Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 09, 09:06)
dar labai susijaudinus esu nes 10 min pries pasidariau testuka ir gana ryskiai matosi vaiduokliukas,pagaliau po 3metu kazkoks spindulelis nusisviete ir mum......net apsiverkiau is dziaugsmo ir papraciau to mazo angeliuko  kad nepabegtu o pasiliktu su viskam... reiks kraujuka nuleist pirmadieni ir ziuret kas kokie ten pas mus skaiciukai

Vilmosa:),geras.... wub.gif kazkaip vis sekiau tavo naujienas,tai be galo dziaugiuosi wub.gif Na,gerai,kol kas tyliai ir santuriai,kaip ir Keberiokst,bet su dideliu dziaugsmo "Pagaliau vaikuciai rado savo mama,valio!!!" viduje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 07 09, 10:07)
Vilmosa:),geras.... wub.gif kazkaip vis sekiau tavo naujienas,tai be galo dziaugiuosi wub.gif Na,gerai,kol kas tyliai ir santuriai,kaip ir Keberiokst,bet su dideliu dziaugsmo "Pagaliau vaikuciai rado savo mama,valio!!!" viduje wub.gif

tai jau tikrai kad [B]PAGALIAU,dar labai nedrasu dziaugtis bet viduj nemoku apsakyt to jausmo,visom to linkiu ir kuo greiciau, tik dar reikia koki chuligana plana gaut del darbu kad biskiuka pailseciau ir leisciau maziukui ramiai kurtis naujuose namuciuose
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 09, 05:06)
dar labai susijaudinus esu nes 10 min pries pasidariau testuka ir gana ryskiai matosi vaiduokliukas...

Prisidedu prie tyliu sveikinimu wub.gif 4u.gif Begalo smagu ryta pasitikti su tokiomis naujienomis. wub.gif
Atsakyti
Rapartuoju savo naujienas biggrin.gif Turiu du grazius nefragmentuotus 4 lasteliu burbuliukus, o treciasis 2 lasteliu, bet ir juo dar tikiu wub.gif Esu labai patenkinta, sujaudinta ir laukiu rytojaus. Aciu palaikymo komandai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 09, 10:53)
Rapartuoju savo naujienas  biggrin.gif Turiu du grazius nefragmentuotus 4 lasteliu burbuliukus, o treciasis 2 lasteliu, bet ir juo dar tikiu  wub.gif  Esu labai patenkinta, sujaudinta ir laukiu rytojaus. Aciu palaikymo komandai  4u.gif

tai ka dabar palinkesiu lengvo isodinimo ir ramiu savaiciu laukimo ir kas be ko nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 09, 10:31)
Prisidedu prie tyliu sveikinimu wub.gif  4u.gif Begalo smagu ryta pasitikti su tokiomis naujienomis.  wub.gif

mirksiukas.gif tyliai tyliai aciu
Atsakyti
dar labai susijaudinus esu nes 10 min pries pasidariau testuka ir gana ryskiai matosi vaiduokliukas,pagaliau po 3metu kazkoks spindulelis nusisviete ir mum......net apsiverkiau is dziaugsmo ir papraciau to mazo angeliuko  kad nepabegtu o pasiliktu su viskam... reiks kraujuka nuleist pirmadieni ir ziuret kas kokie ten pas mus skaiciukai

Vilmosa 4u.gif Visi vaiduokliukai cia veda prie graziu HCG skaiciuku. As jau sveikinu nelabai tyliai wub.gif mirksiukas.gif
Vilmosa, o kelintas cia jusu bandymas ir kokios problemeles?

Rapartuoju savo naujienas  biggrin.gif Turiu du grazius nefragmentuotus 4 lasteliu burbuliukus, o treciasis 2 lasteliu, bet ir juo dar tikiu  wub.gif  Esu labai patenkinta, sujaudinta ir laukiu rytojaus. Aciu palaikymo komandai  4u.gif

Nu va Iride, puikios naujienos, visi trys maziukai sekmingai laukia rytojaus keliauti i silta ir patogu 9 menesiu menesiu busta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 09 liepos 2011 - 10:26
[quote=Citas,2011 07 09, 11:11]
Vilmosa 4u.gif Visi vaiduokliukai cia veda prie graziu HCG skaiciuku. As jau sveikinu nelabai tyliai wub.gif mirksiukas.gif
pirmadieni nuleksiu ir pasidarysiu HSG ir tada jau tiksliai bus aisku kaip ten viskas bet pagal testuka tai siai dienai augam o tai svarbiausia smile.gif ax.gif bet vis vien dar tyliai priimu sveikinimus
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 09, 06:53)

Puikios naujienos, dabar tik i prieki ir laukti sulaukti II. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
vilmosa:), sakiau tau wub.gif labai tikėjau ir labai labai laukiau, kada išauš tau TA diena wub.gif
Ir toliau tyliai laukim, neišbaidykim laimės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 07 09, 12:28)
vilmosa:), sakiau tau  wub.gif  labai tikėjau ir labai labai laukiau, kada išauš tau TA diena  wub.gif 
Ir toliau tyliai laukim, neišbaidykim laimės  4u.gif

tyliai tyliai aciu saulyt.... smile.gif siandien esu baisiai laiminga...ir kaip rasiau pirmiau tyliai tyliai meldziuos kad tik mano angeliukas vystytusi
Atsakyti
Iride,nu matai ,viskas yra gerai thumbup.gif Rytoj parsivesi savo vaikiukus?

Beta1,kazkodel turiu nuojauta,kad darei hcg siandien?Pasakokis bigsmile.gif
Atsakyti

bigsmile.gif bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti