Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

errachka
O tu irgi liepa pradedi? Liktais tu Embrions lankai, ne? O ten visi liepa atostogauja. Ar ka nors maisau?
Atsakyti
[quote=Warwara,2011 07 05, 10:59]
[Uzsisvajojau as cia, gal aplamai man nereikes tu tyrimu ax.gif
[/quote]

Nu cia dabar kas, tuoj uzsireikes kai dgausi velniu uz tokias mintis bigsmile.gif

[quote=Beta1,2011 07 05, 11:00]
Aha, jum pramoga, o man stresas biggrin.gif Citas jau tuoj lazybu punkta atidarys ir prades pelnytis is mano trizniojimu lotuliukas.gif . [/quote]

o ka ziurek ir uzsidirbsiu savo mokamam IVF lotuliukas.gif Ir tu nescia ir as turtinga lotuliukas.gif

[quote=Warwara,2011 07 05, 11:18]
Citas

Cituk, nu kaip galima tiksliai siame reikale ka nors pasakyti? Ciklo pradzia apitiksliai kitos savaites viduris. Todel ketvirtadieni uzsirasiau pas daktare, ka jinai ten sugalvos nezinau. Nes yra po konferencijos, tai bus pilna ideju. Is pradziu as galvojau apie visiskai naturalu cikla, bet dabar vis pagalvoju ir apie gyd. varianta - truputi stimuliotis, kad tureti garantija, kad folis bus. Praeita cikla jauciu O neturejau (tas buvo pirmas po IVF), sitame jauciu buvo zaibiskai, net toje kiausydei, kuri tinginiauja. Bet tai tik pojuciai, kas ten buvo is tikruju nieks gi nezino, neziurejo. Tai gi +12-14 dienu iki O, dar plius 5 dienos iki isodinimo (jei viskas bus pagal plana) ir gaunam liepos paskutinios dienos.
[/quote]

Nu tai aiskiai lenksi mane bet vis tiek vienoj chebroj, kartu su Eracha, Taja78 - jau linksma darosi - kas dar mergaites jungiasi??? bigsmile.gif Cia mes renkam kas liepa - rugpjuti .

[quote=taja78,2011 07 05, 11:25]
[quote=Warwara,2011 07 05, 08:44]
Cituk, tai liepai likom tik mes? Ir Zemynos sekminga operacija?
Dar as busiu,jeigu jus nieko pries blush2.gif
[/quote]

Aisku nieko pries bigsmile.gif

[quote=errachka,2011 07 05, 11:35]
mane jau isbrauket? unsure.gif
[/quote]

Ne tu musu chebroj visos po to vorele keliausim i nestuke.gif skyreli wub.gif
Atsakyti
Nemaza kpmpanija susidaro liepai. bigsmile.gif 4u.gif

Kristuciukas, smagu skaityti wub.gif wub.gif wub.gif , as irgi tragedijos nematau, kad du ar trys, cia jau matyt nuo kiekvieno poziurio. drinks_cheers.gif

Rute, pastatei visas triznes i vieta. blush2.gif good.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 05, 11:38)
errachka
O tu irgi liepa pradedi? Liktais tu Embrions lankai, ne? O ten visi liepa atostogauja. Ar ka nors maisau?

as jau sian desiu i save nauja gonalio atitikmeni elonva biggrin.gif
VK procedura darom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 07 05, 12:27)
VK procedura darom  4u.gif

Sveikinam pirmune bigsmile.gif Pirma karta girdziu sita vaista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 07 05, 08:27)
VK procedura darom  4u.gif

Sekmes, pacios didziausios sekmes!!! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 05, 09:26)
taja78
O! kaip mes galim buti pries? mes tik UZ!  drinks_cheers.gif
kada pradzia? Kaip kur kas?

Cia jau su snaigutem bus.Pirmas nepavyko blink.gif Tikiu sekme si karta blush2.gif (noriu tiket) Patryzniosiu ir as cia pas jus.... doh.gif ax.gif
Atsakyti
Taja, pavyks, TURI PAVYKTI!!! bigsmile.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Keberiokšt, kaip tau su vaistais ir receptais? 4u.gif
Atsakyti
taja78
Busi mano dviguba drauge. As irgi su snagutem. kada priliminariai eisi pasiimti?
O kiek turi? 3 dienu?
Pas mane yra dvi knopkytes 5 lasteliu, auginsim iki blasto.

Nus, kur Beta su savo nuostabiais skaiciais?!

Ir Kibitriokst su receptu... Labai pergyvenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 05 liepos 2011 - 12:18
QUOTE(Rute @ 2011 07 05, 11:16)
Keberiokšt, kaip tau su vaistais ir receptais?  4u.gif

Net nezinau,kaip,bet tikriausiai viskas bus gerai.
Parlekiau namo,laiskas buvo atejes,bet special delivery ir reikalingas parasas,tai grazino i pasto depa.Zodziu bandysiu ryt 7 ryto susirinkt is ten.Paskambinau vaistinei per kuria anksciau uzsisakiau,papasakojau situacija ir paklausiau ar nebutu galima uzsakyti,o recepta as atnesciau arba ryt arba atsiimant.Tai pagaliau nors vienas normalus zmogus pasitaike,pasake,kad be problemu uzsakys menesiui,jei recepte bus maziau grazins,je idaugiau dar uzsakys.Tai dabar belieka melstis,kad tas special delivery is tikruju receptas hihihi.gif Nors turetu buti,nes nieko neuzsisakinejau,o klinika viska siuncia special delivery.Tai va,po vaistuku gavimo ir rytojaus skano prizadu buti rami kaip belgas rolleyes.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Nu super! Tikrai dziugu! thumbup.gif
Kuria kalba su mumus snekesi dabar? Nes tie belgai tokie neapsisprende: ar jie prancuzai, ar flandrai smile.gif
Atsakyti