sanzile
Nelisk pergiliai! Labai smagu tave skaityti!
Kaip tu?
QUOTE(Warwara @ 2011 07 07, 18:41)
Buvau islindusi, bet liepe vel atgal lysti Tai tupiu dantis griezdama ir laukiu kada vel leidima gausiu Pasimeciau, susimeciau ir liepa histero nepasidariau pas Treisa. Tai dabar laukiu rugpjucio, jei viskas pagal sena, darom histero ir tada, svarstau, koki spali IVF. Tai ooooj joj jojjjjj kiek dar "rukysiu"
Isleisiu Jus visas pas nestukes, o as rinksiu nauja ivfíu grupe
Bet zinai Warwara, man bus smagu klausti Jusu patarimu mano nestumo metu, nes Jus jau busit susidejusios tasiukus gimdymui
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 07, 12:14)
Nu zinokit uzvakar buvo 1.400 HCG, tai siandien 2.817 HCG Tai padvigubejo.Kaip ir turetu buti gerai, bet man iki siol gi kas diena, o ne kas dvi dvigubedavo.Kazin, cia blogai jau ar kaip ?
Viskas čia gerai pas tave Pas mane nuo pat pradžių ne kas 48 o gal kokios 50 val. dvigubėjo, pradinis HCG buvo tik 54,1, tačiau pažiūrėk kokie mes jau dideli Kadangi lankausi pas Bykovą, ten tiria iki šiol HCG, dabar jis kyla labai pamažu. Suprantu, kad sunku, bet pasistenk kuo mažiau galvot apie bloga
Sanzile - Jezau kaip graziai tu cia visoms prirasei Sakai spali bet hystero juk ne didele procedura gal anksciau susisuksit O likima tai as rimtai pagasdinsiu si karta, nes jau norisi po biski krautis lagaminus i kita skyreli
QUOTE(Citas @ 2011 07 07, 20:32)
Sakai spali bet hystero juk ne didele procedura gal anksciau susisuksit
Manyciau jog spali, nes jeigu suspesiu rugpjuti su histero, tai manau, kad vistiek reikes sulaukti normaliu mmm, na paziureti ar jos nepasiklydo ir pan., o tai bus rugseji, tai vadinasi, jei viskas gerai, spali bus galima pradeti
matau zubriuka mus aplanke:) kaip tu mergyt? Kaip tavo dvejetukas? Ar dar kankina mamyte ar jau geriau, lengviau?x
QUOTE(žieminukė @ 2011 07 07, 19:51)
Viskas čia gerai pas tave Pas mane nuo pat pradžių ne kas 48 o gal kokios 50 val. dvigubėjo, pradinis HCG buvo tik 54,1, tačiau pažiūrėk kokie mes jau dideli Kadangi lankausi pas Bykovą, ten tiria iki šiol HCG, dabar jis kyla labai pamažu. Suprantu, kad sunku, bet pasistenk kuo mažiau galvot apie bloga
Jau stengiuosi Labai po truputi, bet jau dristu tiketi Neleidziu dar tam jausmui isisiubuoti,nes su dideliu nekantrumu ir baime laukiu to pirmadienio.Ir manau, jeigu viskas gerai, to tikejimo dar trupinelis prisides.
ateinu jums pravalyti rožinių akinių ir pabloginti statistika: 5IVF, antras darytas LV. Viskas buvo puikiai-24kiausialastes, 7embrionai, ikelti trys top quality-kaip ir ne viena karta, taip ir si niekas nekibo Ne Bykova nepadejo. Nebeliko kuo tiketi
QUOTE(sanzile @ 2011 07 07, 19:00)
Beta- Tavo vietoje as jau svelniai dziaugciausi Nors visiskai Tavo baimes suprantu. Bet kuo ilgiau bijosi, tuo giliau ta baime pas Tave apsigyvens. Manyciau, leisk viskam klostytis taip, kaip turi buti su tikejimu, kad juk viskas bus gerai!
Sanzile, pritariu visuomenes nuomonei, kad labai taikliai visoms radai ka pasakyt Aciu uz tikejima O as savo ruoztu bandysiu isgyvendinti sita baime ir dziaugtis dalykais tada, kada jie teikia dziaugsmo...Siuo metu tureciau dziaugtis, tai is visu visu jegu ir bandysiu
Labas rytas damos
O va dabar jus nustebinsiu Nedarysiu siandien HCG Greit sakykit kas nepatikejo ?
Keberiokst - uz tai, kad nematysiu savu skaiciu, noriu bent jau i tavo augancius pasiziuret
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 07 08, 08:20)
ateinu jums pravalyti rožinių akinių ir pabloginti statistika: 5IVF, antras darytas LV. Viskas buvo puikiai-24kiausialastes, 7embrionai, ikelti trys top quality-kaip ir ne viena karta, taip ir si niekas nekibo Ne Bykova nepadejo. Nebeliko kuo tiketi
Katyyyyyyti Tikrai turi buti dar kuo tiketi.Nesuabsoliutinkim Bykovos, gal reikia kitas galimybes isbandyti, kitose klinikose, su kitokia praktika ? Isivaizduoju, kad visai dabar nesinori apie tai galvoti, bet gal viena diena.....
Beta1
filosofiskai mastant, diena tokia ilga, o dabar tik rytas
RositaK nu va... bet vis vien, gi neduoda Bykova 100 garantijos. Nieks neduoda Deja, deja... Neisivazduoju ka ir pasakyti, nes dabar tau nuo tu zodziu tikrai nepalengves. Ir susaldytu neliko?
Greit sakykit kas nepatikejo ?
filosofiskai mastant, diena tokia ilga, o dabar tik rytas
RositaK nu va... bet vis vien, gi neduoda Bykova 100 garantijos. Nieks neduoda Deja, deja... Neisivazduoju ka ir pasakyti, nes dabar tau nuo tu zodziu tikrai nepalengves. Ir susaldytu neliko?
QUOTE(Warwara @ 2011 07 08, 08:46)
Bykova duoda 98%. Paguodos man nereik, as tik noriu pasidalinti patirtim. Turim 4snaigiukus, kuriuose maza viltele nesioju
QUOTE(RositaK @ 2011 07 08, 08:20)
sunku zodziais paguost...
laikykikis ...ir viltele su snaigiukais