Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 09, 08:02)

vilmosa:), 09 Lie 2011 - 08:02, para�ė:

vilmosa:), 09 Lie 2011 - 08:02, para�ė:

man isodino birzelio 28 diena,jei ta pacia diena skaiciuosim nes buvo antradienis tai 12 diena parode gana jau ryskia antra juostele,o anksciau kazkaip nestresavau saves ir nerizikavau daryt...nes ir taip is pradziu tai galvojau kad jau vel nieko bet isiryskejo ta antra juostele smile.gif

o tau saulele didziausios kantrybes ir sekmes su snaigutem

man isodino birzelio 28 diena,jei ta pacia diena skaiciuosim nes buvo antradienis tai 12 diena parode gana jau ryskia antra juostele,o anksciau kazkaip nestresavau saves ir nerizikavau daryt...nes ir taip is pradziu tai galvojau kad jau vel nieko bet isiryskejo ta antra juostele smile.gif

o tau saulele didziausios kantrybes ir sekmes su snaigutem

Aciu didziausias 4u.gif Nezinau ar as taip ilggai iskentesiu blush2.gif Bet jau nuteikineju save,kad reikes nestresuot!!!
Labai dziaugiuosi,kad pamatei ta isvajotaji vaiduokiuka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 09, 14:05)

T.P.Keberiokst, 09 Lie 2011 - 14:05, para�ė:

T.P.Keberiokst, 09 Lie 2011 - 14:05, para�ė:

Iride,nu matai ,viskas yra gerai  thumbup.gif Rytoj parsivesi savo vaikiukus?

Iride,nu matai ,viskas yra gerai  thumbup.gif Rytoj parsivesi savo vaikiukus?

Taip, pasimatymas paskirtas ryt 10.30 val. smile.gif Labai laukiu wub.gif
Atsakyti
Vilmosa), bendrazyge tu mano, sveikinu labai labai wub.gif Cia ta nuostabu... thumbup.gif Linkiu paciu uztikrinciausiu skaiciuku pirmadiena... Pagaliau pagaliau viena po kitos keliasi i kita skyreli nestuke.gif thumbup.gif Saunu...

Vilmosa), primink tik man be atminties merginai, kokiu budu tau buvpo uzsaldyti, kur, ir keliu lasteliu kelis isodino..? g.gif Sory, kad tiek daug klausimu vienu metu, bet laukia rudenelio ir mano 2 snaigutes, uztai taip norisi lyginti ir ta viltele didesne iziebti... blush2.gif Yra ji tikrai, bet va silpnai dar sirduteje rusena blush2.gif blush2.gif Iki rudenio pazadu buti optimistiskesne smile.gif
Atsakyti
Vilmosa), dar apie pirmuoju pojucius nepamirsk mirksiukas.gif Gal vis tik buvo kokiu itartinu jausmeliu, is kuriu supratai, kad galbut sis ciklas kitoks nei buvo ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilmosa thumbup.gif super naujienos. Spaudžiu kumštukus už gražius skaičiukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 07 09, 14:52)

taja78, 09 Lie 2011 - 14:52, para�ė:

taja78, 09 Lie 2011 - 14:52, para�ė:

Aciu didziausias 4u.gif Nezinau ar as taip ilggai iskentesiu blush2.gif Bet jau nuteikineju save,kad reikes nestresuot!!!
Labai dziaugiuosi,kad pamatei ta isvajotaji vaiduokiuka wub.gif  wub.gif

Labai dziaugiuosi,kad pamatei ta isvajotaji vaiduokiuka wub.gif  wub.gif

aciu bet dar labai nedrasiai....
iskentesi saulyt ir verta pakentet del tos euforiskos busenos,ateis ir pas tave tas maziukas angeliukas o gal ir net 2.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif o as palinkeciau kuo greiciau,bandyt rast kazkokia veikla kad maziau galvotusi ir stengtis atsipalaiduot....zinok as pirma savaite vakarais isgerdavau po 50 brendzio,gal dar maziau blush2.gif ax.gif biskiuka smegenis atpalaiduot...
Papildyta:
QUOTE(avilte @ 2011 07 09, 23:24)

avilte, 09 Lie 2011 - 23:24, para�ė:

avilte, 09 Lie 2011 - 23:24, para�ė:

Vilmosa), bendrazyge tu mano, sveikinu labai labai  wub.gif  Cia ta nuostabu...  thumbup.gif  Linkiu paciu uztikrinciausiu skaiciuku pirmadiena... Pagaliau pagaliau viena po kitos keliasi i kita skyreli  nestuke.gif  thumbup.gif Saunu...

Vilmosa), primink tik man be atminties merginai, kokiu budu tau buvpo uzsaldyti, kur, ir keliu lasteliu kelis isodino..?  g.gif Sory, kad tiek daug klausimu vienu metu, bet laukia rudenelio ir mano 2 snaigutes, uztai taip norisi lyginti ir ta viltele didesne iziebti...  blush2.gif  Yra ji tikrai, bet va silpnai dar sirduteje rusena  blush2.gif  blush2.gif Iki rudenio pazadu buti optimistiskesne smile.gif

Vilmosa), bendrazyge tu mano, sveikinu labai labai  wub.gif  Cia ta nuostabu...  thumbup.gif  Linkiu paciu uztikrinciausiu skaiciuku pirmadiena... Pagaliau pagaliau viena po kitos keliasi i kita skyreli  nestuke.gif  thumbup.gif Saunu...

Vilmosa), primink tik man be atminties merginai, kokiu budu tau buvpo uzsaldyti, kur, ir keliu lasteliu kelis isodino..?  g.gif Sory, kad tiek daug klausimu vienu metu, bet laukia rudenelio ir mano 2 snaigutes, uztai taip norisi lyginti ir ta viltele didesne iziebti...  blush2.gif  Yra ji tikrai, bet va silpnai dar sirduteje rusena  blush2.gif  blush2.gif Iki rudenio pazadu buti optimistiskesne smile.gif

aciu saulele dar biskiuka pabusiu pas jus nes noriu pasiziuret kaip ten viskas eisis,o dar ir per anksti kraustytis i nestukiu skyreli tik vakar norejosi rekt visam pasauliui bet aisku kas belieka kaip laukt ax.gif

kokiu budu uzsaldyti tai net nezinau,bet jie buvo saldomi norvegijoj nes ten visa procedura atlikau,isodintas vienas angeliukas (paskutinysis) is keturiu apsivaisinusiu praeita rudeni tik su tais 3 nieko nepavyko....mano angeliuka isodino jau 8 lasteliu nes kaip atsildinejo tai 2 dieneles sake buvo tik 4 lasteliu o isodinimo diena jau buvo 8....as zinok nuo sausio men pradejau gert kontraceptikus gal tie kiek organisma apramino....plius dar geriu krauja skystinancius,ir pageriau biskiuka prednizolono tai viskas bendrai ir rezultatas pirma karta gyvenime 2 bruksniukai...
kad ir kaip sunku patiket bet turi tiket...zinau ta busena kaip greitai ta viltis prapuola ir su kokiu akmeniu reikia vaikciot po visu nusivylimu ir nepavykusiu bandymu bet reikia tiket ir tikrai ateis tas lauktas momentas....
Papildyta:
QUOTE(avilte @ 2011 07 10, 00:01)

avilte, 10 Lie 2011 - 00:01, para�ė:

avilte, 10 Lie 2011 - 00:01, para�ė:

Vilmosa), dar apie pirmuoju pojucius nepamirsk  mirksiukas.gif  Gal vis tik buvo kokiu itartinu jausmeliu, is kuriu supratai, kad galbut sis ciklas kitoks nei buvo ?  mirksiukas.gif

Vilmosa), dar apie pirmuoju pojucius nepamirsk  mirksiukas.gif  Gal vis tik buvo kokiu itartinu jausmeliu, is kuriu supratai, kad galbut sis ciklas kitoks nei buvo ?  mirksiukas.gif

pirmi pojuciai tai kaip pries memiu parsivilkima,krutine pakilus bet ji pas mane visa laika pakyla....tik man nuo praeitos savaites ir dabar jei pavalgau tai rugstys sukyla tai tas buvo keistai,ir pakilo kuno temperatura,nes beveik visa laika budavo salta ir rankos saltokios o dar budavo kad pradejo siltet smile.gif,ai dar viduriai biskiuka apkietejo kur pas mane nelabai taip budavo ilga laikotarpi,tai tokios mazos viltys ir nezinau penktadieni dar net nesitestavus pasakiau savo MB juoko formoj kad jis labai geras turi but nes mes 2... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2011 07 10, 01:11)

Tanga, 10 Lie 2011 - 01:11, para�ė:

Tanga, 10 Lie 2011 - 01:11, para�ė:

Vilmosa  thumbup.gif super naujienos. Spaudžiu kumštukus už gražius skaičiukus  biggrin.gif

Vilmosa  thumbup.gif super naujienos. Spaudžiu kumštukus už gražius skaičiukus  biggrin.gif

aciu
Atsakyti
Iride,laikau kumscius 4u.gif
Atsakyti
Keberiokst,Beata kaip jus laikotes?
Papildyta:
QUOTE(Iride @ 2011 07 09, 18:27)

Iride, 09 Lie 2011 - 18:27, para�ė:

Iride, 09 Lie 2011 - 18:27, para�ė:

Taip, pasimatymas paskirtas ryt 10.30 val. smile.gif Labai laukiu  wub.gif

Taip, pasimatymas paskirtas ryt 10.30 val. smile.gif Labai laukiu  wub.gif

lengvo isodinimo ir ramiu laukimo savaiciu o labiausiai tai kad maziukai isitvirtintu ir pasiliktu su visam... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vilmosa), dar karteli sveikinu ir dekui uz atsakymus mirksiukas.gif

Dar klausimelis visoms nestuke.gif - ar pas visas pastojusias uzkietedavo viduriai? mirksiukas.gif As jau ieskau "kabliuku"-ka reiktu pakeisti sekanciame mano bandyme, nes jauciu, kad pas mane kabinasi maziukai ir kazkodel neisitvirtina... po 2ivf ta ir skaiciukai rode, ir viduriai kieti, tik paskui kai pradejo mazeti sk, iskart atleido ir vidurius... mirksiukas.gif Ir net natur cikluose esu jautusi kelis kartus... Pas mane su venom koju itariu yra bedeliu, nes greit atsiranda melyniu, tai galvoju-gal su kraujotaka kazkas blogai. Nors kraujas anot gydytojo daugiau link skystumo... Nu zodziu... ieskau info visokios blush2.gif Jei kas susiduret-pasidalinkit mirksiukas.gif

Beje, vilmosa), kokius krauja skystinancius gerei? Ir ta predniz. tau paskyre del ko? mirksiukas.gif
Atsakyti
Parsivežiau visus savo vaikučius namo wub.gif
Šiandien du buvo puikūs 8 ląstelių ir vienas - 6. Įsodinimą darė su narkoze, todėl tik pabudusi iš karto pareikalavau, kad padarytų man to nuostabaus vaizdelio, kurį matau ekrane, nuotraukytę (eisiu tuoj prisikabinsiu ją kokioj matomiausioj vietoj biggrin.gif) ir juokais paklausiau kiek gi man vaikučių įsodino. Sako, visus tris ax.gif Toks lengvas šokas pagavo..Vėliau dar kelis kartus perklausiau, ar nejuokauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 10, 11:01)

Iride, 10 Lie 2011 - 11:01, para�ė:

Iride, 10 Lie 2011 - 11:01, para�ė:

Šiandien du buvo puikūs 8 ląstelių ir vienas - 6. Įsodinimą darė su narkoze, todėl tik pabudusi iš karto pareikalavau, kad padarytų man to nuostabaus vaizdelio, kurį matau ekrane, nuotraukytę (eisiu tuoj prisikabinsiu ją kokioj matomiausioj vietoj  biggrin.gif) ir juokais paklausiau kiek gi man vaikučių įsodino. Sako, visus tris  ax.gif Toks lengvas šokas pagavo..Vėliau dar kelis kartus perklausiau, ar nejuokauja smile.gif

Šiandien du buvo puikūs 8 ląstelių ir vienas - 6. Įsodinimą darė su narkoze, todėl tik pabudusi iš karto pareikalavau, kad padarytų man to nuostabaus vaizdelio, kurį matau ekrane, nuotraukytę (eisiu tuoj prisikabinsiu ją kokioj matomiausioj vietoj  biggrin.gif) ir juokais paklausiau kiek gi man vaikučių įsodino. Sako, visus tris  ax.gif Toks lengvas šokas pagavo..Vėliau dar kelis kartus perklausiau, ar nejuokauja smile.gif

Na tai ramaus laukimo dabar bigsmile.gif

Turesi trynukus gal mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 10 liepos 2011 - 12:18
QUOTE(avilte @ 2011 07 10, 12:01)

avilte, 10 Lie 2011 - 12:01, para�ė:

avilte, 10 Lie 2011 - 12:01, para�ė:

Vilmosa), dar karteli sveikinu ir dekui uz atsakymus  mirksiukas.gif

Dar klausimelis visoms  nestuke.gif - ar pas visas pastojusias uzkietedavo viduriai?  mirksiukas.gif As jau ieskau "kabliuku"-ka reiktu pakeisti sekanciame mano bandyme, nes jauciu, kad pas mane kabinasi maziukai ir kazkodel neisitvirtina... po 2ivf ta ir skaiciukai rode, ir viduriai kieti, tik paskui kai pradejo mazeti sk, iskart atleido ir vidurius...  mirksiukas.gif Ir net natur cikluose esu jautusi kelis kartus... Pas mane su venom koju itariu yra bedeliu, nes greit atsiranda melyniu, tai galvoju-gal su kraujotaka kazkas blogai. Nors kraujas anot gydytojo daugiau link skystumo... Nu zodziu... ieskau info visokios  blush2.gif Jei kas susiduret-pasidalinkit  mirksiukas.gif

Beje, vilmosa), kokius krauja skystinancius gerei? Ir ta predniz. tau paskyre del ko?  mirksiukas.gif

Vilmosa), dar karteli sveikinu ir dekui uz atsakymus  mirksiukas.gif

Dar klausimelis visoms  nestuke.gif - ar pas visas pastojusias uzkietedavo viduriai?  mirksiukas.gif As jau ieskau "kabliuku"-ka reiktu pakeisti sekanciame mano bandyme, nes jauciu, kad pas mane kabinasi maziukai ir kazkodel neisitvirtina... po 2ivf ta ir skaiciukai rode, ir viduriai kieti, tik paskui kai pradejo mazeti sk, iskart atleido ir vidurius...  mirksiukas.gif Ir net natur cikluose esu jautusi kelis kartus... Pas mane su venom koju itariu yra bedeliu, nes greit atsiranda melyniu, tai galvoju-gal su kraujotaka kazkas blogai. Nors kraujas anot gydytojo daugiau link skystumo... Nu zodziu... ieskau info visokios  blush2.gif Jei kas susiduret-pasidalinkit  mirksiukas.gif

Beje, vilmosa), kokius krauja skystinancius gerei? Ir ta predniz. tau paskyre del ko?  mirksiukas.gif

as aspirina kur specialus kad skystintu....o predniz.tai pati pabandziau,nes buvau apsiklausinejus pas mergytes,tik tai pabandymui ir nezinau kas bet kazkas tikrai padejo....o gal taip turejo but pas mus po tu ilgu laukimu..
Atsakyti