Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 07, 11:55)
Warwaryte, sugedinai mane  blush2.gif

Citas, matau susitaike jau su mano busena  biggrin.gif

Zodziu taip.Baigiu sitas nesamones, viskas cia manim gerai, netgi ryoj nebedarysiu jokio HCG, o kaip normalus baltas zmogus lauksiu pirmadienio.Va taip va  cool.gif

Bet jeigu jau savu skaiciu nebedarysiu, noriu bent Keberiokst matyt didejancia skale  bigsmile.gif  Neatimk is musu to malonumo, brangioji  mirksiukas.gif  Laukiam laukiam dabar tavo tukstanciu  wub.gif
Turiu klausimuka tau.Jeigu tau jau vakar mate puslyte ir HCG buvo 575, tai nuo kada ji matosi is tikruju ?  g.gif  Skaiciau, kad pradeda matytis jau kai buna apie 1000 HCG, tai kaip cia iseina tada ?  g.gif

Vakar buvo 757 smile.gif Praeitais metais man tokia pat puslyte su 434 mate ,taip kad matosi ji ir anskciau,tiesiog tas tukstantukas tokia kaip ir riba nuo kurios privalo matytis (dar esu radus,kad nuo 800 turi matytis).

Tau pirmadieni skanas?

Kazin kaip musu Iridei sekasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 07, 14:03)
Vakar buvo 757  smile.gif Praeitais metais man tokia pat puslyte su 434 mate ,taip kad matosi ji ir anskciau,tiesiog tas tukstantukas tokia kaip ir riba nuo kurios privalo matytis (dar esu radus,kad nuo 800 turi matytis).

Tau pirmadieni skanas?

Kazin kaip musu Iridei sekasi?  bigsmile.gif

Oi, sumaisiau bisiuka skaicius blush2.gif Dabar jau aisku su tais "matymais" biggrin.gif

Pirmadieni vakare einu.O tas pirmadienis atrodo per sviesmecius nutoles doh.gif Tikriausiai bus vienas is tu vos keletos pirmadieniu, kuriu taip siaubingai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Beta1
Tikriausiai bus vienas is tu vos keletos pirmadieniu, kuriu taip siaubingai laukiu

O, radai prie ko prisikabinti? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O jei tai butu antradienis?
lotuliukas.gif

Viskas ten bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 07, 14:03)
Vakar buvo 757  smile.gif

Keberiokst, labai labai del taves dziaugiuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 22:57)
Vilmosa, tik taip atrodo,kad tam, kad leliukas kibtu, viskas turi buti idealiai ir palankiai....paziurekim is kitos puses i viska  bigsmile.gif  Kuo daugiau dirbi, tuo maziau galvoji apie nereikalingus dalykus.Tik tuos sunkius daiktus prasom padeti i sona  schmoll.gif

tai kad neiseina padet jau ir taip stengiuosi kuo maziau bet nieko sitom dienom pasiilsesiu.....o bus kaip jau bus... tik sakiau jei sita karteli nepasisektu tai pagalvoju kad reiketu pabandyt i Latvija,nes labai jau neblogi rodikliai...bet dar pirma turiu sulaukt rezultatu
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 07, 11:23)
Beta,tu tikriausiai zinai,kad nuo 1200 sustoja taip greitai augti?Be to kas mane ten ramino,kai nustojo kas diena dvigubeti?  bigsmile.gif

Vakarykstis HCG 757  smile.gif kartoti rytoj...

Oho, na ir auga pas tave hcg sparciai thumbup.gif Sveikinu labai labai, sis kartas be abejoniu bus TAS 4u.gif
Nelabai speju sekti jusu skyrelio, bet va rupi man vistiek, ar su Bykova daret LIT injekcijas? Ar tiesiog IVF ir nieko daugiau? Ziuriu RRC skyrelis aprimo, gal niekas nebevaziuoja ten? g.gif
Atsakyti
[quote=Warwara,2011 07 07, 11:55]
Beta1 nors ir zinau, kad negalima barti, bet... Pagalvok ka tu darai? Kam tu ieskai problemu ten, kur ju nera? Kodel neleidi sau nusiraminti, nu gerai, dar nenori skubeti dziaugtis, bet problemu tai kam ieskoti?! Pilnai dveju paru net nepraejo, nusiramink! kada padvigubejo per para - tau buvo blogai, kada padvigubejo per nepilnos dvi - tau irgi blogai! Tu gi nemanai, kad jei dabar tu vis ieskosi problemu - tolimesnis dziaugsmas bus pilnesnis?!

as ir pritariu tau turi Beata1 turi dziaugtis tuo kas ivyko ir duot sau ir zirnuikui ar dviem pailset nes nuo tokiu sresavimu kad nepabegtu nes ne viena taip ir prarade....taip kad imk i rankas ir pradek dziaugtis o mes ir dziaugsimes uz tave ir lauksim sirdeles tavo leliuko ar abieju nes is tikro tai labai grazus ir labai geri skaiciukai pas tave....
Atsakyti
Atskubu ir as su savomis naujienomis. Ispunktavo tiek, kiek ir turejau - 6 kiausialastes. Sako visos grazios, subrendusios, gal duok D ir kokybiskos bus ax.gif Ryt apie pietus zinosiu, ar graziai sianakt manosios su MB grikiukais draugavo smile.gif Viliuosi musu vestuviu metiniu proga pasistengs ir visos susiporuos biggrin.gif

Kol kas planas kleckucius namo parsivezti sekmadieni ryte. Beje, sekmadieni manes vel laukia narkoze, nes turiu itin pagerinta gimdos kakleli.
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2011 07 07, 13:50)
Oho, na ir auga pas tave hcg sparciai  thumbup.gif  Sveikinu labai labai, sis kartas be abejoniu bus TAS  4u.gif
Nelabai speju sekti jusu skyrelio, bet va rupi man vistiek, ar su Bykova daret LIT injekcijas? Ar tiesiog IVF ir nieko daugiau? Ziuriu RRC skyrelis aprimo, gal niekas nebevaziuoja ten?  g.gif

Auga,ir tikrai normaliai ax.gif

Dariau su LIT.Dvi gavau pries procedura,po to punkcijos diena,po savaites ir dar viena po savaites.
Tik durnas jausmas,kad man ju nelabai reikia.As Cikagos tyrimus dariausi,mano blokuojantys limfocitai ir taip auksti buvo,o po MB injekcijo ne tik,kad neuzkilo,bet nukrito.Nusiunciau jai rezus,ir nuo to karto gaunu tik donorines.Na darau viska,kas imanoma,kad veliau nesigaileciau.

Lankosi ten musiskes,tikrai nemazai.Na svarbu padetu ax.gif

Iride,auuuuu?

Valerie,dekui,kai tik sustipres kleckas-pats didziausias ir riebiausias virusiukas priklausys tau.Reikia,musu dinozauriu,gretas retint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 07 07, 10:15)
wub.gif
pamatysi, tuoj tuoj sulauksi mažo džiaugsmelio, didžiausio už viską pasaulyje wub.gif  turiu nuojautą  wub.gif

Papildyta:
vilmosa:) ir tau turi pagaliau pasisekti  wub.gif

aciu saulyt uz gerus zodzius...noriu tiket kad ir man pasiseks bet taip kartais sunku po tu visu isbandymu tu laukimu ir nepastojimu pradzioj galvojau kad tik reikia mazytes pagalbos ir viskas bus gerai o dar tai jau net pati nezinau ko reikia...nes kaip nebuvo taip nebuvo nieko
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 07, 15:54)
Atskubu ir as su savomis naujienomis. Ispunktavo tiek, kiek ir turejau - 6 kiausialastes. Sako visos grazios, subrendusios, gal duok D ir kokybiskos bus  ax.gif Ryt apie pietus zinosiu, ar graziai sianakt manosios su MB grikiukais draugavo smile.gif Viliuosi musu vestuviu metiniu proga pasistengs ir visos susiporuos  biggrin.gif

Kol kas planas kleckucius namo parsivezti sekmadieni ryte. Beje, sekmadieni manes vel laukia narkoze, nes turiu itin pagerinta gimdos kakleli.

Na ka dabar.Laukiam kol ten susiporuos jie visi tongue.gif Jeigu kiausialastes geros, as net neabejoju, kad kleckiukai irgi stiprus bus.Va cia ir yra vos keletos folikulu privalumas - kokybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 07, 15:54)
Atskubu ir as su savomis naujienomis. Ispunktavo tiek, kiek ir turejau - 6 kiausialastes. Sako visos grazios, subrendusios, gal duok D ir kokybiskos bus  ax.gif Ryt apie pietus zinosiu, ar graziai sianakt manosios su MB grikiukais draugavo smile.gif Viliuosi musu vestuviu metiniu proga pasistengs ir visos susiporuos  biggrin.gif

Nu puiku, aisku kad susiporuos thumbup.gif Sekmes sekmadieni o gal augins iki antradienio mirksiukas.gif

Behe Iride kokius vaistus ir kokias dozes vartojai?

Laukiam ziniu is Bonuskos dabar 4u.gif

Vilmosa - kumstukai aiksu suspausti is anksto wub.gif

Mergaites - mano valkatos parsivilko thumbup.gif thumbup.gif pradedu skaiciuote iki 21 ir pirmo adatos i trasa Liepos 27d drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 07 liepos 2011 - 15:09