Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

regata
As geriau Desporali, bet veliau, nuo kokios 20 gal savaites. Ir man labai padejo. Bet... pries skyrian magni ar dar koki vaista verta padaryti tyrima. Nes meslungis gali buti dar nuo kalio, kalcio trukumo, nors aisku megnio trukumas dazniausiai pasitaiko.
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif daug ramiau pasidare dabar ax.gif Nors gyd, ir sake kad tikriausiai raumens spazmas, bet norejosi ir is tikru pavyzdziu isgirsti kaip buno.Siandien pagulinesiu, nes kazkaip nupezus jauciuos.Grizo MB is vaistines, tai Magvito jam nepardave, sake reikia recepto, gavo Diasparol.As jo ir ikaliau.Bet jeigu cia tokios nevienodos nuomones apie ji, tai gal jeigu dideles butinybes nebus, daugiau ir negersiu iki to pirmadienio g.gif
Atsakyti
Betut, pailsek, palepink save!
wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 06 liepos 2011 - 12:50
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 12:43)
Aciu uz patarimus  4u.gif  daug ramiau pasidare dabar  ax.gif  Nors gyd, ir sake kad tikriausiai raumens spazmas, bet norejosi ir is tikru pavyzdziu isgirsti kaip buno.Siandien pagulinesiu, nes kazkaip nupezus jauciuos.Grizo MB is vaistines, tai Magvito jam nepardave, sake reikia recepto, gavo Diasparol.As jo ir ikaliau.Bet jeigu cia tokios nevienodos nuomones apie ji, tai gal jeigu dideles butinybes nebus, daugiau ir negersiu iki to pirmadienio  g.gif

betute o tau treijsas neisrase magnio milteliu pagerti?as ji geriu kiekviena diena,dar gersiu kokias 2 savaites po krinono nutraukimo.
Atsakyti
Labas pupos 4u.gif

As labai trumpam,nes lekiu i darba.Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte wub.gif Zodziu,kaip ir viskas gerai smile.gif Paeme krauja tyrimams,penktadieni kartot,bet iki tol jokiu rezu nebus.Ne LT cia smile.gif Na bet bandysiu skambintis ir ismaldaut.
Receptukas taip ir neatejo,atejo kiti vaistukai.Didelis dekui Vasareuk 4u.gif Labai jau operatyviai cia tu man juos atsiuntei smile.gif Tai ne klinika.Eisiu dabar i vaistine aiskintis ka su tais vaistais daryti,kazkaip negrazu pries vaistininke.O klinika sake bandys pagauti gydytoja ir israsyt duplikata.Zodziu priprasiai ir situ nors vienai savaitei israsyti,tai padejo man.Zodziu,nenumirsiu.
Sekantis skanas uz poros savaiciu,bet as bandysiu anskciau,nes man reikes lasalines tik sirdele pamacius.
Tai tiek....Lekiu darban smile.gif
Atsakyti
Kibiriokst! Super naujienos! Sveikinu!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 13:53)
As labai trumpam,nes lekiu i darba.Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte  wub.gif Zodziu,kaip ir viskas gerai smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 06 liepos 2011 - 12:56
Betute - manau nuramino tave cia mergaites 4u.gif 4u.gif

Keberiokst - wub.gif wub.gif
Atsakyti
Keberiokst - nu fantastika wub.gif Laukiam sirdeles dabar bigsmile.gif

Vilte-kns, nea, jokiu milteliu man Treijsas neisrase schmoll.gif Idomu pagal ka jis juos skiria arba neskiria g.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 07 06, 14:06)
Betute - manau nuramino tave cia mergaites  4u.gif  4u.gif

Aha, labai ax.gif Ir tau aciu 4u.gif Visada operatyviai reaguoji i mano trizniojimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 13:53)
Labas pupos  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labuka mergytes smile.gif vis sugryztu i ta skyreli pasiskaityti kaip jums sekasi.labai ir net labai dziaugiuosi del Keberiokst ir Beta1.visad sekiau ,kaip jums sekasi ir va jusu puslytes jau pas jus 4u.gif bukit ramios kantrios ir laimingos.to jums labai linkiu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 06, 09:53)
Labas pupos  4u.gif

As labai trumpam,nes lekiu i darba.Zodziu pas mane gyvena viena 3.5 mm puslyte  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti