Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Keberiokst, jei nori HCG ryt pasidaryti, tai gali pasiskambinti i Motina ir vaikas . Ju tinklalapyje raso, kad nauja SORPO laboratorija pas juos, tai gal ten padarytu, nes man atrodo, kad sestadieni iki pietu jie dirba.
Atsakyti
Skambinau,nedirba jie.
Parase Bykova.Prade pasidaryt HCG biggrin.gif ,jau net juokinga... smile.gif Progesteronas norma,organizmas atpazista nestuma teisingai,pavojaus del persileidimo kol kas nera.Jega! thumbup.gif
uz 20 min konsultacija telefonu su UK daktariuku.Zodziu,jauciuosi baisia vazna persona,konsultujuos su daktarais pora kart per diena,testuojuos ir taip ir anaip hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 01, 16:54)
Skambinau,nedirba jie.
Parase Bykova.Prade pasidaryt HCG  biggrin.gif ,jau net juokinga... smile.gif Progesteronas norma,organizmas atpazista nestuma teisingai,pavojaus del persileidimo kol kas nera.Jega! thumbup.gif
uz 20 min konsultacija telefonu su UK daktariuku.Zodziu,jauciuosi baisia vazna persona,konsultujuos su daktarais pora kart per diena,testuojuos ir taip ir anaip hihihi.gif

Nu va naujienos geros viena po kitos thumbup.gif thumbup.gif O del kraujo ar dar nealpsti? jau koki litra nusileidai turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Keberiokšt, nu ir naujiena bigsmile.gif wub.gif
Labai labai labai linkiu kad šįkart iki galo... wub.gif Pamatysi viskas bus gerai, laukiam tavęs pas nestuke.gif friends.gif

Beta1 irgi žiūriu bigsmile.gif Super, sveikinu mergyt - gera dovanėlė vestuvių proga gavosi thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

O visom likusiom virusiukai kad irgi kuo greičiau pavyktų 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 01, 15:04)
Gal kokiu spec tyrimu darot pries sekanti bandyma?

pas Bykova gydomes ir ruosiames 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2011 07 01, 15:51)
Sveikos, gal kam reikia Puregon svirksto?
Jei ka domina, galit trumpai brukstelt az arba emaila zivileleo@googlemail.com  4u.gif

Stefi, tik dabar pastebėjau, kad susilaukei dukrytės, sveikinu! clap.gif clap.gif

T.P.Keberiokst, laikau uz tave kumscius!! group.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 07 01, 17:21)
pas Bykova gydomes ir ruosiames  4u.gif

Gal ir negerai skamba, bet labai noreciau kazka gydytis, ta prasme zinoti priezasti del ko nepasiseka, o dabar tiesiog bandau ir viskas, nes daktarai isikibe kartoja, kad jokiu problemu nemato, nu isskyrus kiausintakius, kurie tipo jau kaip ir isbraukti is trukdziu saraso unsure.gif Sekmes mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 01, 17:37)
Gal ir negerai skamba, bet labai noreciau kazka gydytis, ta prasme zinoti priezasti del ko nepasiseka, o dabar tiesiog bandau ir viskas, nes daktarai isikibe kartoja, kad jokiu problemu nemato, nu isskyrus kiausintakius, kurie tipo jau kaip ir isbraukti is trukdziu saraso  unsure.gif  Sekmes mergyt  4u.gif

bet juk gal taip ir yra, nes daug priezasciu tiesiog neina paaiskinti kodel ta menesi nepasiseke. mano atveju, manau, as tiesiog per anksti dariau IVF po kiausintakiu/hidrosalpingso pasalinimo-iskart kita menesi(nors man vienas medikas taip rekomendavo doh.gif ). manau, kad turejo praeiti daugiau laiko idant gleivine normaliai atsistatytu po hidrosalpingso, viskas sugytu, pagerciau wobenzymo ilgiau...
bet yra kaip yra-gyveni ir mokaisi, kad ir kaip skaudziai unsure.gif toks gyvenimo variklis, principas. tas nesekmes procentas visuomet egzistuoja, nors ir rodos viskas viskas padaryta ir nera jokiu kliuciu.
tad negalvok apie nesekme, jei kiausintakius esi susitvarkiusi ir kaip ir niekas daugiau netrukdo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2011 07 01, 17:31)
Stefi, tik dabar pastebėjau, kad susilaukei dukrytės, sveikinu!  clap.gif  clap.gif

Aciu smile.gif
Tada kai vilti praradau ir kai nusprendem kad ir be vaiku mes galim ...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Po pasisekusio ivf merginoms gyvenancioms UK, Londone parduodu gonal f 900 piestuka, pilnai uzpakuota, laikau saldytuve. Kreipkites per az. Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 09:34)
O, namus turim  bigsmile.gif 

Citukai, rasiau rasiau tau posta, bet jau nebeleido man nieko padaryti ir viskas dingo  doh.gif  Bet trumpai ir aiskiai apibendrinsiu savo ilga romana smile.gif Musu problema ta, kad as neturiu kiausintakiu.Ir viskas.Bet pas mane jie isimti is karto kai buvo pastebetas hydrosalpingsas ir kiti brudai.

Tai va  mirksiukas.gif  Norsiuka aukstyn ir i prieki.

Dekavojam naujai namu kurejai  4u.gif

Betute,sveikinimai patys dideliausi Labai geri skaiciukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 07 01, 17:53)
bet juk gal taip ir yra, nes daug priezasciu tiesiog neina paaiskinti kodel ta menesi nepasiseke. mano atveju, manau, as tiesiog per anksti dariau IVF po kiausintakiu/hidrosalpingso pasalinimo-iskart kita menesi(nors man vienas medikas taip rekomendavo  doh.gif ). manau, kad turejo praeiti daugiau laiko idant gleivine normaliai atsistatytu po hidrosalpingso, viskas sugytu, pagerciau wobenzymo ilgiau...
bet yra kaip yra-gyveni ir mokaisi, kad ir kaip skaudziai  unsure.gif toks gyvenimo variklis, principas. tas nesekmes procentas visuomet egzistuoja, nors ir rodos viskas viskas padaryta ir nera jokiu kliuciu.
tad negalvok apie nesekme, jei kiausintakius esi susitvarkiusi ir kaip ir niekas daugiau netrukdo  4u.gif

Nu matai ir man jau vienas nepasiseke - jau po klipsu uzdejimo, lyg kabinosi, bet 14dpi HCG tik 11 buvo blink.gif Nu ka viltys visos dabar i sekanti karta 4u.gif O tu po operacijos tikrai ziauriai per greaitai, man nepjove kiausintakiu ir tai daktarai sake kad bent 3 menesiu laukti, o tipo jei butu visai iseme tai tada dar ilgiau g.gif Taip kad rosituk - sekantis kartas jau bus 100% sekmingas thumbup.gif
Atsakyti