Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 11, 11:40)
o as mergytes leksiu pasidaryt kraujuka tik nezinau kada bus atsakymai....

Beata1 grazaus tau susitikimo su maziuku ar maziukais smile.gif

Laukiam skaiciuku dideliu, sitam skyrely jau kitokiu ir nebuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 11, 09:43)
Iride,kaip tu?Gerai?Su trim vaikais kitaip neturetu buti? smile.gif

Aj, gi jau rasiau vakar, kad pradejau trizniojimus. Susirupinau, kad del didesnio skaiciaus maziuku gali labiau isiaudrinti mano imunine sistema. Taves klausiau, gal ka idomaus apie tai skaitei pas Beer'a knygoje ax.gif
Tureciau dar sia savaite iki Bykovos nuvaziuoti arba vyra siusti, kad LIT atveztu. Dar neapsisprendziu, kaip geriau, ir kazin ar is viso dabar reikia?
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 11, 11:40)
o as mergytes leksiu pasidaryt kraujuka tik nezinau kada bus atsakymai....

Laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 11, 09:52)
Aj, gi jau rasiau vakar, kad pradejau trizniojimus. Susirupinau, kad del didesnio skaiciaus maziuku gali labiau isiaudrinti mano imunine sistema. Taves klausiau, gal ka idomaus apie tai skaitei pas Beer'a knygoje  ax.gif
Tureciau dar sia savaite iki Bykovos nuvaziuoti arba vyra siusti, kad LIT atveztu.  Dar neapsisprendziu, kaip geriau, ir kazin ar is viso dabar reikia?
Papildyta:
Laukiam  4u.gif

Gali isprovokuot agresyvesni imunini atsaka,jei yra DQ match,kurio pas tave nera.Taip,kad ramiai,netrizniojam mirksiukas.gif

Man ji liepe atvaziuot per isodinima,as tada LIT pasiemiau su savim ir susileidau uz 4-5 dienu.Tu turesi kas suleis? ax.gif Gal reikia,jei ji sako;nors kazkaip labai jau daug tu LIT pas ja susidaro.Nu bele padetu.

O man bloooooga siandien.Noriu namo ir i lova....
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 11, 12:07)
Gali isprovokuot agresyvesni imunini atsaka,jei yra DQ match,kurio pas tave nera.Taip,kad ramiai,netrizniojam mirksiukas.gif

Man ji liepe atvaziuot per isodinima,as tada LIT pasiemiau su savim ir susileidau uz 4-5 dienu.Tu turesi kas suleis? ax.gif Gal reikia,jei ji sako;nors kazkaip labai jau daug tu LIT pas ja susidaro.Nu bele padetu.

Va žinojau, kad mane nuraminsi, ačiukas 4u.gif Taip, man mano mamytė galėtų suleisti, dėl to problemų nėra.

Oj, kaip aš tau pavyyydžiu to blogumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 11, 09:30)
Merginos, visoms dideliausios sekmes siomis dienomis, esu tikra, rezultatai bus patys puikiausi  bigsmile.gif  biggrin.gif  4u.gif , o as isvykstu i ligonine, dar vienas zingsnis arciau stebuklo ir manes laukia, kam nesunku, palaikykite kumstukus rytoj is ryto.  ax.gif  4u.gif
Ikis. wub.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

Mano kumštukai suspausti. Sėkmės tau.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 11, 12:07)

Nepyk, bet noriu pasakyti, kaip faina kad tau blooooga (juk priezastis tokia maloni) ax.gif blush2.gif

kada beje darbdaviui ketini pranesti apie nestuma?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 11, 10:24)
Nepyk, bet noriu pasakyti, kaip faina kad tau blooooga (juk priezastis tokia maloni)  ax.gif  blush2.gif

kada beje darbdaviui ketini pranesti apie nestuma?

Is dalies ir man faina,bet tik tada kai ziaugciojimas praeina :hihihi:Bet is tikruju laukiu,kada paimsiu ir apsivemsiu,kazkodel man tai kaip uztikrinimas,kad viskas gerai ten smile.gif

Nzn dar,kazkodel norisi tyleti,nors ten ne tokie zmones nuo kuriu reiketu slepti.Kita savaite einu i skana,ir penktadieni varau i Ryga,gal tada ir pasakysiu.O gal eilines atostogas imsiu ir dar patylesiu.
Siaip si karta sakiau,kad darausi operacija,tai kazkaip po operacijos is karto uznesteti gal truputi be rysio,bet reiskias bus "imanoma".
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 11, 12:43)
Is dalies ir man faina,bet tik tada kai ziaugciojimas praeina :hihihi:Bet is tikruju laukiu,kada paimsiu ir apsivemsiu,kazkodel man tai kaip uztikrinimas,kad viskas gerai ten smile.gif

Nzn dar,kazkodel norisi tyleti,nors ten ne tokie zmones nuo kuriu reiketu slepti.Kita savaite einu i skana,ir penktadieni varau i Ryga,gal tada ir pasakysiu.O gal eilines atostogas imsiu ir dar patylesiu.
Siaip si karta sakiau,kad darausi operacija,tai kazkaip po operacijos is karto uznesteti gal truputi be rysio,bet reiskias bus "imanoma".

Nu tai vadinasi vel keistai skamba, bet linkiu apsivemti lotuliukas.gif

O kad po operacijos galima uznesteti tai bus siek tiek is fantastikos bet pasirodo imanoma lotuliukas.gif As sakiau jei jau kada nors dievas atsius man sita dovana apnesteti tai lauksiu iki 10-12 savaites ax.gif Nezinau kodel gal kad tada jau garantuota labiau, o gal kad norisi tas stebukla ilgiau pasilikti tik sau su MB smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano HCG 55,48, ka reiskia? Esu pasimetusi ir nieko nesuprantu.. ar dziaugtis ar ne
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 07 11, 10:56)
Sveikos, mano HCG 55,48, ka reiskia? Esu pasimetusi ir nieko nesuprantu.. ar dziaugtis ar ne

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 07 11, 12:56)

Vis tik temperatūra tikrai nėštukiška buvo bigsmile.gif . Džiaukis,mieloji, džiaukis clap.gif clap.gif clap.gif .
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 07 11, 13:56)

Tai aisku, kad dziaugtis bigsmile.gif Pamenu, kaip bijojai, kad blastukiu neliks is embrioniuku, o dabar kaip suprantu liko ne tik blastukiu, bet ir nestumas mirksiukas.gif Kelinta diena po isodinimo ?

Vilmosa, kada tavo HCG ? bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 11 liepos 2011 - 13:07