Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 07 08, 19:53)
Nėštukių čia temperatūra smile.gif  tikrai.

Aciu, kazkiek nuraminot. Bet patiketi siuo stebuklu galesiu tik pamacius skaiciukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 07 08, 16:00)
keberiokst labai grazi tavo liniuote thumbup.gif

Tikrai, kokia graži wub.gif T.T.Keberiokst, labai džiaugiuosi už tave! clap.gif
Atsakyti
Mill - labai gera ta tavo temperatura mirksiukas.gif tai ka laukiam pirmadienio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 08, 21:07)
Mill -  labai gera ta tavo temperatura  mirksiukas.gif tai ka laukiam pirmadienio  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar labai susijaudinus esu nes 10 min pries pasidariau testuka ir gana ryskiai matosi vaiduokliukas,pagaliau po 3metu kazkoks spindulelis nusisviete ir mum......net apsiverkiau is dziaugsmo ir papraciau to mazo angeliuko kad nepabegtu o pasiliktu su viskam... reiks kraujuka nuleist pirmadieni ir ziuret kas kokie ten pas mus skaiciukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 09 liepos 2011 - 08:10
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 09, 07:06)
dar labai susijaudinus esu nes 10 min pries pasidariau testuka ir gana ryskiai matosi vaiduokliukas,pagaliau po 3metu kazkoks spindulelis nusisviete ir mum......net apsiverkiau is dziaugsmo ir papraciau to mazo angeliuko  kad nepabegtu o pasiliktu su viskam... reiks kraujuka nuleist pirmadieni ir ziuret kas kokie ten pas mus skaiciukai

Tyliai sveikinu Vilmosa,saugok dabar save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 09, 09:13)
Tyliai sveikinu Vilmosa,saugok dabar save  4u.gif

as tyliai tyliai priimu sveikinima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 09, 09:06)
dar labai susijaudinus esu nes 10 min pries pasidariau testuka ir gana ryskiai matosi vaiduokliukas,pagaliau po 3metu kazkoks spindulelis nusisviete ir mum......net apsiverkiau is dziaugsmo ir papraciau to mazo angeliuko  kad nepabegtu o pasiliktu su viskam... reiks kraujuka nuleist pirmadieni ir ziuret kas kokie ten pas mus skaiciukai

Kokios grazios naujienos is pat ryto! Sveikinu pamacius spinduleli 4u.gif
Atsakyti

biggrin.gif 1789 ax.gif

[/quote] Tai pati maloniausia naujiena ,nuosirdžiai džiaugiuosi už Tave thumbup.gif Dižiausi sveikinimai ir kitoms mergaitėms ,laimingų jums visoms devynių menesiukų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Iride,2011 07 09, 09:31]
[/quot

man ir sis rytas nuostabiausias...pradzioj galvojau kad vaidenasi jau paciai zinot kaip buna matai ta ko ir nera, net testuka prisitraukiau prie akiu bet po biskiuka tryskejo ir gana stipriai matomas po to dar kokia 100kartu ziurejau ar tikrai,ar nepranyko ax.gif bet cia manau visom panasiai buna....dar net bijau priimt sveikinimus juk dar viskas labai trapu... bet tyliai tyliai priimu...ir dar meldziuosi kad mano mazas angeliukas liktu su viskam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 09 liepos 2011 - 08:45
[quote=vilmosa:),2011 07 09, 07:44]
[quote=Iride,2011 07 09, 09:31]
[/quot

man ir sis rytas nuostabiausias...pradzioj galvojau kad vaidenasi jau paciai zinot kaip buna matai ta ko ir nera, net testuka prisitraukiau prie akiu bet po biskiuka tryskejo ir gana stipriai matomas po to dar kokia 100kartu ziurejau ar tikrai,ar nepranyko ax.gif bet cia manau visom panasiai buna....dar net bijau priimt sveikinimus juk dar viskas labai trapu... bet tyliai tyliai priimu...ir dar meldziuosi kad mano mazas angeliukas liktu su viskam
[/quote]
Jis tikrai lliks su tavimi!Sekmes ir ramaus laukimo 4u.gif wub.gif wub.gif
Kada tau isodio,ir po kiek laiko pradejo rodyti vaiduokliuka?As irgi pirmadieni jau eisiu susitart,kada cia man ledinukus isodins.....LAbai jaudinuosi ir katru dziaugiuosi uz visas,kurioms pasiseke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 07 09, 09:52)
Jis tikrai lliks su tavimi!Sekmes ir ramaus laukimo  4u.gif  wub.gif  wub.gif
Kada tau isodio,ir po kiek laiko pradejo rodyti vaiduokliuka?As irgi pirmadieni jau eisiu susitart,kada cia man ledinukus isodins.....LAbai jaudinuosi ir katru dziaugiuosi uz visas,kurioms pasiseke  4u.gif

man isodino birzelio 28 diena,jei ta pacia diena skaiciuosim nes buvo antradienis tai 12 diena parode gana jau ryskia antra juostele,o anksciau kazkaip nestresavau saves ir nerizikavau daryt...nes ir taip is pradziu tai galvojau kad jau vel nieko bet isiryskejo ta antra juostele smile.gif

o tau saulele didziausios kantrybes ir sekmes su snaigutem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 09 liepos 2011 - 09:07