Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kamelija, užuojauta tau 4u.gif
Atsakyti
Laikykis Kamelija. Vieni išeina, kiti ateina. Po netekties į jūsų šeimą tikrai ateis nauja laimė.
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 09:35)
Kamelija, užuojauta tau  4u.gif

Aciu mergytes uz grazius zodzius 4u.gif Dar dabar sunkiai suvokiu, kad taip viskas greit ivyko. Kad liga zmogu gali sugrauzti per puse metu verysad.gif Bet matyt tokia Dievulio valia...
O pas mus i seima jau beldziasi naujas angeliukas. Sesute laukiasi trecio vaikelio thumbup.gif Pasirodo viena ateme, o kita dave... Labai noreciau tiketi, kad ir mums su MB nepagailes to dziaugsmo.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 12, 09:22)

Citas nu ka, mieloji, kur musu drauge errachka? Ka jinai mums gero pasakys?

Nu Errachka - atsiliepk 4u.gif
Warwara tavo mmm jau beldziasi? As sia savaite laukiu skambucio del vaistu pristatymo ir tuo paciu pirmojo pinigines palengvinimo blink.gif Galvoju galvoju, kad daugokai kainuoja, bet jei pasisektu tai atrodo dar tiek damokeciau smile.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 07 12, 09:22)
Kiek daug graziu ziniu per savaitele susikaupe thumbup.gif
Didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai musu naujoms nestukems 4u.gif  wub.gif
O visoms besiruosiancioms jomis tapti didziausios kantrybes ir ramaus laukimo 4u.gif  4u.gif
As deja siuo metu nesu nei labai laiminga, nei rami...Pasirodo, kad gal ir gerai, kad nepavyko birzeli startuoti. Penktadieni palaidojau savo teveli verysad.gif  verysad.gif Labai gaila, kad jis taip ir nesulauke anuku is mano puses. O taip tikejo musu sekme ir linkejo, kad viskas pasisektu. Bet deja verysad.gif

Uzjauciu mazute verysad.gif Atsius tevelis jums angeleli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 07 12, 09:47)

4u.gif uzuojauta 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2011 07 12, 09:56)
Nu Errachka - atsiliepk  4u.gif

laukiu rytojaus...brrrrr
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 12, 09:56)
Nu Errachka - atsiliepk  4u.gif
Warwara tavo mmm jau beldziasi? As sia savaite laukiu skambucio del vaistu pristatymo ir tuo paciu pirmojo pinigines palengvinimo  blink.gif Galvoju galvoju, kad daugokai kainuoja, bet jei pasisektu tai atrodo dar tiek damokeciau smile.gif
Uzjauciu mazute  verysad.gif Atsius tevelis jums angeleli  wub.gif

Citukas aciu 4u.gif Labai noriu tiketi, kad jis mums pades...
Atsakyti
vilmosa 4u.gif tavo snaigute nestuke.gif man ikvepe vilties wub.gif
o nuo kada pradejai naudoti prednozilona? po kiek? iki kada? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 07 11, 17:25)
Man nukele, nes sake neturi tos terpes, kurioje uzsalde  doh.gif , reikia uzsakineti ir tt. As MirV turiu uzsaldytas snaigutes 2 ir jos yra uzsaldytos senuoju budu, o dabar ta klinika praktikuoja nauja saldymo buda, todel reikia uzsakineti atskirai senaja terpe  doh.gif  Is pradziu nuliudau ziauriai, bet pagalvojau-gal geriau nespausti klinikos, gal geriau buna taip kaip likimas delioja...  ax.gif

g.gif nelabai suprantu, kam reikalinga ta terpe, jei snaigutes atsildys g.gif Na bet zmogus planuoja, o D juokiasi... Zodziu, viskas bus gerai, bet kita menesi 4u.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 07 11, 18:35)
O kas ten zino ju planus.Si menesi,tikriausiai vietos nebera,o kita men.visi atostogaus doh.gif

Neliudek, isgerk to savo sampaniuko, nes po menesio jau nebegalesi 4u.gif
QUOTE(mill @ 2011 07 11, 19:17)
Tai va, buvome pas daktara trumpam, kad paziuretu. Matem dvi puslytes, bet jos dar labai mazos.. ryt is ryto vaziuoju pas daktare, sake, gal paguldys del to kraujavimo ir biuletenio. Labai keista, kad taip viskas vyksta su manimi, kazkaip siandien visiskai nieko nesitikejau.. , bet ...  bigsmile.gif  Kaip noreciau, kad abu musu burbuliukai ir liktu  wub.gif  wub.gif

wub.gif ramybes tau ir ramiu 9 menesiuku 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 11, 20:13)
Miargaites, turiu foto su dviem puslytem  wub.gif  wub.gif  esam netgi apie 1,5 mm didesni nei tiketina pagal lygiai 5 savaites  hihihi.gif

wub.gif superines zinios thumbup.gif 2 vaikiukai wub.gif
Primink ta savo receptuka, kur nieko nedarei ir sekmingai 2 nesioji biggrin.gif
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 07 12, 09:22)
As deja siuo metu nesu nei labai laiminga, nei rami...Pasirodo, kad gal ir gerai, kad nepavyko birzeli startuoti. Penktadieni palaidojau savo teveli verysad.gif  verysad.gif Labai gaila, kad jis taip ir nesulauke anuku is mano puses. O taip tikejo musu sekme ir linkejo, kad viskas pasisektu. Bet deja verysad.gif

Uzuojauta tau 4u.gif
QUOTE(errachka @ 2011 07 12, 10:20)
laukiu rytojaus...brrrrr

kumstukai suspausti ir laukiam sekmingu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Ateinu. Mano HCG - 87.

Merginos, kol kas tyliai luktelkim tolesnių skaičiukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 11:11)
Ateinu. Mano HCG - 87.

Merginos, kol kas tyliai luktelkim tolesnių skaičiukų  4u.gif

Jeeeej (tyliai tyliai) thumbup.gif Kelinta DPI ? nu laukiam tesinio tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 12 liepos 2011 - 10:15
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 11:11)
Ateinu. Mano HCG - 87.

Merginos, kol kas tyliai luktelkim tolesnių skaičiukų  4u.gif

Mieloji, sveikinu tave dar karta 4u.gif tikrai augs, niekur nedings tie skaiciukai 4u.gif
Atsakyti
Rute
Nesulaukiai ketvirtadienio? 4u.gif Saunu! Mums reikia nauju geru naujienu! tyliai sveikinu, labai grazus skaiciukas! wub.gif wub.gif

RositaK is tikruju vilmosa:) snaiguikas stebuklingas. As dabar daug ruziaviau ziuriu i savo galimybes thumbup.gif Ir tau likniu super rezultato su snaigiukais!

errachka Kantrybes!

Citas ka as zinau. Pagal viska turi ryt prasideti. O kaip ten bus, nepasitikiu as organizmui, zapadlistas jis smile.gif bet kokiu atveju varau ketvirtadieni pas gyd. Nes manau cistu nebuvima ir taip nustatys, o as penktadieni isvarau savaitgaliui i Estija pas drauge thumbup.gif
Realiai man isodinimas nusimato liepos paskutiniom dienom, arba rugpjucio pirmom. O tei ir atosotogos! Valio! wub.gif
Atsakyti