Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Beta1,kokie tavo skaiciukai?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 07 06, 14:31)
Beta1,kokie tavo skaiciukai?

Vakar, 14 dpi HCg buvo 1400 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 14:22)
Papildyta:
Aha, labai  ax.gif  Ir tau aciu  4u.gif  Visada operatyviai reaguoji i mano trizniojimus  biggrin.gif

Reaguoju, tik va is patirties dar negaliu nieko patart blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 06, 12:41)
regata
As geriau Desporali, bet veliau, nuo kokios 20 gal savaites. Ir man labai padejo. Bet... pries skyrian magni ar dar koki vaista verta padaryti tyrima. Nes meslungis gali buti dar nuo kalio, kalcio trukumo, nors aisku megnio trukumas dazniausiai pasitaiko.

Bet matai, tau jau nėštumas buvo įpusėjęs. Svarbu, kad padėjo mirksiukas.gif
Sakau, gal visoms skirtingai. Kadangi man Disporal'is nesuveikė, puoliau klaust gyd. Tai ji man ir akcentavo Magvit'ą ax.gif

Keberiokst, su pūslyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 14:41)
Vakar, 14 dpi HCg buvo 1400  ax.gif

pas mane 15d buvo tokie.galvojau,kad jau du tupi isitaise,o pasirodo vienas stipruoliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 07 06, 14:53)
Bet matai, tau jau nėštumas buvo įpusėjęs.  Svarbu, kad padėjo  mirksiukas.gif
Sakau, gal visoms skirtingai. Kadangi man Disporal'is nesuveikė, puoliau klaust gyd. Tai ji man ir akcentavo Magvit'ą  ax.gif

Regata - pravirkdei su savo istorija apie pastojima ir stebuklo atsiradima seimoje. Visi jausmai tokie panasus, skausmas irgi tas pats, na tikiuosi kad ir dziaugsmas netruks ateiti, nes skausmo ir laukimo jau tikrai per akis wub.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad isibraunu, bet negalejau nepasidziaugti kartu su Keberiokst wub.gif
Nuostabios naujienos, mieloji, taip ir toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 13:53)
Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte  wub.gif

Grazuole puslyte wub.gif Laukiam dabar sirdukes wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 14:41)
Vakar, 14 dpi HCg buvo 1400  ax.gif

Oooo,kaip kyla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 10:43)
Aciu uz patarimus  4u.gif  daug ramiau pasidare dabar  ax.gif  Nors gyd, ir sake kad tikriausiai raumens spazmas, bet norejosi ir is tikru pavyzdziu isgirsti kaip buno.Siandien pagulinesiu, nes kazkaip nupezus jauciuos.Grizo MB is vaistines, tai Magvito jam nepardave, sake reikia recepto, gavo Diasparol.As jo ir ikaliau.Bet jeigu cia tokios nevienodos nuomones apie ji, tai gal jeigu dideles butinybes nebus, daugiau ir negersiu iki to pirmadienio  g.gif

Siaip inforaciniam lapelyje parasyta kad nestuke.gif metu galima ji gerti,nuema spazmus ir visa kita,skambinausi gyd i lt sake galima nuo pacios pradzios gert tik neperdaugint..manau nekenks..cia tik mano nuomone wink.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 10:53)
Labas pupos  4u.gif

As labai trumpam,nes lekiu i darba.Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte 

thumbup.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 07 06, 12:46)
Regata  - pravirkdei su savo istorija apie pastojima ir stebuklo atsiradima seimoje. Visi jausmai tokie panasus, skausmas irgi tas pats, na tikiuosi kad ir dziaugsmas netruks ateiti, nes skausmo ir laukimo jau tikrai per akis  wub.gif

Pamatysi Netruks tikrai ateit..Stiprybes ir kantrybes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma ir,kad dziaugiates kartu smile.gif Man,kaip visada,tai daug reiskia wub.gif

Po truputi renkuosi daiktus ir keliauju pas nestukes.Ten gal tinkamiau bus apie skanus ir t.t. kalbeti.Ir labai tikiuosi,kad greitu metu pati galesiu visas apibarstyti stipriais virusiukais smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, seniai matytos 4u.gif Nezinau gal nebepamenat manes, lankiausi pas jus pries kokius 2 metelius nepilnai ax.gif Uzsukau pasidairyti ar dar yra mergaiciu kurios anuomet cia lankydavosi, ogi ziuriu, dar yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 16:28)

Keberiokst!!!! wub.gif wub.gif nera zodziu! Bet tu zinai ...
Atsakyti