Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Iride @ 2011 07 10, 13:01)
Parsivežiau visus savo vaikučius namo wub.gif
Šiandien du buvo puikūs 8 ląstelių ir vienas - 6. Įsodinimą darė su narkoze, todėl tik pabudusi iš karto pareikalavau, kad padarytų man to nuostabaus vaizdelio, kurį matau ekrane, nuotraukytę (eisiu tuoj prisikabinsiu ją kokioj matomiausioj vietoj  biggrin.gif) ir juokais paklausiau kiek gi man vaikučių įsodino. Sako, visus tris  ax.gif Toks lengvas šokas pagavo..Vėliau dar kelis kartus perklausiau, ar nejuokauja smile.gif

Ot tai bus kaip man bigsmile.gif Mano irgi lygiai taip pat buvo ir visi trys dabar sau siltai tupi bigsmile.gif wub.gif

vilmosa:) sveikinimai, laukiam tolesniu naujienu, taip smagu kai senbuves pagaliau patampa nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 10, 13:18)
Na tai ramaus laukimo dabar  bigsmile.gif
Turesi trynukus gal  mirksiukas.gif

Trizniojimo laikotarpis jau prasideda blush2.gif Svarstau, ar didesnis skaicius embrionu labiau neiserzins mano imunines sistemos? Gal dr. Beer'as ka nors idomaus sia tema yra pasisakes savo knygoje?
Papildyta:
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 07 10, 13:35)
Ot tai bus kaip man bigsmile.gif Mano irgi lygiai taip pat buvo ir visi trys dabar sau siltai tupi bigsmile.gif  wub.gif

As visai nieko pries pakartoti tavo scenariju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 10, 16:36)
Trizniojimo laikotarpis jau prasideda  blush2.gif Svarstau, ar didesnis skaicius embrionu labiau neiserzins mano imunines sistemos? Gal dr. Beer'as ka nors idomaus sia tema yra pasisakes savo knygoje?

dabar kad prigytu bigsmile.gif

o pas mane siai dienai turtelis - 9, 3ieni paskutinis skanas, o tada ziurim galutinai, ka bus galima isimti 4u.gif
Atsakyti
Vilmosa, sveikinu !!! Kaip dziugu tokias zinias skaityt!!
thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 09, 06:06)
dar labai susijaudinus esu nes 10 min pries pasidariau testuka ir gana ryskiai matosi vaiduokliukas,pagaliau po 3metu kazkoks spindulelis nusisviete ir mum......net apsiverkiau is dziaugsmo ir papraciau to mazo angeliuko  kad nepabegtu o pasiliktu su viskam... reiks kraujuka nuleist pirmadieni ir ziuret kas kokie ten pas mus skaiciukai

Kokios naujienos bigsmile.gif Ir as prisidedu prie tyliuju sveikinimu 4u.gif ..laukiam skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai VILMOSAI:) pamenu tave,mes laukeme kartu rezultatu,kaip as dariausi pirma ivf. dziaugiuosi uz jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 07 10, 20:46)
didziausi sveikinimai VILMOSAI:) pamenu tave,mes laukeme kartu rezultatu,kaip as dariausi pirma ivf. dziaugiuosi uz jus  4u.gif

as ir labai gerai pamenu tave nes beveik ejom koja kojon su sausio jei neklystu isodinimais....aciu saulele
Atsakyti
Iride, puikios naujienos, dabar ramaus laukimo. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 10 liepos 2011 - 20:19
[quote=vilmosa:),2011 07 10, 08:19]
aciu bet dar labai nedrasiai....
iskentesi saulyt ir verta pakentet del tos euforiskos busenos,ateis ir pas tave tas maziukas angeliukas o gal ir net 2.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif o as palinkeciau kuo greiciau,bandyt rast kazkokia veikla kad maziau galvotusi ir stengtis atsipalaiduot....zinok as pirma savaite vakarais isgerdavau po 50 brendzio,gal dar maziau blush2.gif ax.gif biskiuka smegenis atpalaiduot...
Papildyta:

drinks_cheers.gif aciu uz palaikyma labjausiai smile.gif O tas pirmas 3-4 dienas ka darei?Pirma karta as nepasisaugojau,maniau ir taip isikabins.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas tamstos 4u.gif

Vilmosa, eik tu sau kaip faina bigsmile.gif Bet matai kaip buna.Su svieziais ir net 3 gavosi nieko, o cia vat viena snaigute koki perversma sukele bigsmile.gif Dazniausiai taip gyvenime ir buna, kai atsitinka, atrodo, maziausiai tiketini dalykai ax.gif Taip kad mergaites, visom cia turetu buti pavyzdys kaip NIEKADA nereika nustoti tiketi wub.gif Labai dziaugiuos uz tave ir net neketinu cia tyliai elgtis biggrin.gif Laukiam dabar dyyyyydelio HCG mirksiukas.gif

Iride - esu pasiruosus priimineti tavo trizniojima biggrin.gif Idomus laikas dabar taves laukia, bet tikiuosi visa si laikotarpi vainikuos grazuolis testas wub.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 09, 14:05)
Beta1,kazkodel turiu nuojauta,kad darei  hcg siandien?Pasakokis  bigsmile.gif

Nu negi as tokia nuspejama ? hihihi.gif Aisku, kad paslapcia dariausi ax.gif Galvojau, net nesakysiu niekam....Bet jeigu jau tiesiai sviesiai paklausei, tai pasipasakosiu ax.gif Ketvirtadieni buvo 2,800 HCG, o sestadieni nuo pat ankstaus rytelio buvo 5,800 HCG.Tai zodziu vel nuraminau sirdele ir islekiau i sodyba baliavot biggrin.gif Na o dabar, zinokit, siandien lemiamas momentas 18 val pas gydytoja fear.gif
Atsakyti
Pirmadienis, damos!

vilmosa:) sveikinu! Kaip smagu! Kaip dziugu skaityti naujienas tokias. Man ypac, nes irgi bus su snaigem ciklas! Sveikinu! wub.gif wub.gif wub.gif
Tai o bus skaiciukai?

errachka puikus derliukas! Laukiam ziniu treciadieni! wub.gif

Iride celi trys! mmm... grazumelis! ramiu tau dieneliu! wub.gif Ir puikaus rezultato! thumbup.gif

Damos, klausimas: ka daro prednizalonas?

Papildyta:
O, Betute atejo!
Iki 18 valandos zadi isprotieti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 11, 09:06)
Papildyta:
O, Betute atejo!
Iki 18 valandos zadi isprotieti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip lengvai jau dabar einu is proto..... ax.gif Po pietu jau busiu kaip ta Frekenboks is Carlsono multiko: sakykite, kurioj ausy man zvimbia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 11 liepos 2011 - 08:10