Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 22:14)
Aciu  wub.gif

Vilmosa,nuotaiku kaitos ir nuovargis labai geri pozymiai,jei ka....Man iki siol vis kokio pauksciuko pagailsta ,ir taip jau geras dvi savaites.Vis pritvinksta akys asaru nes pvz daina mikriuke baaaaisiai grazi,o uz minutes vel linksma  biggrin.gif Ai,nu linksmiau taip gyvent hihihi.gif

ziuresim kaip cia bus del tu nuotaiku o man jau seniau gailestis tongue.gif ir asaru kaupimaisis ne laiku ir ne vietoj bet cia manau visu bandymu,laukimu ir nepasisekimu pasekme.... sujautrejimas didelis blush2.gif pyktis ima kad turiu verstis per galvabu ir neiseina pasakyt kad man reikia ramybes iki atradienio kartais net atrodo kad gyvenimas pats kisa koja leliuko pradejimui... doh.gif nu atlaikysim svarbu butu maziukas isiiurbes viskuo kuo imanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 07 06, 22:40)
ziuresim kaip cia bus del tu nuotaiku o man jau seniau gailestis tongue.gif  ir asaru  kaupimaisis ne laiku ir ne vietoj bet cia manau visu bandymu,laukimu ir nepasisekimu pasekme.... sujautrejimas didelis  blush2.gif pyktis ima kad turiu verstis per galvabu ir neiseina pasakyt kad man reikia ramybes iki atradienio  kartais net atrodo kad gyvenimas pats kisa koja leliuko pradejimui... doh.gif  nu atlaikysim svarbu butu maziukas isiiurbes viskuo kuo imanoma  smile.gif

Vilmosa, tik taip atrodo,kad tam, kad leliukas kibtu, viskas turi buti idealiai ir palankiai....paziurekim is kitos puses i viska bigsmile.gif Kuo daugiau dirbi, tuo maziau galvoji apie nereikalingus dalykus.Tik tuos sunkius daiktus prasom padeti i sona schmoll.gif
Atsakyti
Keberiokst ir Beta1- dziaugiuosi su Jumis labai labai wub.gif wub.gif wub.gif Linkiu,kad ir toliau viskas eitusi kuo puikiausiai 4u.gif
Keberiokst- rasiau tau i Az,bet tavo pastas perpildytas ir nepriima nauju pranesimu verysad.gif
Vilte-kns- papasakok apie savo vizita pas gydytojus,kaip tavo antras leliukas gyvena,ar jau girdejai sirdele? Kazkada zadejai parasyti grizusi is daktaru,bet taip ir nesulaukiau naujienu (sorry jei rasei,o as praziopsojau).
As buvau siandien pirmam vizitui pas Gp tai idave visokiu bukletu ir liepe pasiskambinti akuserems,tai vat ryt skambinsiu ir susitarsiu del antro scano ir del susitikimo su akusere.Nestumo pozymiu kaip ir nera iskyrus stipriai pagerejusi apetita biggrin.gif O kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 07 06, 21:30)
Keberiokst ir Beta1- dziaugiuosi su Jumis labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Linkiu,kad ir toliau viskas eitusi kuo puikiausiai 4u.gif
Keberiokst- rasiau tau i Az,bet tavo pastas perpildytas ir nepriima nauju pranesimu verysad.gif
Vilte-kns- papasakok apie savo vizita pas gydytojus,kaip tavo antras leliukas gyvena,ar jau girdejai sirdele? Kazkada zadejai parasyti grizusi is daktaru,bet taip ir nesulaukiau naujienu (sorry jei rasei,o as praziopsojau).
As buvau siandien pirmam vizitui pas Gp tai idave visokiu bukletu ir liepe pasiskambinti akuserems,tai vat ryt skambinsiu ir susitarsiu del antro scano ir del susitikimo su akusere.Nestumo pozymiu kaip ir nera iskyrus stipriai pagerejusi apetita  biggrin.gif O kaip tau?

O tu mergina ko neini i nestuke.gif skyreli aaa? mars ten kur tau priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 07 06, 22:30)
Keberiokst ir Beta1- dziaugiuosi su Jumis labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Linkiu,kad ir toliau viskas eitusi kuo puikiausiai 4u.gif
As buvau siandien pirmam vizitui pas Gp tai idave visokiu bukletu ir liepe pasiskambinti akuserems,tai vat ryt skambinsiu ir susitarsiu del antro scano ir del susitikimo su akusere.Nestumo pozymiu kaip ir nera iskyrus stipriai pagerejusi apetita  biggrin.gif O kaip tau?

Pratryniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 07 06, 23:30)

viena sirdele jau girdejau,bet antroji nesigirdi sad.gif yra tik duzis,gydytojas sako,kad galutinai pasakys ateinanti vizita,o bandysiu eiti apie 18 diena,jai nesigirdes antros sirdutes tai ta puslyte susitrauks ir viskas,nes ispradziu prisigalvojau,kad gal mmm ateis .labai laukiu,kad greiciau ateitu 13 savaite.pas mane pozymiu irgi nelabai yra,o apetitas tai nera labai didelis,net sakyciau mazai valgau ,reikia save versti valgyti,nesinori isvis,temperatura vakarais sukyla ir i wc daznai vaikstau ,tai tokie mano ir pozymiai. smile.gif labai laukiu kada pilvukas prades augti,labai man grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 07 liepos 2011 - 08:40
QUOTE(Citas @ 2011 07 06, 14:46)
Regata  - pravirkdei su savo istorija apie pastojima ir stebuklo atsiradima seimoje. Visi jausmai tokie panasus, skausmas irgi tas pats, na tikiuosi kad ir dziaugsmas netruks ateiti, nes skausmo ir laukimo jau tikrai per akis  wub.gif

wub.gif
pamatysi, tuoj tuoj sulauksi mažo džiaugsmelio, didžiausio už viską pasaulyje wub.gif turiu nuojautą wub.gif

Papildyta:
vilmosa:) ir tau turi pagaliau pasisekti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 07 liepos 2011 - 09:20
QUOTE(vasareuk @ 2011 07 07, 00:30)
Nestumo pozymiu kaip ir nera iskyrus stipriai pagerejusi apetita  :D O kaip tau?

Pats geriausias nestumo pozymis

QUOTE(vilte-kns @ 2011 07 07, 09:38)
viena sirdele jau girdejau,bet antroji nesigirdi :( yra tik duzis,gydytojas sako,kad galutinai pasakys ateinanti vizita,o bandysiu eiti apie 18 diena,jai nesigirdes antros sirdutes tai ta puslyte susitrauks ir viskas,nes ispradziu prisigalvojau,kad gal mmm ateis .labai laukiu,kad greiciau ateitu 13 savaite.pas mane pozymiu irgi nelabai yra,o apetitas tai nera labai didelis,net sakyciau mazai valgau ,reikia save versti valgyti,nesinori isvis,temperatura vakarais sukyla ir i wc daznai vaikstau ,tai tokie mano ir pozymiai. :) labai laukiu kada pilvukas prades augti,labai man grazu :wub

Kas zino, gal s
Papildyta:
QUOTE(vasareuk @ 2011 07 07, 00:30)
Nestumo pozymiu kaip ir nera iskyrus stipriai pagerejusi apetita  biggrin.gif O kaip tau?

Pats geriausias nestumo pozymis

QUOTE(vilte-kns @ 2011 07 07, 09:38)
viena sirdele jau girdejau,bet antroji nesigirdi sad.gif yra tik duzis,gydytojas sako,kad galutinai pasakys ateinanti vizita,o bandysiu eiti apie 18 diena,jai nesigirdes antros sirdutes tai ta puslyte susitrauks ir viskas,nes ispradziu prisigalvojau,kad gal mmm ateis .labai laukiu,kad greiciau ateitu 13 savaite.pas mane pozymiu irgi nelabai yra,o apetitas tai nera labai didelis,net sakyciau mazai valgau ,reikia save versti valgyti,nesinori isvis,temperatura vakarais sukyla ir i wc daznai vaikstau ,tai tokie mano ir pozymiai. smile.gif labai laukiu kada pilvukas prades augti,labai man grazu :wub

Kas zino, gal siek tiek silpnesnis maziukas, gal dar uzplaks, dar tikekim, o jei ne , juk turesi viena stipruolim kuri mylesi uz visus du wub.gif

QUOTE(regata @ 2011 07 07, 10:15)
pamatysi, tuoj tuoj sulauksi mažo džiaugsmelio, didžiausio už viską pasaulyje wub.gif  turiu nuojautą  wub.gif

Regata - tikiu mamytes naujauta wub.gif

Vilmosa - sekmes 4u.gif

Beta1, Keberiokst - kaip jauciates siandien mergaites smile.gif, oi atsiprasau, mamytes wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 07, 10:26)
Beta1, Keberiokst - kaip jauciates siandien mergaites  smile.gif, oi atsiprasau, mamytes  wub.gif

Laukiam Keberiokst HCG bigsmile.gif

Ir beje, tikriausiai niekas nenustebs, jei pasakysiu, kad ir as siandien krauja nuleidau ? hihihi.gif Ir dar su sesele atsisveikinau iki rytojaus hihihi.gif Tarp kitko, jinai tikriausiai vienintele nelaiko mane visiska lunatike-maniake biggrin.gif Sake ne as viena tokia, begiojanti kas diena HCG darytis ax.gif Taigi, rytoj jau paskutini karta atkisiu tas savo nubadytas venas ir ziuresim kas toliau.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 06, 20:29)
Ačiū visoms palinkėjusioms ryt sėkmės  4u.gif Šiandien jau šonai braška, maudžia, bijau, kad mano didčiai anksčiau laiko nesusprogtų, pfu pfu pfu  ax.gif
...

Ir kur jie pas Tave telpa, taliją dviem pirštais galima apimt biggrin.gif
Atsakyti
Beta1
Taigi, rytoj jau paskutini karta atkisiu tas savo nubadytas venas

Аha, aha, mes visi ir patikejom!
Man kaip koks serialas, tavo HCG smile.gif Vis nauja serija. Kaip seip sveikataĖ Kaip spazmai?
Cituk, nus, kiek bus siandien pas ta nescia? Kaip manai? Jei uzvakar buvo 1400 tai siandien 3000? As manau nemaziau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 07, 11:05)
Cituk, nus, kiek bus siandien pas ta nescia? Kaip manai? Jei uzvakar buvo 1400 tai siandien 3000? As manau nemaziau  blush2.gif

Nu zinokit uzvakar buvo 1.400 HCG, tai siandien 2.817 HCG g.gif Tai padvigubejo.Kaip ir turetu buti gerai, bet man iki siol gi kas diena, o ne kas dvi dvigubedavo.Kazin, cia blogai jau ar kaip ?
Atsakyti