Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 11, 15:05)
Eik tu, jau isprotet baigiu  doh.gif  Gali buti taip, kad is to didelio noro, bet is dar didesnes baimes neisiu ant tos kedes sest  biggrin.gif  Man panasiai buvo kai gimdydama pirma sunu pacioj gimdymo pabaigoj issigandus nusprendziau daugiau nebegimdyti ir pranesiau daktaram, kad viskas, siandien vaiku nebus, darykit ka norit  biggrin.gif

doh.gif doh.gif Baik tu cia man nes padarysiu kaip keberioks - nueisiu uz tave atsisesiu ant tos kedes, pamatysiu dvynukus ir arba pranesiu tau arba ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juk eini pamatyti savo vaikuciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 07 11, 14:47)
sestadieni rudai tepliojo, vakar ir siandien i raudona panasu.  Jau susitariau su daktaru, kad priimtu, sulauksiu vyro ir abu vaziuosime. Bet mano nervai visai paslijo.. nuvaziuosiu apsiverkus... nezinia ka pagalvot gali
Papildyta:
Beje, nezinau kaip su darbu daryti, nes fizinis nemazas kruvis.. menesi jau biliete sedziu.., bet gal del ramybes prasitesti?

Tyliai sveikinu 4u.gif
Pritariu mergaitems, kad tau reikia poilsio, pasikartot HCG ir ramybes ramybes ramybes 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 11, 15:05)
Eik tu, jau isprotet baigiu  doh.gif  Gali buti taip, kad is to didelio noro, bet is dar didesnes baimes neisiu ant tos kedes sest  biggrin.gif  Man panasiai buvo kai gimdydama pirma sunu pacioj gimdymo pabaigoj issigandus nusprendziau daugiau nebegimdyti ir pranesiau daktaram, kad viskas, siandien vaiku nebus, darykit ka norit  biggrin.gif

lotuliukas.gif Nu negaliu, pralinksminai nerealiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 11, 15:14)
doh.gif  doh.gif Baik tu cia man nes padarysiu kaip keberioks - nueisiu uz tave atsisesiu ant tos kedes, pamatysiu dvynukus ir arba pranesiu tau arba ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Juk eini pamatyti savo vaikuciu  wub.gif

O, sita mintis gal ir nieko biggrin.gif Tu uz mane nueik ir paziurek lotuliukas.gif Ne, mazute, eisiu ziureti savo vaiku, kurie ten netrukus jau atsiras mirksiukas.gif

Atiloja, cia ne juokas, o rimtos gyvenimo istorijos lotuliukas.gif Nors dabar ir man juokas ima, bet tada labai rimtu veidu tai sakiau ir pati tuo tikejau biggrin.gif
Atsakyti
Nu, Betut, jau siandien tokia grazi diena. Tai gi buk rami ir gal pagaliau pradesi dziaugtis? ka?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 11, 15:28)
Nu, Betut, jau siandien tokia grazi diena. Tai gi buk rami ir gal pagaliau pradesi dziaugtis? ka?

Nugi duokit dar zmogui patrizniot normaliai biggrin.gif Taigi baisu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 11, 15:31)
Nugi duokit dar zmogui patrizniot normaliai  biggrin.gif  Taigi baisu  fear.gif

lotuliukas.gif nu jo..., bus liudna cia be taves, kai pas nestukes iseisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 11, 15:31)
Nugi duokit dar zmogui patrizniot normaliai  biggrin.gif  Taigi baisu  fear.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif liūdna su tavim nebūna
ateik su gražiomis naujienomis po gydytojos wub.gif
Atsakyti
musu HCG 284 ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 11, 15:39)
musu HCG 284  ax.gif  smile.gif

Kaip grazu wub.gif gal nuo siandien davai nebus neigiamu atsakymu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 11, 15:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif liūdna su tavim nebūna
ateik su gražiomis naujienomis po gydytojos  wub.gif

Ateisiu ateisiu irnesakyk.gif Cia paskutinis mano pasirodymo vakaras, taigi dar sugrisiu veliau biggrin.gif paskui uzleisiu vieta kitai kokiai nusipelniusiai personai tongue.gif

Vilmosa, wub.gif wub.gif wub.gif oi patinka man tokie dalykai bigsmile.gif Kelinta tau dpi ? g.gif Gal ir rasei, bet iskrito is smegenu kazkaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 11 liepos 2011 - 14:44
QUOTE(Citas @ 2011 07 11, 15:41)
Kaip grazu  wub.gif  gal nuo siandien davai nebus neigiamu atsakymu  wub.gif

man ir patiko tie skaiciukai ir tikiuos kad nebebus tu neigiamu o tik teigiami smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 11, 15:42)
Ateisiu ateisiu  irnesakyk.gif Cia paskutinis mano pasirodymo vakaras, taigi dar sugrisiu veliau  biggrin.gif paskui uzleisiu vieta kitai kokiai nusipelniusiai personai  tongue.gif

Vilmosawub.gif  wub.gif  wub.gif  oi patinka man tokie dalykai  bigsmile.gif  Kelinta tau dpi ?  g.gif  Gal ir rasei, bet iskrito is smegenu kazkaip  ax.gif

rytoj 2 savaites kaip isodino
Atsakyti
vilmosa:)
ооо... kap grazuuu, kap grazuuu wub.gif wub.gif wub.gif SVEIKINU! thumbup.gif

Papildyta:
Beta1
Cia paskutinis mano pasirodymo vakaras, taigi dar sugrisiu veliau  paskui uzleisiu vieta kitai kokiai nusipelniusiai personai

Varysi triznuoti i nestuku skyreli? thumbup.gif
Ot dabar ten neliudna bus!
Atsakyti