Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

ir Keberiokst ir Betai pavyko jau, sveikinu kuo nuosirdziausiai, viskas bus gerai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 16:28)
Aciu uz palaikyma ir,kad dziaugiates kartu  smile.gif Man,kaip visada,tai daug reiskia wub.gif
Po truputi renkuosi daiktus ir keliauju pas nestukes.Ten gal tinkamiau bus apie skanus ir t.t. kalbeti.Ir labai tikiuosi,kad greitu metu pati galesiu visas apibarstyti stipriais virusiukais smile.gif

Laukiam virusiuku smile.gif O apie skanus, sirdutes ir mums rupes mirksiukas.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst super naujienos. Reikia čia tau kokias išleistuves surengti, kad jau susiruošei mus palikti lotuliukas.gif Mano palinkėjimas - kad viskas lengvai ir sklandžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 07 06, 16:00)
T.P.Keberiokst super naujienos. Reikia čia tau kokias išleistuves surengti, kad jau susiruošei mus palikti  lotuliukas.gif Mano palinkėjimas - kad viskas lengvai ir sklandžiai  drinks_cheers.gif

Aisku,kad reikia smile.gif As va kepsniuku atsinesu tourist5.gif ir pieno kokteiliu vacation4.gif
Visas balius!
Atsakyti
keberiokst nuosirdziai dziaugiuosi,super naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
laukiam dabar plakancios sirdutes wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms palinkėjusioms ryt sėkmės 4u.gif Šiandien jau šonai braška, maudžia, bijau, kad mano didčiai anksčiau laiko nesusprogtų, pfu pfu pfu ax.gif

Keberiokšt, stipriai apkabinu ir sveikinu su pirmuoju susitikimu wub.gif Tikiuosi tau Bykova parašė, nes labai primygtinai prašiau, kad tave nuramintų dėl to himocisteino. Iš esmės sakė, kad pas tave jis dar netragiškas, bet reikia stebėti, padėtų folinė, bet tu ir taip jos geri arklinę dozę. Vienu žodžiu ramiai smile.gif Jai pačiai ramiau būtų jei anksčiau nei tarėtės pas ją dar kartą atvažiuotum
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 06, 18:29)
Ačiū visoms palinkėjusioms ryt sėkmės  4u.gif Šiandien jau šonai braška, maudžia, bijau, kad mano didčiai anksčiau laiko nesusprogtų, pfu pfu pfu  ax.gif

Keberiokšt,  stipriai apkabinu ir sveikinu su pirmuoju susitikimu  wub.gif Tikiuosi tau Bykova parašė, nes labai primygtinai prašiau, kad tave nuramintų dėl to himocisteino. Iš esmės sakė, kad pas tave jis dar netragiškas, bet reikia stebėti, padėtų folinė, bet tu ir taip jos geri arklinę dozę. Vienu žodžiu ramiai smile.gif Jai pačiai ramiau būtų jei anksčiau nei tarėtės pas ją dar kartą atvažiuotum

Aciu wub.gif Uz poros savaiciu ir tave sveikinsim smile.gif Laikysiu kumscius rytoj ir lauksiu ziniu smile.gif

Dar neparase,bet as jai siandien meila nusiunciau ir paklausiau del to homocisteino,na paziuresim ka atsakys.Vaziuosiu pas ja liepos 22,ne kas ir liko.Tik ka darbe reiks pasakyt tai nelabai isivaizduoju lotuliukas.gif Gal vaziuosiu kelioms dienoms stebejimui po operacijos.
Pasidariau skaitmenini-jau rodo 3+ pregnant,reiskias hcg kyla,tai ir groziuosi testuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 06 liepos 2011 - 19:38
Sveikos,po nepasisekusio IVF parduodu 16vnt. Crinono LV kainomis.Pristatysim į bet kurią LT vietą.
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2011 07 06, 18:53)
Sveikos,po nepasisekusio IVF parduodu 16vnt. Crinono LV kainomis.Pristatysim į bet kurią LT vietą.

Gaila verysad.gif
Atsakyti
uzejau pasisveikint, ir pirmiausia noriu pasveikint Keberiokst ir Beata1....kaip dziaugiuosi uz jus abi.
o mano dienos bega, darbu pasipyle marios nervas ima kad baisiai pervargstu... dirbu po 12,13val...o tas tai tikrai ne i gera zirniukui plius kad dar reik ir pakilot nelengvus daiktus....nuotaikos sokineja i neigiama puse bet cia is nuovargio kad per toki tempa vel nieko neiseis...
Atsakyti
Nepykit kad isiversiu blush2.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 13:53)
Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte 

Be galo dziugios zinios clap.gif wub.gif labai uz tave sirgau visa si laika 4u.gif

Sveikinu ir Beta1 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Leta* @ 2011 07 06, 20:02)
Nepykit kad isiversiu  blush2.gif
Be galo dziugios zinios  clap.gif  wub.gif labai uz tave sirgau visa si laika  4u.gif

Sveikinu ir Beta1  thumbup.gif

Aciu wub.gif

Vilmosa,nuotaiku kaitos ir nuovargis labai geri pozymiai,jei ka....Man iki siol vis kokio pauksciuko pagailsta ,ir taip jau geras dvi savaites.Vis pritvinksta akys asaru nes pvz daina mikriuke baaaaisiai grazi,o uz minutes vel linksma biggrin.gif Ai,nu linksmiau taip gyvent hihihi.gif
Atsakyti