Kamelija, užuojauta tau
Laikykis Kamelija. Vieni išeina, kiti ateina. Po netekties į jūsų šeimą tikrai ateis nauja laimė.
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 09:35)
Kamelija, užuojauta tau
Aciu mergytes uz grazius zodzius Dar dabar sunkiai suvokiu, kad taip viskas greit ivyko. Kad liga zmogu gali sugrauzti per puse metu Bet matyt tokia Dievulio valia...
O pas mus i seima jau beldziasi naujas angeliukas. Sesute laukiasi trecio vaikelio Pasirodo viena ateme, o kita dave... Labai noreciau tiketi, kad ir mums su MB nepagailes to dziaugsmo.
QUOTE(Warwara @ 2011 07 12, 09:22)
Nu Errachka - atsiliepk
Warwara tavo mmm jau beldziasi? As sia savaite laukiu skambucio del vaistu pristatymo ir tuo paciu pirmojo pinigines palengvinimo Galvoju galvoju, kad daugokai kainuoja, bet jei pasisektu tai atrodo dar tiek damokeciau
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 07 12, 09:22)
Kiek daug graziu ziniu per savaitele susikaupe
Didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai musu naujoms nestukems
O visoms besiruosiancioms jomis tapti didziausios kantrybes ir ramaus laukimo
As deja siuo metu nesu nei labai laiminga, nei rami...Pasirodo, kad gal ir gerai, kad nepavyko birzeli startuoti. Penktadieni palaidojau savo teveli Labai gaila, kad jis taip ir nesulauke anuku is mano puses. O taip tikejo musu sekme ir linkejo, kad viskas pasisektu. Bet deja
Didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai musu naujoms nestukems
O visoms besiruosiancioms jomis tapti didziausios kantrybes ir ramaus laukimo
As deja siuo metu nesu nei labai laiminga, nei rami...Pasirodo, kad gal ir gerai, kad nepavyko birzeli startuoti. Penktadieni palaidojau savo teveli Labai gaila, kad jis taip ir nesulauke anuku is mano puses. O taip tikejo musu sekme ir linkejo, kad viskas pasisektu. Bet deja
Uzjauciu mazute Atsius tevelis jums angeleli
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 07 12, 09:47)
uzuojauta
QUOTE(Citas @ 2011 07 12, 09:56)
Nu Errachka - atsiliepk
laukiu rytojaus...brrrrr
QUOTE(Citas @ 2011 07 12, 09:56)
Nu Errachka - atsiliepk
Warwara tavo mmm jau beldziasi? As sia savaite laukiu skambucio del vaistu pristatymo ir tuo paciu pirmojo pinigines palengvinimo Galvoju galvoju, kad daugokai kainuoja, bet jei pasisektu tai atrodo dar tiek damokeciau
Citukas aciu Labai noriu tiketi, kad jis mums pades...
vilmosa tavo snaigute man ikvepe vilties
o nuo kada pradejai naudoti prednozilona? po kiek? iki kada?
o nuo kada pradejai naudoti prednozilona? po kiek? iki kada?
QUOTE(avilte @ 2011 07 11, 17:25)
Man nukele, nes sake neturi tos terpes, kurioje uzsalde , reikia uzsakineti ir tt. As MirV turiu uzsaldytas snaigutes 2 ir jos yra uzsaldytos senuoju budu, o dabar ta klinika praktikuoja nauja saldymo buda, todel reikia uzsakineti atskirai senaja terpe Is pradziu nuliudau ziauriai, bet pagalvojau-gal geriau nespausti klinikos, gal geriau buna taip kaip likimas delioja...
nelabai suprantu, kam reikalinga ta terpe, jei snaigutes atsildys Na bet zmogus planuoja, o D juokiasi... Zodziu, viskas bus gerai, bet kita menesi
QUOTE(taja78 @ 2011 07 11, 18:35)
O kas ten zino ju planus.Si menesi,tikriausiai vietos nebera,o kita men.visi atostogaus
Neliudek, isgerk to savo sampaniuko, nes po menesio jau nebegalesi
QUOTE(mill @ 2011 07 11, 19:17)
Tai va, buvome pas daktara trumpam, kad paziuretu. Matem dvi puslytes, bet jos dar labai mazos.. ryt is ryto vaziuoju pas daktare, sake, gal paguldys del to kraujavimo ir biuletenio. Labai keista, kad taip viskas vyksta su manimi, kazkaip siandien visiskai nieko nesitikejau.. , bet ... Kaip noreciau, kad abu musu burbuliukai ir liktu
ramybes tau ir ramiu 9 menesiuku
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 11, 20:13)
Miargaites, turiu foto su dviem puslytem esam netgi apie 1,5 mm didesni nei tiketina pagal lygiai 5 savaites
superines zinios 2 vaikiukai
Primink ta savo receptuka, kur nieko nedarei ir sekmingai 2 nesioji
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 07 12, 09:22)
Uzuojauta tau
QUOTE(errachka @ 2011 07 12, 10:20)
laukiu rytojaus...brrrrr
kumstukai suspausti ir laukiam sekmingu rezultatu
Ateinu. Mano HCG - 87.
Merginos, kol kas tyliai luktelkim tolesnių skaičiukų
Merginos, kol kas tyliai luktelkim tolesnių skaičiukų
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 11:11)
Jeeeej (tyliai tyliai) Kelinta DPI ? nu laukiam tesinio
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 11:11)
Mieloji, sveikinu tave dar karta tikrai augs, niekur nedings tie skaiciukai
Rute
Nesulaukiai ketvirtadienio? Saunu! Mums reikia nauju geru naujienu! tyliai sveikinu, labai grazus skaiciukas!
RositaK is tikruju vilmosa:) snaiguikas stebuklingas. As dabar daug ruziaviau ziuriu i savo galimybes Ir tau likniu super rezultato su snaigiukais!
errachka Kantrybes!
Citas ka as zinau. Pagal viska turi ryt prasideti. O kaip ten bus, nepasitikiu as organizmui, zapadlistas jis bet kokiu atveju varau ketvirtadieni pas gyd. Nes manau cistu nebuvima ir taip nustatys, o as penktadieni isvarau savaitgaliui i Estija pas drauge
Realiai man isodinimas nusimato liepos paskutiniom dienom, arba rugpjucio pirmom. O tei ir atosotogos! Valio!
Nesulaukiai ketvirtadienio? Saunu! Mums reikia nauju geru naujienu! tyliai sveikinu, labai grazus skaiciukas!
RositaK is tikruju vilmosa:) snaiguikas stebuklingas. As dabar daug ruziaviau ziuriu i savo galimybes Ir tau likniu super rezultato su snaigiukais!
errachka Kantrybes!
Citas ka as zinau. Pagal viska turi ryt prasideti. O kaip ten bus, nepasitikiu as organizmui, zapadlistas jis bet kokiu atveju varau ketvirtadieni pas gyd. Nes manau cistu nebuvima ir taip nustatys, o as penktadieni isvarau savaitgaliui i Estija pas drauge
Realiai man isodinimas nusimato liepos paskutiniom dienom, arba rugpjucio pirmom. O tei ir atosotogos! Valio!