Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Iridei ir Bonuskai sekmes. mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 06, 09:48)

Net keista negauti naujienu is Beta1 ir Keberiokst is ankstaus ryto  biggrin.gif keberiokst laukiam tavo puslytes (iu) nuotraukyciu  wub.gif O beta1 - sekanciam tyrime tik HCG ar jau ir scanui pasiryzus?  4u.gif

Eikit mergos, siandien vos nenumiriau doh.gif atsikeliau is ryto, viskas faina bet paskui labai pradejo skaudeti pilvo apacia, nesupratau kas per skausmas ir is kur jis ateina, galva sukasi, alpeju MB ant ranku ir dar pykint tuo paciu metu pradejo blink.gif Zodziu gavosi tos trys viename derinys.Kai truputi nuslopo skambinau visais varpais OK, tai nuramino siek tiek, sake, tikriausiai is po nakties kazkoks raumens spazmas, jeigu nesikartoja pastoviai tai nieko tokio, ramiai laukt pirmadienio.Dabar kaip ir praeje. bet jauciasi toks tempimas siek tiek.....gal buvo taip kam ? unsure.gif
Atsakyti
Mane nuo pat nėštumo pradžios lydėjo įvairūs skausmeliai. Būdavo ir labai smarkiai užspazmuoja, kad reikėdavo pagulėt susirietus. Tai išgerdavau Magvit'o porą tablečių.
Išvis man atrodė, kad ten viskas viduje gali atsikabinti, viską labai jaučiau, tai pirmom dienom po teigiamo NT vaikščiojau net šiek tiek pasistiebus, kad geresnė amortizacija būtų biggrin.gif Labai ilgai eidavau iki darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 11:34)
Eikit mergos, siandien vos nenumiriau  doh.gif  atsikeliau is ryto, viskas faina bet paskui labai pradejo skaudeti pilvo apacia, nesupratau kas per skausmas ir is kur jis ateina, galva sukasi, alpeju MB ant ranku ir dar pykint tuo paciu metu pradejo  blink.gif  Zodziu gavosi tos trys viename derinys.Kai truputi nuslopo skambinau visais varpais OK, tai nuramino siek tiek, sake, tikriausiai is po nakties kazkoks raumens spazmas, jeigu nesikartoja pastoviai tai nieko tokio, ramiai laukt pirmadienio.Dabar kaip ir praeje. bet jauciasi toks tempimas siek tiek.....gal buvo taip kam ?  unsure.gif

Betute - ramiai, nesinervuoti, aisku ne man aiskinti cia nes niekada nebuvau sitoj busenoj, bet ziurek Regata tau aiskiai nupasakojo ir Zubriuka atsimeni sake kai parskrido namo negalejo kelias savaites nuo lovos pakilti. Ko gero tie skausmeliai tau tik parodo kad maziukai gremziasi gilyn, isitaisyt, visgi uzsibus jie ten smile.gif Nekraujuoji, skausmai kaip ir praejo, laukiam pirmadienio 4u.gif Net kartais pagalvoju , kad gerai kad ne visos mes cia vienu metu ivf darom, nes man dabar uztenka itampos laukiant jusu su Keberiokst laimingos pabaigos, turiu omeny scano patvirtinancio kad viskas gerai, laiku ir vietoj thumbup.gif
Atsakyti
Beta, nepanikuojame, esu tikra, viskas pas tave labai ok. mirksiukas.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 06 liepos 2011 - 11:18
QUOTE(regata @ 2011 07 06, 11:45)
Mane nuo pat nėštumo pradžios lydėjo įvairūs skausmeliai. Būdavo ir labai smarkiai užspazmuoja, kad reikėdavo pagulėt susirietus. Tai išgerdavau Magvit'o porą tablečių.
Išvis man atrodė, kad ten viskas viduje gali atsikabinti, viską labai jaučiau, tai pirmom dienom po teigiamo NT vaikščiojau net šiek tiek pasistiebus, kad geresnė amortizacija būtų biggrin.gif Labai ilgai eidavau iki darbo doh.gif

Va va, kazkas panasaus i toki spazmavima, dabar jis toks daug svelnesnis, nebe toks astrus, bet dar ninekur nedinges unsure.gif Gal ir nieko tokio cia nebus unsure.gif Vakar zyziau, kad nieko neskauda, lekiau vien del to HCG darytis, o siandien ora gaudau is skausmo doh.gif Kazkokia nepastovi as biggrin.gif

Citukai, o nepameni, Zubriukui ten skausmai budavo kokie ar ja tiesiog siaip pykindavo ir ji del to nepakildavo is lovos ? g.gif

Keberiokst - kad ir susirietus, ale laukiu tavo klecku pasirodymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 11:41)
Citukai, o nepameni, Zubriukui ten skausmai budavo kokie ar ja tiesiog siaip pykindavo ir ji del to nepakildavo is lovos ?  g.gif

Ne manes klausi, bet prisimenu, kad Zubriuka labai pykino del to is lovos nekilo..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 08:34)
Eikit mergos, siandien vos nenumiriau  doh.gif  atsikeliau is ryto, viskas faina bet paskui labai pradejo skaudeti pilvo apacia, nesupratau kas per skausmas ir is kur jis ateina, galva sukasi, alpeju MB ant ranku ir dar pykint tuo paciu metu pradejo  blink.gif  Zodziu gavosi tos trys viename derinys.Kai truputi nuslopo skambinau visais varpais OK, tai nuramino siek tiek, sake, tikriausiai is po nakties kazkoks raumens spazmas, jeigu nesikartoja pastoviai tai nieko tokio, ramiai laukt pirmadienio.Dabar kaip ir praeje. bet jauciasi toks tempimas siek tiek.....gal buvo taip kam ?  unsure.gif

Ir mane nuo pat testo pradzios lydejo yvairus skausmu derinys,tai pilvas tai silpnumas paskui pykinimas palanke zdz gerai yra! dziaukis kiek ymanoma savo busena ir ramybes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 07 06, 12:50)
Ir mane nuo pat testo pradzios lydejo yvairus skausmu derinys,tai pilvas tai silpnumas paskui pykinimas palanke zdz gerai yra! dziaukis kiek ymanoma savo busena ir ramybes  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai kaipb suprantu pilvo skausmai irgi budavo ? g.gif kazkaip dziaugsmas neima, daugiau rupestis, bet gal taip turi but.Paklausysiu regatos ir ikalsiu magnio, gal cia tikrai tie raumens spazmai, nes ir siaip meslungis apsedes jau kokia savaite.Issiunciau MB i vaistine magvito ieskot.Jis bet kokiu atveju, tikriausiai nieko blogo padaryt negaletu ?

Sanzile - aciu uz atsakyma.Man irgi kazkaip atrode,kad ja pykindavo labai stipriai g.gif
Atsakyti
Betut, ikalk magnio, pagulek, kojos auksciau biskuti ant pagalves ir ramybe. Dabar pas tave ten tokia veikla vyksta, normalu kad suspazmuoja. Tiesiog nesinervink ir tiek. Tai geriausia ka tu gali padaryti. Ikvept-iskvept!

Iride nu kaip faina, tokie dideli ir grazus wub.gif Sekmes ketvirtadieni!
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 10:10)
Tai kaipb suprantu pilvo skausmai irgi budavo ?  g.gif  kazkaip dziaugsmas neima, daugiau rupestis, bet gal taip turi but.Paklausysiu regatos ir ikalsiu magnio, gal cia tikrai tie raumens spazmai, nes ir siaip meslungis apsedes jau kokia savaite.Issiunciau MB i vaistine magvito ieskot.Jis bet kokiu atveju, tikriausiai nieko blogo padaryt negaletu ?

Sanzile - aciu uz atsakyma.Man irgi kazkaip atrode,kad ja pykindavo labai stipriai  g.gif

Budavo ir pilvo skausmai,jau galvodavau amen..Uztai iki 3men buvau gilioj depresijoj ir pastoviai galvodavau kad kazkas ne taip..o pasirodo viskas taip mirksiukas.gif
Del magvit nezinau,tik zinau kad magnis diasporalis geriau nei magvit,nuo meslungio ir gimdos suitraukinejimu ivairiu spazmu.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 06, 12:10)
Tai kaipb suprantu pilvo skausmai irgi budavo ?  g.gif  kazkaip dziaugsmas neima, daugiau rupestis, bet gal taip turi but.Paklausysiu regatos ir ikalsiu magnio, gal cia tikrai tie raumens spazmai, nes ir siaip meslungis apsedes jau kokia savaite.Issiunciau MB i vaistine magvito ieskot.Jis bet kokiu atveju, tikriausiai nieko blogo padaryt negaletu ?

Mano atveju, tai turbūt visi skausmai buvo norma, nes nieko blogo niekada nebuvo, bet kamavausi ir nerimavau iki 11 sav., paskui nuo 14 iki 17 sav., paskui vėl kažkokiu momentu buvo užėję. Visą laiką buvau žiausiai įsitempusi. Bet per echoskopą niekas nieko blogo nematė. Tokia fiziologija, jautrus organizmas.
buvau biuletenyje nuo 7 iki 12 sav. saugumo sumetimais. Nes ir šiaip energijos visiškai neturėjau, ir tą pilvą visaip maudė.
Jeigu tau dar mėšlungis, tai ryškiai trūksta magnio. Nėštukėms tinkamiausias yra Magvit'as. Jis tikrai nieko blogo nepadarys wink.gif Pradžioje jį gėriau padrikai, o paskui po kursą. Kursas yra 7 - 10 d. po 3 arba 2x3 tabl. į dieną. Nutraukti staigiai irgi negalima, palaipsniui mažinti.
Dar gyd. sakydavo, kad jeigu labai skauda pilvą, padidinti duphaston'o dozę, bet kadangi tu vartoji žvakutes, tai nieko didinti nereikia.

Daugiau ilsėkis, viskas bus gerai 4u.gif Juk pas tave du burbuliukai, tai ir pojūčiai aštresni smile.gif
Papildyta:
Magnis Disporal skirtas vėlyvam nėštumui. Bent jau taip gyd. akcentavo. Ir visi kiti gyd. man patvirtino, kad nėštukėms geriausiai įsisavinamas Mgvit'as. Disporl'į pati bandžiau, kai buvo žiauriai suspazmavę 16 sav., bet visiškai nepadėjo. Nors jo dozė didelė. tada įkaliau Magvit'o, ir palengvėjo po kurio laiko.

Tai kažkaip Disporal'į vartoti man rizikinga... Nors matai, gal yra ir kam padeda wink.gif
Atsakyti