Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Mano statymas - 2930. Ir jei laimėsiu lažybas norėčiau virusiuką kaip prizą gauti.
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 07, 11:14)
Nu zinokit uzvakar buvo 1.400 HCG, tai siandien 2.817 HCG  g.gif Tai padvigubejo.Kaip ir turetu buti gerai, bet man iki siol gi kas diena, o ne kas dvi dvigubedavo.Kazin, cia blogai jau ar kaip ?

Ech... Nebespėjau. Viskas čia pas tave gerai. Ot gobšuolė biggrin.gif Auga skaičiukai kaip ant mielių, o jai blogai. Juk ir reikia, kad kas dvi dienas dvigubėtų. Ar ne?
Atsakyti
Beta,tu tikriausiai zinai,kad nuo 1200 sustoja taip greitai augti?Be to kas mane ten ramino,kai nustojo kas diena dvigubeti? bigsmile.gif

Vakarykstis HCG 757 smile.gif kartoti rytoj...
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 07, 11:23)
Vakarykstis HCG 757  smile.gif kartoti rytoj...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Beta,tu tikriausiai zinai,kad nuo 1200 sustoja taip greitai augti?Be to kas mane ten ramino,kai nustojo kas diena dvigubeti?  bigsmile.gif

Nu jo, atsimenu, kad raminau, protu suvokiu biggrin.gif

Nea, nezinojau kad nuo 1200 nustoja taip zaibiskai augti g.gif O kur cia paskaityt apie tai, kad ramiau butu ? biggrin.gif

O kodel tau reikia kartoti rytoj ? Kad dinamika matyt ar kaip ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 07, 09:34)
Nu jo, atsimenu, kad raminau, protu suvokiu  biggrin.gif

Nea, nezinojau kad nuo 1200 nustoja taip zaibiskai augti  g.gif  O kur cia paskaityt apie tai, kad ramiau butu ?  biggrin.gif

O kodel tau reikia kartoti rytoj ? Kad dinamika matyt ar kaip ?  g.gif

Del to pacio del ko ir tu kartoji biggrin.gif As jiems apie praeitus hcg nuotykius nieko nesakiau,tikedamasi kad jie cia skirs testa,nes cia net ir privaciai daug kur reikia siuntimo.O Bykova ir Gorgis tai rezu laukia.Na va ir gavau juos smile.gif

Cia laselis info

http://www.baby2see....eption/hcg.html
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 07, 11:37)
Del to pacio del ko ir tu kartoji  biggrin.gif As jiems apie praeitus hcg nuotykius nieko nesakiau,tikedamasi kad jie cia skirs testa,nes cia net ir privaciai daug kur reikia siuntimo.O Bykova ir Gorgis tai rezu laukia.Na va ir gavau juos smile.gif
Cia laselis info

http://www.baby2see....eption/hcg.html

A, nu tai viskas aisku tada biggrin.gif Tiek tu tiek as vis dar esam kreizejimo stadijoj biggrin.gif Nu nieko, kazkas protingas pasake: ......ir visa tai praeis......
Atsakyti
Beta1 nors ir zinau, kad negalima barti, bet... Pagalvok ka tu darai? Kam tu ieskai problemu ten, kur ju nera? Kodel neleidi sau nusiraminti, nu gerai, dar nenori skubeti dziaugtis, bet problemu tai kam ieskoti?! Pilnai dveju paru net nepraejo, nusiramink! kada padvigubejo per para - tau buvo blogai, kada padvigubejo per nepilnos dvi - tau irgi blogai! Tu gi nemanai, kad jei dabar tu vis ieskosi problemu - tolimesnis dziaugsmas bus pilnesnis?!

Nu nieko, kazkas protingas pasake: ......ir visa tai praeis......
Solomonas

T.P.Keberiokst ir tave sveikinu su skaiciukais dideliais!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 07 liepos 2011 - 10:56
Betute, nu valio dvigubeja kuo graziausiai thumbup.gif. As jau susitaikiau su mintimi kad beta vis tiek del ko nors nerimaus, kad ir koks bebutu atsakymas, kad ir nieko neskaudetu arba labai skaudetu, Beta1 nerimauja lygiai taip pat!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Warwaryt - velnias doh.gif nespejau net babkiu pastatyt, kaip graitai beta susisuko. bigsmile.gif

Keberiokst - skaiciukai geri smile.gif laukiam apie 1400 rytoj ax.gif Mastau apie tavo pasiulyma, lyg nerimauju, nes nelabai daznai as cia bunu

Ale Betut - is kur pas tave tiek sveiku venu dar like, as nuejau uzvakar kraujo tyrimams duoti, eme kazkur 8 buteliukus doh.gif tai tokia melyne paliko, kad jei but reikeje eiti vel ant rytojaus tai butu sakes lotuliukas.gif Zinokit net nesuprantu, juk dare tyrimus pries pirma ivf cia uk, tai palyginus jie neseni, nu bet dabar pakartotinai kai dare tai ziauriai daug ten visko prirase, maniau kad visai be kraujo paliksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 07, 09:40)
A, nu tai viskas aisku tada  biggrin.gif  Tiek tu tiek as vis dar esam kreizejimo stadijoj  biggrin.gif  Nu nieko, kazkas protingas pasake: ......ir visa tai praeis......

Del to kartojimo testo,nu cia kaip pas ka papulsi.Vienam uztenka vieno karto,kitam dvieju keliu dienu skirtume,o va tokia Bykova man praeita savaite pati liepe 3 dienas is eiles daryt.Vat net siandieniniam emaile parase,kad uz dvieju savaiciu i skana neiti,o geriau vis hcg kartoti-jei auga gerai.UK gydytojas irgi liepe sia savaite du kart daryti,neskaitant to,kad praeita savaite dariau,matyt per mazi skaiciai buvo.

Teisingai,visa tai praeis uz kokiu 8 menesiu,veliau kitokie trydaliojimai prasides biggrin.gif

Citas,galvok galvok,bus proga dazniau uzsukti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 07 liepos 2011 - 11:23
Sveikos bye1.gif

Oi kaip džiaugiuosi už tave wub.gif Pamatysi, dabar viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 07, 08:23)
Beta,tu tikriausiai zinai,kad nuo 1200 sustoja taip greitai augti?Be to kas mane ten ramino,kai nustojo kas diena dvigubeti?  bigsmile.gif

thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 07, 08:14)
Nu zinokit uzvakar buvo 1.400 HCG, tai siandien 2.817 HCG  g.gif Tai padvigubejo.Kaip ir turetu buti gerai, bet man iki siol gi kas diena, o ne kas dvi dvigubedavo.Kazin, cia blogai jau ar kaip ?

Ne nu nebuk tokia jau Gobsuole viskas cia gerai skaiciai thumbup.gif Nemoku nei apsakyti kaip dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Warwaryte, sugedinai mane blush2.gif

Citas, matau susitaike jau su mano busena biggrin.gif

Zodziu taip.Baigiu sitas nesamones, viskas cia manim gerai, netgi ryoj nebedarysiu jokio HCG, o kaip normalus baltas zmogus lauksiu pirmadienio.Va taip va cool.gif

Bet jeigu jau savu skaiciu nebedarysiu, noriu bent Keberiokst matyt didejancia skale bigsmile.gif Neatimk is musu to malonumo, brangioji mirksiukas.gif Laukiam laukiam dabar tavo tukstanciu wub.gif
Turiu klausimuka tau.Jeigu tau jau vakar mate puslyte ir HCG buvo 575, tai nuo kada ji matosi is tikruju ? g.gif Skaiciau, kad pradeda matytis jau kai buna apie 1000 HCG, tai kaip cia iseina tada ? g.gif
Atsakyti