Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Iride @ 2011 07 08, 13:26)
Mano naujienos siandien nelabai dziuginancios - is 6 kiausialasciu, apsivaisino 3. Suerzino dar tai, kad viena didzioji beplaunant truko  verysad.gif  Kai tiek mazai turiu, tokie dalykai labai nepatinka. Ka gi laukiu rytdienos

Nu bet 100% niekada neapsivaisina, tai 3 manau dar neblogai, dabar tikekim kad tos 3 tolliau bus auskciausios kokybes ir dalinsis puikiai, o ides vis tiek max 2. Suprantu kad norejot snaiguciu (ir as labai ju tikejausi) , bet as tikiu kad jums snaiguciu neprireiks, nes viskas pasibaigs nestuke.gif si karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 08, 13:26)
Mano naujienos siandien nelabai dziuginancios - is 6 kiausialasciu, apsivaisino 3. Suerzino dar tai, kad viena didzioji beplaunant truko  verysad.gif  Kai tiek mazai turiu, tokie dalykai labai nepatinka. Ka gi laukiu rytdienos

Snaiguciu gal ir neliks, bet isodinti tikrai ka turesi.O siam momentui tik to ir tereikia.As kazkaip vis tiek isivaizduoju, kad is keliu kokybisku kiausialasciu tie dabar esantys embrioniukai tikrai bus stiprus.Jeigu butum turejus 30 kiausialasciu ir is ju 3 apsivaisintu, ne kazin koks rodiklis butu, bet ir tai.O dabar, skaityk is 5 gavosi 3 embrionai, tikrai nera blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Iride
Pritariu Beta1. Laukiam rytdienos, kad visi 3 butu burbuliukai - stipruoliai!
Atsakyti
Iride, bet yra trys, tad i prieki ir daugiau pasitikejimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 07 08, 05:20)
ateinu jums pravalyti rožinių akinių ir pabloginti statistika: 5IVF, antras darytas LV. Viskas buvo puikiai-24kiausialastes, 7embrionai, ikelti trys top quality-kaip ir ne viena karta, taip ir si niekas nekibo  verysad.gif Ne Bykova nepadejo. Nebeliko kuo tiketi angel_sadangel.gif

Laikykis Rosituk,tikrai sekme ir jus palankys..juk negali visada nusigrezti..nepasiduokit ir tikekit 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif Aš tikrai dar nepanikuoju, ramiai laukiu rytdienos ir tikiuosi taip pat ramiai sulaukti sekmadienio smile.gif Dėkui už palaikymą!
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 08, 14:01)
Ačiū, mergaitės  4u.gif Aš tikrai dar nepanikuoju, ramiai laukiu rytdienos ir tikiuosi taip pat ramiai sulaukti sekmadienio smile.gif Dėkui už palaikymą!

Tai tu cia dar viena, kaip ir as belaukianti, kol tas savaitgalis pagaliau pasibaigs hihihi.gif Tikriausiai retai taip buna biggrin.gif Bet net neabejok, kad turesi ka sodint mirksiukas.gif
Atsakyti

vilmosa:) norejau tiesiog palaukyti. wub.gif

aciu uz palaikyma nes jau pradedu trizniot nuo vakar prasideje kaip deda skausmas memiu tai nespeju i lakstyt ir tikrint ar nepramuse,nes atrodo kad jau ne uz ilgo turi pramust mano memes
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 07 08, 09:51)
Sveikos,
Kas galit pakomentuot kas tai per tyrimai:
Lupus anticoagulants,
Cardiolipin antibodies IgG, IgM,IgAphospholipid IgG,IgM,
TSH.
Kas tai? Liepe latviai pasidaryt,histero atsakymai geri.ar idomu daro Kaune tokius.

Dominyyka,

cia pagrinde tyrimai del AFS,is TSH yra skydliaukes.Kaune tikrai daro.

Iride,trys tai nera daug,bet tau juk dziaugtumeis turedama viena leliuka? g.gif Tai va,dabar turi dviem burbuliukais daugiau,nei reikia uzsimegzti vienam leliui 4u.gif

Rosita console.gif As vis tiek tikiu jusu sekme 4u.gif

Parlekiau ka tik darban su 3 maisais vaistu,ir isleidus trecdali algos jiems doh.gif
Krauja nuleido,labai tikiuosi paskambins su rezais,bet nelabai isivaziduoju kada.Jei neskambins uz 3 valandu,gal ieskosiu pati,nes ryt sestadienis ir ten nieks nedirba.
Tiek,kad jau man nusibodo tie hcg detektyvai.Kazkaip perdegiau ir nebenoriu darytis jokiu hcg ir t.t.Uzvakar gavau 757,per tiek dienu paaugo labai gerai,man jau kazkaip to ima uztekti,norisi ramybes ir megautis geru dalyku.Kazkaip siandien tik pilnai suvokiau pati fakta,stuktelejo i smegenine pagaliau,na ir kazkaip jauciu,kad viskas yra gerai.Tik va gydytojai zarazos man taip ramiai tikrai neleis gyvent (ir kada gi mums bus gerai,nieko nedaro-blogai;daro,ziuri kas dvi dienas-irgi blogai biggrin.gif) .Na nieko,sis kartas per sekancias dvi savaites turetu buti paskutinis.Kita savaite tik intralipidu injekcija,ir skanas liepos 20.Po to pas Bykova.
Atsakyti
Keberiokst, labai smagu skaityti, kad sirdyje isivyravo ramybe, tokios jos tau linkiu visus likusius men iki susitiksi su savo stebuklu wub.gif 4u.gif , sveikatos jums ir tik paciu geriausiu emociju. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 08, 14:04)
vilmosa:) norejau tiesiog palaukyti.  wub.gif
aciu uz palaikyma nes jau pradedu trizniot nuo vakar prasideje kaip deda skausmas memiu tai nespeju i lakstyt ir tikrint ar nepramuse,nes atrodo kad jau ne uz ilgo turi pramust mano memes

O NT nenori pagadinti ax.gif Ir ko as cia provokuoju visas siandien pati nezinau smile.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 08, 14:05)
Parlekiau ka tik darban su 3 maisais vaistu,ir isleidus trecdali algos jiems  doh.gif
Krauja nuleido,labai tikiuosi paskambins su rezais,bet  nelabai isivaziduoju kada.Jei neskambins uz 3 valandu,gal ieskosiu pati,nes ryt sestadienis ir ten nieks nedirba.
Tiek,kad jau man nusibodo tie hcg detektyvai.Kazkaip perdegiau ir nebenoriu darytis jokiu hcg ir t.t.Uzvakar gavau 757,per tiek dienu paaugo labai gerai,man jau kazkaip to ima uztekti,norisi ramybes ir megautis geru dalyku.Kazkaip siandien tik pilnai suvokiau pati fakta,stuktelejo i smegenine pagaliau,na ir kazkaip jauciu,kad viskas yra gerai.Tik va gydytojai zarazos man taip ramiai tikrai neleis gyvent (ir kada gi mums bus gerai,nieko nedaro-blogai;daro,ziuri kas dvi dienas-irgi blogai biggrin.gif) .Na nieko,sis kartas per sekancias dvi savaites turetu buti paskutinis.Kita savaite tik intralipidu injekcija,ir skanas liepos 20.Po to pas Bykova.

O man tai idomu tavo skaiciukai, as galiu vietoj taves paskambninti ir paklausti lotuliukas.gif Bet gerai kad esi rami, vadinasi kunas tau sako kad viskas gerai thumbup.gif

Sako ir Betai - bet ji tiesiog sportinio azarto vedama dar vis nerimauja bigsmile.gif O juk pirmadieni jai dvi puslytes garantuotos, o gal jau is tuk tuk gali buti? ar dar per anksti?

Iride - ryt vel skambinsi klausti kaip dalinasi? Palaikymo komanda buriasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai va,merginos,turiu pranesti,kad visa garbinga musu skyrelio prieziuros darba perleidziu Zemynai Melynakei smile.gif Prasom gerbti ir myleti wub.gif

O as vis dar uzeisiu palaikyti savo draugiu,bet siaip jau labiau kraustysiuos pas nestukes bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 07 08, 12:22)
O NT nenori pagadinti  ax.gif Ir ko as cia provokuoju visas siandien pati nezinau  smile.gif
O man tai idomu tavo skaiciukai, as galiu vietoj taves paskambninti ir paklausti  lotuliukas.gif Bet gerai kad esi rami, vadinasi kunas tau sako kad viskas gerai  thumbup.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bandau isivaizduot ta vaizda thumbup.gif

Atsakyti