Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Citas,su valkatom tave!!! 4u.gif
Atsakyti
Cituli, ir as tave sveikinu su valkatom biggrin.gif Countdown'as dabar mirksiukas.gif Jau ir as pradesiu liezuvi galast ir laukt tavo trizniojimo momento hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 07 liepos 2011 - 15:25
Iride nu kokios nuostabios naujienos. Lauksim rytojaus ziniu apie tai, kad visi apsivaisino! thumbup.gif

vilmosa:) norejau tiesiog palaukyti. wub.gif

Citas
Ot sveikinu! Valioooo thumbup.gif (vo bobos - durnos, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Dabar laukiam mano mmm...
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 07, 16:20)
Citas,su valkatom tave!!! 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 07, 16:24)
Cituli, ir as tave sveikinu su valkatom  biggrin.gif Countdown'as dabar  mirksiukas.gif  Jau ir as pradesiu liezuvi galast ir laukt tavo trizniojimo momento  hihihi.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 07 07, 16:26)
Citas
Ot sveikinu! Valioooo  thumbup.gif  (vo bobos - durnos, negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )
Dabar laukiam mano mmm...

ACIU DRAUGES thumbup.gif Nu tikrai prajuokinot, pasijauciau kaip apie teigiama HCG pranesus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Warwara - kada tavo valkatoms laikas jei neuzgers vel kur?

Beta 1 - galask, neimanoma tryznioti labaiu nei tu lotuliukas.gif nors kas cia zino, gal vaistai ir mane iki pamisimo varys kiekviena ryta NT daryti o po to susibadyti iki melynumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 07 liepos 2011 - 15:40
QUOTE(Citas @ 2011 07 07, 16:04)
Behe Iride kokius vaistus ir kokias dozes vartojai?

Stimuliavimui tik Gonali po 150. Ale kazkuri vakara tikriausiai sugrybavau ir mazesne doze susileidau, nes gydytoja sake, kad kazkodel per daug vaistuku liko. Nu pati ziopla, nieko nepadarysi blush2.gif Gal dar idomu tai, kad doze ta pati buvo ir per 1 IVF, tik tuomet taike ilga schema ir ispunktavo dvigubai daugiau nei si karta - 13 burbuliuku. Kita vertus, si karta daug visokiu papildomu vaistuku naudoju (clexane, steroidai, IVIG), todel gali buti kad kazkurie is ju man stimuliacija pamazino.

Sekmes tau dideliu dideliausios naujame starte!
Atsakyti
Iride

Gal dar idomu tai, kad doze ta pati buvo ir per 1 IVF, tik tuomet taike ilga schema ir ispunktavo dvigubai daugiau nei si karta - 13 burbuliuku
.
Kaip idomiai, o gi visur raso, kad po ilgos schemos foliu maziau, bet subrende geriau. O pas tave atvyksciai visiskai.

Cituk, maniskiai turi ateiti 13 d smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 07 liepos 2011 - 16:11
QUOTE(Iride @ 2011 07 07, 15:54)
Atskubu ir as su savomis naujienomis. Ispunktavo tiek, kiek ir turejau - 6 kiausialastes. Sako visos grazios, subrendusios, gal duok D ir kokybiskos bus  ax.gif Ryt apie pietus zinosiu, ar graziai sianakt manosios su MB grikiukais draugavo smile.gif Viliuosi musu vestuviu metiniu proga pasistengs ir visos susiporuos  biggrin.gif

lauksim rezultatu bigsmile.gif bigsmile.gif
QUOTE(Citas @ 2011 07 07, 16:04)
Mergaites - mano valkatos parsivilko  thumbup.gif  thumbup.gif  pradedu skaiciuote iki 21 ir pirmo adatos i trasa  Liepos 27d drinks_cheers.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 07, 16:48)
Stimuliavimui tik Gonali po 150. Ale kazkuri vakara tikriausiai sugrybavau ir mazesne doze susileidau, nes gydytoja sake, kad kazkodel per daug vaistuku liko. Nu pati ziopla, nieko nepadarysi  blush2.gif Gal dar idomu tai, kad doze ta pati buvo ir per 1 IVF, tik tuomet taike ilga schema ir ispunktavo dvigubai daugiau nei si karta - 13 burbuliuku. Kita vertus, si karta daug visokiu papildomu vaistuku naudoju (clexane, steroidai, IVIG), todel gali buti kad kazkurie is ju man stimuliacija pamazino. 

Sekmes tau dideliu dideliausios naujame starte!

Aciu smile.gif Man per abi trumpasias LT darytas programas ispunktavo nedaug lyg 7 ir 5 folikulus o va UK ilga taike tai ispunktavo 12. Gonalio dozes LT mano kaip ir tavo buvo 150 o cia UK 225 tik paskutinem dienom sumazino iki 175. O si karta sake pirmas 3 dienas reikes net 300 leistis doh.gif Tai ka jie dar daugiau nori tu foliu bigsmile.gif O gal del to kad as vis kartojau kodel nieko iki blastocidu neaugina, tai nori uzaugint koki 100 kad tikrai liktu ka nors paaugint lotuliukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 07 07, 16:57)
Iride

.
Kaip idomiai, o gi visur raso, kad po ilgos schemos foliu maziau, bet subrende geriau. O pas tave atvyksciai visiskai.

Cituk, maniskiai turi ateiti 13 d smile.gif

Laukiam drinks_cheers.gif

Warwara - o man tada irgi atvirksciai negu raso, buvo daug maziau foliu per abu trumpus IVF g.gif
Atsakyti
Rute,gal kokiu pojuciu turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 07, 17:28)
Rute,gal kokiu pojuciu turi?  ax.gif

Turiu. smile.gif šiek tiek nerimo, šiek tiek ateinančių minčių, kad galėjo ir nepavykti bei tos baimės vijimas šalin.. biggrin.gif

Jei rimtai, tai visiškai jokių pojūčių. Kaip kad nieko nebūta. telieka ramiai sėdėti ir laukti teigiamų ir didelių skaičiukų, ką ir stengiuosi daryti. 4u.gif
Atsakyti
Na, nusibodo jau skaityti lens.gif Ikisiu ir as savo nosi hi.gif
Keberiokst, kai pamatau Tavo puikius skaiciukus, gerus tyrimus, visuomet padekoju Dievui 4u.gif Labai noriu, kad tau pasisektu.
Beta- Tavo vietoje as jau svelniai dziaugciausi wub.gif Nors visiskai Tavo baimes suprantu. Bet kuo ilgiau bijosi, tuo giliau ta baime pas Tave apsigyvens. Manyciau, leisk viskam klostytis taip, kaip turi buti su tikejimu, kad juk viskas bus gerai! mirksiukas.gif
LediDiDi, kaip Tu, kur Tu? flirt.gif Labai svarbios ir Tavo naujienos, pasirodyk bigsmile.gif
Rute, Vilmosa sulaikytas kvepavimas kuo geriausiems rezultatams! wub.gif wub.gif
Warwara labai gerai, kad nusivylimas peraugo i tikejima. Paprasysim si karta knopkuciu nepabegti angel.gif
Citai pagrasink si karta likimui, kad netampytu liuto uz usu! aggressive.gif
O as vel lendu po lapais ir laukiu savo laiko smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 07 liepos 2011 - 18:08
Sanzile,kazkaip fainai tu cia viska surasei ax.gif
Atsakyti