrode viskas baisiau nei is tiesu Rezultate - padare kraujus visokius ir gavau kazkokiu leidziamu vaistu kas vakareli.Cia kazka bendro jis turi su kraujo kresumu.Sake, pagal mano kraujo tyrima tas kazkoks rodiklis galetu buti geresnis, o turint omeny, kad man buvo nesivystantis, tai reiketu apsidrausti ir geriau ji susileisti kas vakara iki kito vizito.Dar gavau du kartus vietoj 1 detis crinona, irgi del tos pacios priezasties - apsidrausti.Sake daugiau HCG nekartoti, nes jis ir taip laaabai geras, bet as neklausysiu Tai va Laukiu dabar pirmadienio ir nuo 7 ryto jau sedesiu prie klinikos
As gi padariau stai ka siandien: nulekiau pasO.K. i BAK.Nes jau kazkaip neramu pradejo darytis del tos hyper Gydytoja man laaabai patiko Nors siek tiek bijojau, kad gal nebus patenkinta, nes gi atejau su kito mediko atliktu darbu ar kazka.....Bet nieko panasaus.Tai siai dienai situacija tokia, kad ta hyper pas mane yra, bet ne tokia bloga, kaip man atrode As gi baisiai nepakanti skausmui, tai gali buti, kad man atrode viskas baisiau nei is tiesu Rezultate - padare kraujus visokius ir gavau kazkokiu leidziamu vaistu kas vakareli.Cia kazka bendro jis turi su kraujo kresumu.Sake, pagal mano kraujo tyrima tas kazkoks rodiklis galetu buti geresnis, o turint omeny, kad man buvo nesivystantis, tai reiketu apsidrausti ir geriau ji susileisti kas vakara iki kito vizito.Dar gavau du kartus vietoj 1 detis crinona, irgi del tos pacios priezasties - apsidrausti.Sake daugiau HCG nekartoti, nes jis ir taip laaabai geras, bet as neklausysiu Tai va Laukiu dabar pirmadienio ir nuo 7 ryto jau sedesiu prie klinikos
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 23:22)
Labas vakaras plepses
Aciu Dievui kad nieko rimto ir maziukui bus viskas gerai
Irideaciu megyt,nors truputi paguodei,nes kai pradejau skaityti tame puslapuje susidare jausmas kad viskapradedu nuo kito galo.Vis siandien nepuoliau skambinti neurochirurgui savo;mat man smegenyse dariniai yra,hidrocefalija ir kankina pastoviaizemas spaudimas, tai kiek zinau man negalima jokiu budu silpninti imunines sistemos.Nes visada visi akcentavo kad labai rupinciausi savo imunitetu.o as ir rupinuosi.Aciu tau,nuraminai-va pralenkiu ir BETA su savo tryzniojimu. o siap as daug papildu vartoju,ziuriu beveik panasius kaip ir pas jus mergytes
ok,nebekankinu ir einu glaustis prie vyro,saldziu
QUOTE(Dominyyka @ 2011 07 01, 21:26)
Rosituk, gal Bykova pades
i ja dedam visas viltis
neatsakei i seniai uzduota klausima-snaigiukus jau pasiemei po histeroskopijos? ar busiu kazka praleidus
Beta, o puslyciu neziurejo? greiciausiai tu leidiesi clexane - jis krauja skystina
Afrodite, aciu o pas Bykova lankosi tos, kurioms arba labai ilgai nepavyksta IVF ir nieks nieko daugiau netiria ir neranda nepasisekimo priezasciu, arba tos, kurios tureje daug persileidimu. Beje, NIEKAS is gydytoju jos nerekomenduoja ar liepia pas ja gydytis-cia musu iniciatyva ja randam (aisku, SM) ir nusprendziam vaziuoti gydytis
Rosituk,as dar histero atsakymo neturiu,klinika atostogose,manau kita savaite bus. Rado kazkokius nelygumus gimdoj,o jos vidus t.b.lygus lygus,paeme tyrima,sake rimto nieko nebus,bet man nera ramu. Laukiu,ziuresiu ka sakys,ka skirs po to. Sako,kad tai gali but priezastis,kad nekibo stiprus zirniukai. Masciau apie rugseji,bet nezinia ka daktaras sakys del gydymo,jei toks bus.
QUOTE(Dominyyka @ 2011 07 02, 10:17)
bet man nera ramu.
va sito per laukimo laika ir mokykis-stenkis ramiai laukti ir kiek imanoma nurimti sirdyje
duokis zinoti del atsakymu kaip ir gyd., tikiuosi ju geru ir tau palankiu
QUOTE(RositaK @ 2011 07 02, 09:00)
Beta, o puslyciu neziurejo? greiciausiai tu leidiesi clexane - jis krauja skystina
eik tu, kur jau ten tos puslytes 10 dpi Uztat ta kairioji kiauside pasirodyma rengia.Issipletus per visa pilva, gimdute nustumus visiskai i sona, net issokus vargse.Kol nepradejo daryti echoskopo galvojo, kad cia kita kiauside issokus.Bet cia sake nieko tokio.Laikinas organu persistumdymas, kol nuskriaustoji kiauside reikalauja demesio Bet siaip labai nuramino, daug ka paaiskino.Tikriausiai mate, kad akys kaip lekstes ir daugiau baimes siuo metu nei dziaugsmo.
O vaistukus tai leidziuosi Fraxiparine kazkokius.Girdeti ?
Liepos 11 d. tureciau eiti ieskoti ko ten pas mane yra Jauciuoi kaip begemotas bijantis skiepu, is tos baimes nelabai net laukiu, kol ta diena ateis
Keberiokst - ar spejai krauja nuleist siandien ?
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 02, 11:17)
1.O vaistukus tai leidziuosi Fraxiparine kazkokius.Girdeti ?
2.Liepos 11 d. tureciau eiti ieskoti ko ten pas mane yra Jauciuoi kaip begemotas bijantis skiepu, is tos baimes nelabai net laukiu, kol ta diena ateis
2.Liepos 11 d. tureciau eiti ieskoti ko ten pas mane yra Jauciuoi kaip begemotas bijantis skiepu, is tos baimes nelabai net laukiu, kol ta diena ateis
1.kaip ir sakiau, flaksiparinas (veiklioji medziaga)-tai krauja skystinantys tai tie patys , kur Keberiokst leidziasi, tik patys vaistai vadinas clexane.
2.nu gal jau pradesi dziaugtis po truputi, ka megaukis o bus kaip bus-pasitikek maziasiais
Nedariau,nelabai kas dirba,o ir siaip kazkaip nusprendziau nesukti smegenu.Testas parode du riebius pagalius,to man siandien gana.Ryt pasidarysiu skaitmenini,paziuresiu kiek savaiciu rodys,jei 2-3 tai gerai,nes tiek rodo nuo 250 hcg.Nzn,reikes pirmadieni skambintis i ta klinika,kuri mane priziurejo-jie treciadieniais nestukiu klinika turi,tai ten gal ir skana padarytu ir priprasyciau hcg.Jei neisdegs sis planas,eisiu i privacia labe ketvirtadieni ir skanui privaciai.
Kol kas tokie planai,kraunuos tases ir greit i aeruosta.Nu taip nenoriu,kas siaubas Man visada sunku is LT isvaziuot...
Kol kas tokie planai,kraunuos tases ir greit i aeruosta.Nu taip nenoriu,kas siaubas Man visada sunku is LT isvaziuot...
Rosituk,
Va kaip man nurimt tai nezinau. Pilna nerimo. Isejau atostogu, o darbu kalnas liko,teks dar i darba eit, negaliu palikt. Tai ir cia stresas. Jau vakar kolega klause ar dar stogas nenuvaziavo, nes tiek darbu,siaubas kazkoks.
Papildyta:
Keberiokst, geros keliones. Saugok pilvuka
Va kaip man nurimt tai nezinau. Pilna nerimo. Isejau atostogu, o darbu kalnas liko,teks dar i darba eit, negaliu palikt. Tai ir cia stresas. Jau vakar kolega klause ar dar stogas nenuvaziavo, nes tiek darbu,siaubas kazkoks.
Papildyta:
Keberiokst, geros keliones. Saugok pilvuka
QUOTE(Dominyyka @ 2011 07 02, 11:34)
Va kaip man nurimt tai nezinau.
o i akupunktura vaikstai kaip kad ruoseisi? as ten aprimdavau
dabar tai isijunkinus minti, kad bet kokiu atveju-ar nervuosiuos ar nesinervuosiu-bus taip kaip bus, ir nieko as savo nervais nepakeisiu, nu tik pakenkt aisku galiu. Vat is to bejegiskumo tokio ir atsiranda ta ramybe man.