QUOTE(taja78 @ 2011 07 09, 14:52)
taja78, 09 Lie 2011 - 14:52, para�ė:
taja78, 09 Lie 2011 - 14:52, para�ė:
Aciu didziausias Nezinau ar as taip ilggai iskentesiu Bet jau nuteikineju save,kad reikes nestresuot!!!
Labai dziaugiuosi,kad pamatei ta isvajotaji vaiduokiuka
Aciu didziausias
Nezinau ar as taip ilggai iskentesiu
Bet jau nuteikineju save,kad reikes nestresuot!!!
Labai dziaugiuosi,kad pamatei ta isvajotaji vaiduokiuka
aciu bet dar labai nedrasiai....
iskentesi saulyt ir verta pakentet del tos euforiskos busenos,ateis ir pas tave tas maziukas angeliukas o gal ir net 2....
o as palinkeciau kuo greiciau,bandyt rast kazkokia veikla kad maziau galvotusi ir stengtis atsipalaiduot....zinok as pirma savaite vakarais isgerdavau po 50 brendzio,gal dar maziau
biskiuka smegenis atpalaiduot...
Papildyta:
QUOTE(avilte @ 2011 07 09, 23:24)
avilte, 09 Lie 2011 - 23:24, para�ė:
avilte, 09 Lie 2011 - 23:24, para�ė:
Vilmosa), bendrazyge tu mano, sveikinu labai labai Cia ta nuostabu... Linkiu paciu uztikrinciausiu skaiciuku pirmadiena... Pagaliau pagaliau viena po kitos keliasi i kita skyreli Saunu...
Vilmosa), primink tik man be atminties merginai, kokiu budu tau buvpo uzsaldyti, kur, ir keliu lasteliu kelis isodino..? Sory, kad tiek daug klausimu vienu metu, bet laukia rudenelio ir mano 2 snaigutes, uztai taip norisi lyginti ir ta viltele didesne iziebti... Yra ji tikrai, bet va silpnai dar sirduteje rusena Iki rudenio pazadu buti optimistiskesne
Vilmosa), bendrazyge tu mano, sveikinu labai labai
Cia ta nuostabu...
Linkiu paciu uztikrinciausiu skaiciuku pirmadiena... Pagaliau pagaliau viena po kitos keliasi i kita skyreli
Saunu...
Vilmosa), primink tik man be atminties merginai, kokiu budu tau buvpo uzsaldyti, kur, ir keliu lasteliu kelis isodino..?
Sory, kad tiek daug klausimu vienu metu, bet laukia rudenelio ir mano 2 snaigutes, uztai taip norisi lyginti ir ta viltele didesne iziebti...
Yra ji tikrai, bet va silpnai dar sirduteje rusena
Iki rudenio pazadu buti optimistiskesne
aciu saulele dar biskiuka pabusiu pas jus nes noriu pasiziuret kaip ten viskas eisis,o dar ir per anksti kraustytis i nestukiu skyreli tik vakar norejosi rekt visam pasauliui bet aisku kas belieka kaip laukt
kokiu budu uzsaldyti tai net nezinau,bet jie buvo saldomi norvegijoj nes ten visa procedura atlikau,isodintas vienas angeliukas (paskutinysis) is keturiu apsivaisinusiu praeita rudeni tik su tais 3 nieko nepavyko....mano angeliuka isodino jau 8 lasteliu nes kaip atsildinejo tai 2 dieneles sake buvo tik 4 lasteliu o isodinimo diena jau buvo 8....as zinok nuo sausio men pradejau gert kontraceptikus gal tie kiek organisma apramino....plius dar geriu krauja skystinancius,ir pageriau biskiuka prednizolono tai viskas bendrai ir rezultatas pirma karta gyvenime 2 bruksniukai...
kad ir kaip sunku patiket bet turi tiket...zinau ta busena kaip greitai ta viltis prapuola ir su kokiu akmeniu reikia vaikciot po visu nusivylimu ir nepavykusiu bandymu bet reikia tiket ir tikrai ateis tas lauktas momentas....
Papildyta:
QUOTE(avilte @ 2011 07 10, 00:01)
avilte, 10 Lie 2011 - 00:01, para�ė:
avilte, 10 Lie 2011 - 00:01, para�ė:
Vilmosa), dar apie pirmuoju pojucius nepamirsk Gal vis tik buvo kokiu itartinu jausmeliu, is kuriu supratai, kad galbut sis ciklas kitoks nei buvo ?
Vilmosa), dar apie pirmuoju pojucius nepamirsk
Gal vis tik buvo kokiu itartinu jausmeliu, is kuriu supratai, kad galbut sis ciklas kitoks nei buvo ?
pirmi pojuciai tai kaip pries memiu parsivilkima,krutine pakilus bet ji pas mane visa laika pakyla....tik man nuo praeitos savaites ir dabar jei pavalgau tai rugstys sukyla tai tas buvo keistai,ir pakilo kuno temperatura,nes beveik visa laika budavo salta ir rankos saltokios o dar budavo kad pradejo siltet
,ai dar viduriai biskiuka apkietejo kur pas mane nelabai taip budavo ilga laikotarpi,tai tokios mazos viltys ir nezinau penktadieni dar net nesitestavus pasakiau savo MB juoko formoj kad jis labai geras turi but nes mes 2...
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2011 07 10, 01:11)
Tanga, 10 Lie 2011 - 01:11, para�ė:
Tanga, 10 Lie 2011 - 01:11, para�ė:
Vilmosa super naujienos. Spaudžiu kumštukus už gražius skaičiukus
Vilmosa super naujienos. Spaudžiu kumštukus už gražius skaičiukus
aciu