Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 12:55)
Nu jo, gimdute tai laureate pas mane  biggrin.gif  Matai, as buvau nulekus pas musuose zymia zolininke J.Balvociute po nesivystancio su reikalavimu duoti "ko nors".Tai ji man dave tu zoliu ten visokiu, bet labai akcentavo, kad butinai reikia man is kazkur gauti biciu pienelio, kad atseit tinkamiausias preparatas sitam organui.Kadangi pas mane su ja problemu ir siaip nera buve, ale vis tiek valgiau ta biciu pieneli, tai gal tas ir padejo....Neisivaizduoju.Nes kaip jau anksciau rasiau. nuo visos mano pusmeti vedamos sveikatingumo programos, embrionai tik prastesni gavosi si karta  unsure.gif  bet gimdutei gal ka ir pagelbejo, kad jau tokia garbinama buvo  biggrin.gif

Nu ka si savaitgali reikia folio eit, tai prigriebsiu biciu pieno, nepakenks smile.gif Dalyvausiu rupjucio menesio miss konkurse, reikia investuoti i save lotuliukas.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 01, 12:56)
Tikiu, man irgi butu.  biggrin.gif Liepos 12 as irgi atsisveikinsiu su savaisiais kiausintakiais, taigi ne panasios, o tos pacios.  rolleyes.gif Bet kai matai tokius pavyzdzius, kazkaip ir akyse sviesiau... wub.gif Gal uzsikresiu ir rudeni sulauksiu dvigumu rezultatu ir as.  wub.gif  wub.gif

Zemyna, o kada startuoti ketinat? Tai musu su tavim irgi labai panasi problema tada ir garantuota sekme sekanti karta smile.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 01, 12:57)
Nius grizau ir as visa slapia ir su rezais.Namie telefona buvau palikus,tai trenkiaus per visa miesta,kad paskambint i labe.Siandieninis hcg 93.5.I virsu,bet jau nedvigubai.Galvoju cia dabar nervuotis ar nekreipt demesio.Nervuotis lyg ir nesamone butu,geriau nekreipsiu demesio,bet pasidaryt hcg ryt dar noreciau  biggrin.gif

Ryt bus daugiau nei dvigubai nuo vakar taip kad puiku thumbup.gif thumbup.gif

Ale panos nu netikejau kad galima is esmes del visiskai nepazistamu zmoniu sitaip jaudintis ir net verkti, nu atrandu savyje vis kazka naujo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 01, 13:09)
Nu ka si savaitgali reikia folio eit, tai prigriebsiu biciu pieno, nepakenks smile.gif Dalyvausiu rupjucio menesio miss konkurse, reikia investuoti i save  lotuliukas.gif

Grozis reikalauja auku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 07 01, 13:09)
Ale panos nu netikejau kad galima is esmes del visiskai nepazistamu zmoniu sitaip jaudintis ir net verkti, nu atrandu savyje vis kazka naujo  wub.gif

Aij, taigi susigyvenam mes cia kazkaip ax.gif Kartu dziaugiames, liudim, randam ka pasakyt viena kitai.Ir be abejo, trizniojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 01, 09:09)
Nu ka si savaitgali reikia folio eit, tai prigriebsiu biciu pieno, nepakenks smile.gif Dalyvausiu rupjucio menesio miss konkurse, reikia investuoti i save  lotuliukas.gif
Zemyna, o kada startuoti ketinat? Tai musu su tavim irgi labai panasi problema tada ir garantuota sekme sekanti karta  smile.gif

Nepakenks, skatina audiniu regeneracija, apskritai, labai gerai visam organizmui. drinks_cheers.gif 4u.gif

Jeigu viskas gerai ir zalia sviesa gausiu is savo specu, rugseji noretume. ax.gif

Keberiokst, nereikia nervuotis, tikrai dvigubes. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 01 liepos 2011 - 12:26
T.P.Keberiokst
nu super! Skaiciai auga kaip priklauso! Nesinervink! thumbup.gif

Cituk, as tau parasiau senoje temoje smile.gif

*įpila Atilojai uz naujus namelius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 01 liepos 2011 - 12:24
Keberiokst, puikus skaiciai-pripratai prie gero labai greit lotuliukas.gif ryt tikrai bus padvigubeje 4u.gif jau net nebesuskaiciuoju kelintas cia bus hcg tyrimas biggrin.gif
kateteri tau reikejo istatyti, kad kasdien nereiktu badytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 01 liepos 2011 - 12:24
QUOTE(RositaK @ 2011 07 01, 13:23)
kateteri tau reikejo istatyti, kad kasdien nereiktu badytis  biggrin.gif

O, sitas man patinka bigsmile.gif man jo reikes kokias pora savaiciu minimum ax.gif
Atsakyti
Ai,bendrai tai jo-vakar dar krauja daviau 12,siandien 9.30,tai net 24 valandu nepraejo.
Aplamai butu gerai turet nuosava labe ir echoskopa-ot ramiai gyvenciau biggrin.gif
Gal susimetam visam ivf skyreliui ? hihihi.gif

Nu ka vel lekiu i miesta,paskutiniai reikaliukai ir poilsis smile.gif
Atsakyti
Warwara - o as tau atsakiau naujos temos 1-me psl smile.gif Ir beje manau kad atostogos po isodinimo dar geriau, gal tik vyno vonias tesk meteliams atideti tongue.gif

Zemyna-Melynake - tikrai perku!! tegul regeneruoja ten mane visa ir paruosia kaip reikiant lotuliukas.gif

Beta - wub.gif drinks_cheers.gif ir su geriausias draugais taip daznai nepasisnekam kaip cia beveeik kasdien, o dar ir bedeles panasios pas visas 4u.gif

Keberiokst - nu tu jau cia pavarei su tuo krauju ir dar mazai tau padidejo, uztai ir sakiau kad bus >100 nes galvojau kad bent para duosi venoms pailset lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 01 liepos 2011 - 12:45
QUOTE(RositaK @ 2011 07 01, 09:23)
kateteri tau reikejo istatyti, kad kasdien nereiktu badytis  biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(Citas @ 2011 07 01, 09:38)
Zemyna-Melynake - tikrai perku!! tegul regeneruoja ten mane visa ir paruosia kaip reikiant  lotuliukas.gif

Pirk butinai drinks_cheers.gif , pamatysi kaip isgrazesi ir is isores, ir is vidaus. biggrin.gif nestuke.gif thumbup.gif

Tiesa, pas tave uzklipsuota, taip? 4u.gif Man gyd sake, kad geriau salinti, nes vel atsinaujina, kada uzklipsavo tau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 01, 13:42)
thumbup.gif
Pirk butinai  drinks_cheers.gif , pamatysi kaip isgrazesi ir is isores, ir is vidaus.  biggrin.gif  nestuke.gif  thumbup.gif

Tiesa, pas tave uzklipsuota, taip?  4u.gif Man gyd sake, kad geriau salinti, nes vel atsinaujina, kada uzklipsavo tau?  4u.gif

Pasakysiu kad is vidaus labiau man rupi isgrazet lotuliukas.gif

O bana, as maniau kad atsinaujina kai laporoskopijos metu juo pravalo, man taip ir buvo LT tipo isvale, bet kai dare lapo cia uk tai vel buvo prastai, tai jie uzdejo klipsus, tai klausiau gydytojos, sake kad kai klipsai yra viskas niekas ten nepraeina ir kad ie skysciai tada jau kazkaip nesikaupia tipo ir kad uk salina kiausintakius kai jie labai issiraizge ar suauge kai neimanoma klipsu uzdet. Isgasdinai mane cia biski unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 01, 13:53)
O bana, as maniau kad atsinaujina kai laporoskopijos metu juo pravalo, man taip ir buvo LT tipo isvale, bet kai dare lapo cia uk tai vel buvo prastai, tai jie uzdejo klipsus, tai klausiau gydytojos, sake kad kai klipsai yra viskas niekas ten nepraeina ir kad ie skysciai tada jau kazkaip nesikaupia tipo ir kad uk salina kiausintakius kai jie labai issiraizge ar suauge kai neimanoma klipsu uzdet. Isgasdinai mane cia biski  unsure.gif

O gal grizk i LT ir pasisalink juos ?

Bet as tikrai atsimenu mergaiciu cia forume su analogiskom problemom, kai uzdeti klipsai ant kiausintakiu ir tikrai jos sekmingai pastojo be jokiu problemu.Ar nebus kartais Zubriuka viena is ju ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 12:55)
Eikit, baisu man dar tuos virusus spaudyti  biggrin.gif  Bet po bucki visom norinciom  oro_buckis.gif , nuo kurio turetumet apsikresti maziukais maziukais virusiuskais  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

N as visom virusuoju truputi didesniais virusiukais, ciupkit 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 01, 12:57)
Nius grizau ir as visa slapia ir su rezais.Namie telefona buvau palikus,tai trenkiaus per visa miesta,kad paskambint i labe.Siandieninis hcg 93.5.I virsu,bet jau nedvigubai.Galvoju cia dabar nervuotis ar nekreipt demesio.Nervuotis lyg ir nesamone butu,geriau nekreipsiu demesio,bet pasidaryt hcg ryt dar noreciau  biggrin.gif

O viespateliau, kas cia per nervinimaisi, kiekviena diena daro HCG ir jau nori vos kad ne trigubetu lotuliukas.gif Jokiu nervinimusi svarbu kad auga, dziaugiuos kad as tik viena karta dariau bo tai buciau trizniojus.
Maziau trizniojimo daugiau ramybes viskas bus gerai thumbup.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti