QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 12:55)
Nu jo, gimdute tai laureate pas mane Matai, as buvau nulekus pas musuose zymia zolininke J.Balvociute po nesivystancio su reikalavimu duoti "ko nors".Tai ji man dave tu zoliu ten visokiu, bet labai akcentavo, kad butinai reikia man is kazkur gauti biciu pienelio, kad atseit tinkamiausias preparatas sitam organui.Kadangi pas mane su ja problemu ir siaip nera buve, ale vis tiek valgiau ta biciu pieneli, tai gal tas ir padejo....Neisivaizduoju.Nes kaip jau anksciau rasiau. nuo visos mano pusmeti vedamos sveikatingumo programos, embrionai tik prastesni gavosi si karta bet gimdutei gal ka ir pagelbejo, kad jau tokia garbinama buvo
Nu ka si savaitgali reikia folio eit, tai prigriebsiu biciu pieno, nepakenks Dalyvausiu rupjucio menesio miss konkurse, reikia investuoti i save
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 01, 12:56)
Tikiu, man irgi butu. Liepos 12 as irgi atsisveikinsiu su savaisiais kiausintakiais, taigi ne panasios, o tos pacios. Bet kai matai tokius pavyzdzius, kazkaip ir akyse sviesiau... Gal uzsikresiu ir rudeni sulauksiu dvigumu rezultatu ir as.
Zemyna, o kada startuoti ketinat? Tai musu su tavim irgi labai panasi problema tada ir garantuota sekme sekanti karta
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 01, 12:57)
Nius grizau ir as visa slapia ir su rezais.Namie telefona buvau palikus,tai trenkiaus per visa miesta,kad paskambint i labe.Siandieninis hcg 93.5.I virsu,bet jau nedvigubai.Galvoju cia dabar nervuotis ar nekreipt demesio.Nervuotis lyg ir nesamone butu,geriau nekreipsiu demesio,bet pasidaryt hcg ryt dar noreciau
Ryt bus daugiau nei dvigubai nuo vakar taip kad puiku
Ale panos nu netikejau kad galima is esmes del visiskai nepazistamu zmoniu sitaip jaudintis ir net verkti, nu atrandu savyje vis kazka naujo