regata
As geriau Desporali, bet veliau, nuo kokios 20 gal savaites. Ir man labai padejo. Bet... pries skyrian magni ar dar koki vaista verta padaryti tyrima. Nes meslungis gali buti dar nuo kalio, kalcio trukumo, nors aisku megnio trukumas dazniausiai pasitaiko.
Aciu uz patarimus daug ramiau pasidare dabar Nors gyd, ir sake kad tikriausiai raumens spazmas, bet norejosi ir is tikru pavyzdziu isgirsti kaip buno.Siandien pagulinesiu, nes kazkaip nupezus jauciuos.Grizo MB is vaistines, tai Magvito jam nepardave, sake reikia recepto, gavo Diasparol.As jo ir ikaliau.Bet jeigu cia tokios nevienodos nuomones apie ji, tai gal jeigu dideles butinybes nebus, daugiau ir negersiu iki to pirmadienio
Betut, pailsek, palepink save!
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 12:43)
Aciu uz patarimus daug ramiau pasidare dabar Nors gyd, ir sake kad tikriausiai raumens spazmas, bet norejosi ir is tikru pavyzdziu isgirsti kaip buno.Siandien pagulinesiu, nes kazkaip nupezus jauciuos.Grizo MB is vaistines, tai Magvito jam nepardave, sake reikia recepto, gavo Diasparol.As jo ir ikaliau.Bet jeigu cia tokios nevienodos nuomones apie ji, tai gal jeigu dideles butinybes nebus, daugiau ir negersiu iki to pirmadienio
betute o tau treijsas neisrase magnio milteliu pagerti?as ji geriu kiekviena diena,dar gersiu kokias 2 savaites po krinono nutraukimo.
Labas pupos
As labai trumpam,nes lekiu i darba.Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte Zodziu,kaip ir viskas gerai Paeme krauja tyrimams,penktadieni kartot,bet iki tol jokiu rezu nebus.Ne LT cia Na bet bandysiu skambintis ir ismaldaut.
Receptukas taip ir neatejo,atejo kiti vaistukai.Didelis dekui Vasareuk Labai jau operatyviai cia tu man juos atsiuntei Tai ne klinika.Eisiu dabar i vaistine aiskintis ka su tais vaistais daryti,kazkaip negrazu pries vaistininke.O klinika sake bandys pagauti gydytoja ir israsyt duplikata.Zodziu priprasiai ir situ nors vienai savaitei israsyti,tai padejo man.Zodziu,nenumirsiu.
Sekantis skanas uz poros savaiciu,bet as bandysiu anskciau,nes man reikes lasalines tik sirdele pamacius.
Tai tiek....Lekiu darban
As labai trumpam,nes lekiu i darba.Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte Zodziu,kaip ir viskas gerai Paeme krauja tyrimams,penktadieni kartot,bet iki tol jokiu rezu nebus.Ne LT cia Na bet bandysiu skambintis ir ismaldaut.
Receptukas taip ir neatejo,atejo kiti vaistukai.Didelis dekui Vasareuk Labai jau operatyviai cia tu man juos atsiuntei Tai ne klinika.Eisiu dabar i vaistine aiskintis ka su tais vaistais daryti,kazkaip negrazu pries vaistininke.O klinika sake bandys pagauti gydytoja ir israsyt duplikata.Zodziu priprasiai ir situ nors vienai savaitei israsyti,tai padejo man.Zodziu,nenumirsiu.
Sekantis skanas uz poros savaiciu,bet as bandysiu anskciau,nes man reikes lasalines tik sirdele pamacius.
Tai tiek....Lekiu darban
Kibiriokst! Super naujienos! Sveikinu!!!!!!
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 13:53)
As labai trumpam,nes lekiu i darba.Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte Zodziu,kaip ir viskas gerai
Betute - manau nuramino tave cia mergaites
Keberiokst -
Keberiokst -
Keberiokst - nu fantastika Laukiam sirdeles dabar
Vilte-kns, nea, jokiu milteliu man Treijsas neisrase Idomu pagal ka jis juos skiria arba neskiria
Papildyta:
Aha, labai Ir tau aciu Visada operatyviai reaguoji i mano trizniojimus
Vilte-kns, nea, jokiu milteliu man Treijsas neisrase Idomu pagal ka jis juos skiria arba neskiria
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 07 06, 14:06)
Betute - manau nuramino tave cia mergaites
Aha, labai Ir tau aciu Visada operatyviai reaguoji i mano trizniojimus
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 13:53)
Labas pupos
labuka mergytes vis sugryztu i ta skyreli pasiskaityti kaip jums sekasi.labai ir net labai dziaugiuosi del Keberiokst ir Beta1.visad sekiau ,kaip jums sekasi ir va jusu puslytes jau pas jus bukit ramios kantrios ir laimingos.to jums labai linkiu.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 09:53)
Labas pupos
As labai trumpam,nes lekiu i darba.Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte
As labai trumpam,nes lekiu i darba.Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte