ir Keberiokst ir Betai pavyko jau, sveikinu kuo nuosirdziausiai, viskas bus gerai
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 16:28)
Aciu uz palaikyma ir,kad dziaugiates kartu Man,kaip visada,tai daug reiskia
Po truputi renkuosi daiktus ir keliauju pas nestukes.Ten gal tinkamiau bus apie skanus ir t.t. kalbeti.Ir labai tikiuosi,kad greitu metu pati galesiu visas apibarstyti stipriais virusiukais
Po truputi renkuosi daiktus ir keliauju pas nestukes.Ten gal tinkamiau bus apie skanus ir t.t. kalbeti.Ir labai tikiuosi,kad greitu metu pati galesiu visas apibarstyti stipriais virusiukais
Laukiam virusiuku O apie skanus, sirdutes ir mums rupes
T.P.Keberiokst super naujienos. Reikia čia tau kokias išleistuves surengti, kad jau susiruošei mus palikti Mano palinkėjimas - kad viskas lengvai ir sklandžiai
QUOTE(Tanga @ 2011 07 06, 16:00)
T.P.Keberiokst super naujienos. Reikia čia tau kokias išleistuves surengti, kad jau susiruošei mus palikti Mano palinkėjimas - kad viskas lengvai ir sklandžiai
Aisku,kad reikia As va kepsniuku atsinesu ir pieno kokteiliu
Visas balius!
keberiokst nuosirdziai dziaugiuosi,super naujienos
laukiam dabar plakancios sirdutes
laukiam dabar plakancios sirdutes
Ačiū visoms palinkėjusioms ryt sėkmės Šiandien jau šonai braška, maudžia, bijau, kad mano didčiai anksčiau laiko nesusprogtų, pfu pfu pfu
Keberiokšt, stipriai apkabinu ir sveikinu su pirmuoju susitikimu Tikiuosi tau Bykova parašė, nes labai primygtinai prašiau, kad tave nuramintų dėl to himocisteino. Iš esmės sakė, kad pas tave jis dar netragiškas, bet reikia stebėti, padėtų folinė, bet tu ir taip jos geri arklinę dozę. Vienu žodžiu ramiai Jai pačiai ramiau būtų jei anksčiau nei tarėtės pas ją dar kartą atvažiuotum
Keberiokšt, stipriai apkabinu ir sveikinu su pirmuoju susitikimu Tikiuosi tau Bykova parašė, nes labai primygtinai prašiau, kad tave nuramintų dėl to himocisteino. Iš esmės sakė, kad pas tave jis dar netragiškas, bet reikia stebėti, padėtų folinė, bet tu ir taip jos geri arklinę dozę. Vienu žodžiu ramiai Jai pačiai ramiau būtų jei anksčiau nei tarėtės pas ją dar kartą atvažiuotum
QUOTE(Iride @ 2011 07 06, 18:29)
Ačiū visoms palinkėjusioms ryt sėkmės Šiandien jau šonai braška, maudžia, bijau, kad mano didčiai anksčiau laiko nesusprogtų, pfu pfu pfu
Aciu Uz poros savaiciu ir tave sveikinsim Laikysiu kumscius rytoj ir lauksiu ziniu
Dar neparase,bet as jai siandien meila nusiunciau ir paklausiau del to homocisteino,na paziuresim ka atsakys.Vaziuosiu pas ja liepos 22,ne kas ir liko.Tik ka darbe reiks pasakyt tai nelabai isivaizduoju Gal vaziuosiu kelioms dienoms stebejimui po operacijos.
Pasidariau skaitmenini-jau rodo 3+ pregnant,reiskias hcg kyla,tai ir groziuosi testuku
Sveikos,po nepasisekusio IVF parduodu 16vnt. Crinono LV kainomis.Pristatysim į bet kurią LT vietą.
QUOTE(Lakiukas @ 2011 07 06, 18:53)
Sveikos,po nepasisekusio IVF parduodu 16vnt. Crinono LV kainomis.Pristatysim į bet kurią LT vietą.
Gaila
uzejau pasisveikint, ir pirmiausia noriu pasveikint Keberiokst ir Beata1....kaip dziaugiuosi uz jus abi.
o mano dienos bega, darbu pasipyle marios nervas ima kad baisiai pervargstu... dirbu po 12,13val...o tas tai tikrai ne i gera zirniukui plius kad dar reik ir pakilot nelengvus daiktus....nuotaikos sokineja i neigiama puse bet cia is nuovargio kad per toki tempa vel nieko neiseis...
o mano dienos bega, darbu pasipyle marios nervas ima kad baisiai pervargstu... dirbu po 12,13val...o tas tai tikrai ne i gera zirniukui plius kad dar reik ir pakilot nelengvus daiktus....nuotaikos sokineja i neigiama puse bet cia is nuovargio kad per toki tempa vel nieko neiseis...
Nepykit kad isiversiu
Be galo dziugios zinios labai uz tave sirgau visa si laika
Sveikinu ir Beta1
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 13:53)
Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte
Sveikinu ir Beta1
QUOTE(*Leta* @ 2011 07 06, 20:02)
Nepykit kad isiversiu
Sveikinu ir Beta1
Sveikinu ir Beta1
Aciu
Vilmosa,nuotaiku kaitos ir nuovargis labai geri pozymiai,jei ka....Man iki siol vis kokio pauksciuko pagailsta ,ir taip jau geras dvi savaites.Vis pritvinksta akys asaru nes pvz daina mikriuke baaaaisiai grazi,o uz minutes vel linksma Ai,nu linksmiau taip gyvent