Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 12:55)
Eikit, baisu man dar tuos virusus spaudyti  biggrin.gif  Bet po bucki visom norinciom  oro_buckis.gif , nuo kurio turetumet apsikresti maziukais maziukais virusiuskais  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Bet zinokit kai pamatysiu sirdute kokia, tai va tada kai desiu virusa, visos slapios busit  biggrin.gif
Papildyta:
Man siandien viskas grazu  biggrin.gif O ka, pas jus irgi panasios bedos ?
Papildyta:
Nu jo, gimdute tai laureate pas mane  biggrin.gif  Matai, as buvau nulekus pas musuose zymia zolininke J.Balvociute po nesivystancio su reikalavimu duoti "ko nors".Tai ji man dave tu zoliu ten visokiu, bet labai akcentavo, kad butinai reikia man is kazkur gauti biciu pienelio, kad atseit tinkamiausias preparatas sitam organui.Kadangi pas mane su ja problemu ir siaip nera buve, ale vis tiek valgiau ta biciu pieneli, tai gal tas ir padejo....Neisivaizduoju.Nes kaip jau anksciau rasiau. nuo visos mano pusmeti vedamos sveikatingumo programos, embrionai tik prastesni gavosi si karta  unsure.gif  bet gimdutei gal ka ir pagelbejo, kad jau tokia garbinama buvo  biggrin.gif

Pas Balvociute ir as buvusi, kibirais zoles geriau. Tikrai padejo,mano ciklas grybavo, visiska baisuma buvo,atstate. As ja labai tikiu.
Mazu man ir pienelio dar reikia.
Akupunktura man dar tik menuo,kol kas nejauciu nieko ir histero atsakymu dar neturiu.
Atsakyti
Sveikinimai betai 4u.gif o aš vėl su klausimu, ar gali būti kad man nervai pakriko ir aš pradedu įsivaizduoti kad matau vaiduokliukus NT. Priminsiu savo situacija: 6DPI vaiduoklis 7DPI nieko 8DPI vėl vaiduoklis visi 3 NT skirtingu firmų šiandieninis labai silpnas vos iziurimas tai galvoju gal tiesiog is to didelio noro vaidenasi man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 01, 18:56)
sekantis kartas jau bus 100% sekmingas  thumbup.gif

abiems kad tik wub.gif
Atsakyti
Na ir tempai pas jus cia. Kol perskaiciau tiek lapu biggrin.gif
Dziaugiuosi uz visas, geras birzelis ir net labai, supeeeer !!
Atsakyti
QUOTE(arualcom @ 2011 07 01, 19:07)
Sveikinimai betai  4u.gif  o aš vėl su klausimu, ar gali būti kad man nervai pakriko ir aš pradedu įsivaizduoti kad matau vaiduokliukus NT. Priminsiu savo situacija: 6DPI vaiduoklis 7DPI nieko 8DPI vėl vaiduoklis visi 3 NT skirtingu firmų šiandieninis labai silpnas vos iziurimas tai galvoju gal tiesiog is to didelio noro vaidenasi man g.gif

Aš laikausi nuomonės, kad vaiduokliai be priežasties nesivaidena smile.gif ir neįmanoma pamatyt tai ko nėra, na nebent turi antgamtinių galių biggrin.gif taip, kad greičiau nusileisk kraujuką ir pranešk dar vieną gerą žinią
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 07 01, 19:19)
Na ir tempai pas jus cia. Kol perskaiciau tiek lapu biggrin.gif
Dziaugiuosi uz visas, geras birzelis ir net labai, supeeeer !!

as ir nespeju su ju tempais dar vakar 38 puslapi skaiciau senoj temelej o jau reik registruotis i nauja... thumbup.gif

labai sveikinu musu mergytes kuriom pasiseke si menesiuka tegu si karteli jusu stebukliukai pasilieka 9 men
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 01, 11:04)
Tai jau tikrai jokio skirtumo bile kad i teigiama rezultatz nukeliautume  wub.gif Tau UK ar LT?

Nukeliausime, as zinau, kad kitaip ir buti negali. mirksiukas.gif 4u.gif
As nei ten, nei ten, kur daug saulutes. ax.gif 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 07 01, 15:07)
abiems kad tik  wub.gif

O as? unsure.gif

Man specas irgi sake, kad jau menuo po operacijos galima daryti, bet as ir manau, kad geriau ilgiau palaukti, kol viskas atsistatys, sugis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 01, 20:07)
O as?  unsure.gif
Man specas irgi sake, kad jau menuo po operacijos galima daryti, bet as ir manau, kad geriau ilgiau palaukti, kol viskas atsistatys, sugis.  4u.gif

oi, nezinojau, kad tu irgi TOKIA :lotuliukaszodziu, VISOMS nestuke.gif nestuke.gif
o del laukimo tai as pritariu, kaip jau rasiau 4u.gif
Atsakyti
Rosituk,o Tu kada? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 07 01, 20:39)
Rosituk,o Tu kada? smile.gif

tikiuos kazkada wub.gif ech, kaip tikiuos-taip jau daede bemamyste, viaaauuu unsure.gif
Atsakyti
Iride,rasau labiau gal tau,nes tu cia dar su Gorgiu draugauji.
Zodziu,jei kada reikes su juo sneketi tai rimtai siulau nusipirkti bilietus ir nuvaziuoti,bet neskambinti.Man su anglu ir beer terminais problemu nera,bet nesupratau jo visiskai.Ta pati ir angles sako.Dar mikro isijunges,tai aidas visai tam nepadejo.Zodziu noriu nenoriu,kazkada gryzus teks vel eiti.Receptus vel; israsys,issius pastu,tikiuosi nestrigs jie niekur.O siaip sake viskas turetu buti gerai;papasakojau apie savo saviveikla sake einu teisingu keliu,dabar ryt ir antradieni hcg,sirdutes uzmatymas ir ta proga intralipidai.Iki keliu savaiciu viska vartot net neklausiau nes buciau tikriausiai nesupratus,tai sakiau sekanti karta kai recepto reikes,eisiu pasisneket asmeniskai.Palinkejo sekmes ir pakartojo,kad viskas turi buti gerai.Na tai as visa rami dabar (ir ateinancias tikriausiai penkias minutes biggrin.gif )...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 07 01, 20:45)
tikiuos kazkada  wub.gif ech, kaip tikiuos-taip jau daede bemamyste, viaaauuu unsure.gif

suprantu,bet tikek kad busi pati pati supermamyte wub.gif to nuosirdziai linkiu tau 4u.gif
Papildyta:
o man zinokit,neramu kazkaip pasidare g.gif gal cia man oras veikia,gal tikrai durna darausi angel_sadangel.gif ziuriu,mergytes kurioms pasiseke pastoti tai vaziuoja dar pas Bykova,kazka lasinates,LIT ir kitokius velnius.O man niekas nieko neminejo doh.gif juk eiciau ir daryciausi jau dabar verysad.gif gaila,kad del to nenuejimo nepavyktu mums....
Atsakyti