QUOTE(Citas @ 2011 07 11, 15:46)
Isisvaizduoju kad labai nusivylet sandiena, bet likimas tikrai sudelioja viska kaip turi buti, o juk nenori kad toks rimtas dalykas butu belekaip, gal rugsejis ya jusu idealus laikas Juk tik pusantro menesiuko iki jo. As jau kai pradejau skaityti tai pamaniau kad kazkaip prarado tavo snaiguotes, bet aciu dievui viskas gerai ir tai tik reiskia kad tavo vaikutis gims pora menesiu veliau nei galvojai
As tokia depresuokle esu!!!Nieko negaliu pdaryt!!Tik sirdute skauda truputi Bet as sampano nusipirkau buteliuka.Laukiu nesulaukiu nesulaukiu kol kameroj atsals
Labai aciu uz CITAI uz zodzius gerus.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 11, 15:15)
o kame priezastys, kad nukele i rugseji?
O kas ten zino ju planus.Si menesi,tikriausiai vietos nebera,o kita men.visi atostogaus
Papildyta:
QUOTE(avilte @ 2011 07 11, 15:17)
Taja78, nesinervuok, viskas vyksta taip kaip ir turi buti Man irgi lygiai taip pat buvo, nuvariau jau si men isodinimui snaiguciu, o pasake, kad tik rugseji kaip ir tau, tai irgi nuliudau Bet pagalvojau-gal cia likimas viska delioja taip kaip turi buti
Drauge mano!!!! Aciu uz palaikyma!!!!Nu ir bus musu snaigiukai rugsejinukai Sekmes ir tau [/I][I]Avilte