Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 05, 13:20)
Net nezinau,kaip,bet tikriausiai viskas bus gerai.
Parlekiau namo,laiskas buvo atejes,bet special delivery ir reikalingas parasas,tai grazino i pasto depa.Zodziu bandysiu ryt 7 ryto susirinkt is ten.Paskambinau vaistinei per kuria anksciau uzsisakiau,papasakojau situacija ir paklausiau ar nebutu galima uzsakyti,o recepta as atnesciau arba ryt arba atsiimant.Tai pagaliau nors vienas normalus zmogus pasitaike,pasake,kad be problemu uzsakys menesiui,jei recepte bus maziau grazins,je idaugiau dar uzsakys.Tai dabar belieka melstis,kad tas special delivery is tikruju receptas hihihi.gif Nors turetu buti,nes nieko neuzsisakinejau,o klinika viska siuncia special delivery.Tai va,po vaistuku gavimo ir rytojaus skano prizadu buti rami kaip belgas  rolleyes.gif

Nu valio, viena nestuke jau be 5 mins nurimo smile.gif

Beta1 - Skaiciu, skaiciu skaiciu!!!!!

Rutele - o kada tu testuka gadinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 05 liepos 2011 - 12:27
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 05, 13:20)
Net nezinau,kaip,bet tikriausiai viskas bus gerai.

Tu cia kazkaip baisiai intensyviai gyveni, zinok biggrin.gif Kaip koks veiksmo filmas jau biggrin.gif

Nu as tai laukiu kokios 2 val., tada bansysiu skambint.Aij, vel visokiu minciu kyla, bet geriau jau patylesiu ax.gif Nes tuoj Rute is proto isvesiu, o sito as padaryti negaliu, nes ji pati su zirniukais pilve sedi blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 05, 12:32)
Sveikinam pirmune  bigsmile.gif Pirma karta girdziu sita vaista  smile.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 05, 12:47)
Sekmes, pacios didziausios sekmes!!!  wub.gif  4u.gif

susirenku sekmiuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(taja78 @ 2011 07 05, 12:53)
Cia jau su snaigutem bus.Pirmas nepavyko  blink.gif Tikiu sekme si karta  blush2.gif (noriu tiket) Patryzniosiu ir as cia pas jus.... doh.gif  ax.gif

o tau duodu daug sekmiukes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 05, 13:26)
.Aij, vel visokiu minciu kyla, bet geriau jau patylesiu  ax.gif Nes tuoj Rute is proto isvesiu, o sito as padaryti negaliu, nes ji pati su zirniukais pilve sedi  blush2.gif

Tu triznioji, o aš šypsausi, nesuk dėl manęs galvos. biggrin.gif Esu įsitikinusi, viskas su tavimi yra gerai 4u.gif

Citai, aš kaip tik lygiai po savaitės turėčiau savo skaičių ieškot hihihi.gif

Keberiokšt, gerai, kad situacija gerokai aiškesnė. Intensyviai tu čia gyveni pastarosiomis dienomis. Pasaugok save kiek tik įmanoma 4u.gif
Atsakyti
O mano laikrodis jau rodo 14:02
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 05, 13:43)
Citai, aš kaip tik lygiai po savaitės turėčiau savo skaičių ieškot  hihihi.gif

Nu Klausyk, pagal musu skyrelio tendencijas jau turejai pora testu buti pasidariusi lotuliukas.gif

Betute - nekankink musu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 05 liepos 2011 - 13:14
Taigi, toliau vedam Betos dienorasti biggrin.gif 13 dpi HCG buvo 740, siandien, 14 dpi 1400 blink.gif Kazkaip ar ne per greitai cia kyla blink.gif Nu bet raminuosi jau po biskiuka ir pazadu graziau nuo siol elgtis ax.gif Bent jau iki penktadienio, kai vel eisiu kartoti hihihi.gif

Rute, kadangi mes su Keberiokst jau baigiam perdegt su testukais ir kt. atrakcijom, pereisim prie echoskopo, estafete perduodu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 05, 14:19)
Taigi, toliau vedam Betos dienorasti  biggrin.gif  13 dpi HCG buvo 740, siandien, 14 dpi 1400  blink.gif  Kazkaip ar ne per greitai cia kyla  blink.gif  Nu bet raminuosi jau po biskiuka ir pazadu graziau nuo siol elgtis  ax.gif  Bent jau iki penktadienio, kai vel eisiu kartoti  hihihi.gif

JEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Laimejau babkiu ir Beta1 - dvynuku mama drinks_cheers.gif

Atsakyti
Beta1
Kazkaip ar ne per greitai cia kyla
O, duoda! Dabar jau jau per greitai smile.gif
Cituk, matai, sakiau lazybos butu nepelningos 4u.gif Dabar galim statyti, kad ten min 2 kleckai! wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 05, 14:02)
Nu Klausyk, pagal musu skyrelio tendencijas jau turejai pora testu buti pasidariusi  lotuliukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 05, 14:19)
Rute, kadangi mes su Keberiokst jau baigiam perdegt su testukais ir kt. atrakcijom, pereisim prie echoskopo, estafete perduodu tau  4u.gif

Merginos, ta banga, kai nuo anksčiausiai testus pradedama gadinti, jau praėjo. Aš linkusi nedaryti jokių NT. Žadu medicinos pramonę remti tik darydama HCG. Nepatikėsit, bet iš tikro galiu sau ramiai laukti ir iki mėnesio pabaigos. Man tai būtų visai nesunku, tik kadangi naudoju vaistus, HCG teks daryti gydytojo nurodytą dieną smile.gif 4u.gif

Beta,
nu kaip tau tavo skaičiai? tenkina? biggrin.gif juk sakiau viskas pas tave tvarkoje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 05 liepos 2011 - 13:30
QUOTE(Warwara @ 2011 07 05, 14:25)
Beta1
O, duoda! Dabar jau jau per greitai smile.gif
Cituk, matai, sakiau lazybos butu nepelningos  4u.gif Dabar galim statyti, kad ten min 2 kleckai!  wub.gif  wub.gif

Tai kad jau ir sitas verslas pasmerktas zlugimui lotuliukas.gif

QUOTE(Rute @ 2011 07 05, 14:28)
Merginos, ta banga, kai nuo anksčiausiai testus pradedama gadinti, jau praėjo. Aš linkusi nedaryti jokių NT. Žadu medicinos pramonę remti tik darydama HCG. Nepatikėsit, bet iš tikro galiu sau ramiai laukti ir iki mėnesio pabaigos. Man tai būtų visai nesunku, tik kadangi naudoju vaistus, HCG teks daryti gydytojo nurodytą dieną  smile.gif  4u.gif

Nu tu musu stipruole, kantruole - bus atlyginta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 05, 14:30)
Nu tu musu stipruole, kantruole - bus atlyginta  wub.gif
nei stipruolė, nei kantruolė.. aš tik mąstau racionaliai ir kaip man yra patogiau biggrin.gif Man testai įneštų tik daugiau nerimo nei ramybės, tai kam su jais žaisti ir nervuotis kiekvieną dieną 4u.gif ką čia ta savaitėlė.. juokas.
Juk mes skirtingi žmonės. Vienom lengviau gadinti testus, kitoms tiesiog laukti, tai aš prie tų laukiančiųjų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti