Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

keberiokst labai grazi tavo liniuote thumbup.gif
Atsakyti
Iride, sėkmės kuo didžiausios tavo trynukams, žinai, kad stebiu tave net pro padidinamą stiklą oro_buckis.gif

Keberiokst help.gif sėkmingai naujai iškepta mamyte soske.gif
Tu kaip vaistukų meistrė man pasakyk - pradėjau Thyboną ir Wobenzymą, o ką daryti su Q10, bičių pieneliu, nakvišų aliejum, vitaminais mastau.gif Ar viską gerti? Kaip tu darei? Nu jaučiuosi tai kaip kokia senutė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 07 08, 15:28)
Iride, sėkmės kuo didžiausios tavo trynukams, žinai, kad stebiu tave net pro padidinamą stiklą oro_buckis.gif

Keberiokst help.gif sėkmingai naujai iškepta mamyte  soske.gif
Tu kaip vaistukų meistrė man pasakyk - pradėjau Thyboną ir Wobenzymą, o ką daryti su Q10, bičių pieneliu, nakvišų aliejum, vitaminais mastau.gif Ar viską gerti? Kaip tu darei? Nu jaučiuosi tai kaip kokia senutė doh.gif

As viska geriau.Dar ir zuvu alieju geriau.Ir butinai MB q10 duok.Mes abu ji gerem,Treijsas dar bande gasdint MB,kad po menesio antibu pas ji gyvybes neliks,bet pasirodo buvo dar geriau nei bet kada (a+b 66proc ,po tribestano 52proc buvo).Pas ji ir siaip viskas gerai,bet dabar dar geriau isejo.Man atrodo tikrai cia deka Q10,o ir siaip bendras kiekis ir rezultatas si karta geresnis uz praeita zenkliai buvo.Tik del nakvisu aliejaus pasidomek,kazkurioj ciklo pusej jo negalima vartot-tik nepamenu kokioj.
Atsakyti
Keberiokst - gal jau savo HCG zinai ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 08, 15:42)
Keberiokst - gal jau savo HCG zinai ?  bigsmile.gif

Dar ne.Eiti paskambinti?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 08, 17:34)
As viska geriau.Dar ir zuvu alieju geriau.Ir butinai MB q10 duok.Mes abu ji gerem,Treijsas dar bande gasdint MB,kad po menesio antibu pas ji gyvybes neliks,bet pasirodo buvo dar geriau nei bet kada (a+b 66proc ,po tribestano 52proc buvo).Pas ji ir siaip viskas gerai,bet dabar dar geriau isejo.Man atrodo tikrai cia deka Q10,o ir siaip bendras kiekis ir rezultatas si karta geresnis uz praeita zenkliai buvo.Tik del nakvisu aliejaus pasidomek,kazkurioj ciklo pusej jo negalima vartot-tik nepamenu kokioj.

Nakvisu aliejaus po punkcijos jau negalima, nes gali issaukti spontaniskus gimdos susitraukimus ir persileidima.

O as tai MB tik biciu pieneli duodu, o q10 geriu viena, ***** jau ir taip jis geria men conception + biciu pienelis, jau daugiau neigrusiu as jam lotuliukas.gif

As jau skambinau - 1500 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 08 liepos 2011 - 16:45
QUOTE(Citas @ 2011 07 08, 17:45)
As jau skambinau - 1500  thumbup.gif

Eik tu, rimtai ? Keberiokst, cia tavo ?????? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 08, 17:34)

Sakai ir MB duot Q10? Bet pas jį turtas tai donorinis ir jis kai pasportuojantis tai geria ten visokius savo kokteiliukus, dar kažką. Ar sakai vistiek reikia ir Q10? O aš nakvišas gėriau ištisai unsure.gif Bet jas jau baiginėju, tai sakau gal jų nebepirkti?
O gal kuri mergaitė žino kada jų negerti?

Citas, o kai ta punkcija dar nežinia kada, tai tu ištisai geri?
O kur jūs čia skambinat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 08 liepos 2011 - 16:51
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 08, 17:43)
Dar ne.Eiti paskambinti?

Jeigu Citukas cia mus apgaudineja, tai jo, dabar pat, sia minute prasom skambinti, nes nesitrauksiu nuo kompo ir mano kotletams gresia totalus sudegimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 08, 15:45)
Nakvisu aliejaus po punkcijos jau negalima, nes gali issaukti spontaniskus gimdos susitraukimus ir persileidima.

O as tai MB tik biciu pieneli duodu, o q10 geriu viena, ***** jau ir taip jis geria men conception + biciu pienelis, jau daugiau neigrusiu as jam  lotuliukas.gif

As jau skambinau - 1500  thumbup.gif

Nori men conception atsiusiu?Turiu pora lapeliu nereikalingu....

Melage tu biggrin.gif 1789 ax.gif

As aplamai,pradejus stimuliacija nutraukiau visus papildus,isskyrus foline ir vitaminus planuojancioms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 08 liepos 2011 - 16:52
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 08, 17:51)

Grozis wub.gif O jau liniuote kokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 08, 17:51)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti