Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 04, 20:50)
Pykstu ant UK ir kuo toliau tuo labiau noriu is cia nesdintis.
Atsiprasau uz off topic,bet labau reikejo issilieti.

Eina sau blink.gif Net as susinervinau,tai isivaizduoju kaip tau turetu buti streso... Bet dabar ramiai - ikvepiam,iskvepiam desimt kartu giliai (kaip sako musu ismintingoji Rute),jau juk turi plana ir ryt bet kurio is planu pasinaudojus vis tiek gausi recepta ir vaistuku,taigi ramybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 04, 19:50)
Pykstu ant UK ir kuo toliau tuo labiau noriu is cia nesdintis.
Atsiprasau uz off topic,bet labau reikejo issilieti.

oi kaip suprantu tave,mazut,laikykis,braukis kur privaciai 4u.gif man irgi cia noretusi juos papurtyt,susiduriau su jais,kai kraujuot pradejau 12 sav,o jie net skano nepadare patare namo vaziuot ir atvykt tik tada,kai labai nukraujuosiu,kad patvirtintu,kad persileidimas vyksta...aciu dievui,viskas sustojo,bet taip jais nusivyliau,kad irgi rodos galeciau is cia dingt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 07 04, 23:03)
oi kaip suprantu tave,mazut,laikykis,braukis kur privaciai 4u.gif man irgi cia noretusi juos papurtyt,susiduriau su jais,kai kraujuot pradejau 12 sav,o jie net skano nepadare patare namo vaziuot ir atvykt tik tada,kai labai nukraujuosiu,kad patvirtintu,kad persileidimas vyksta...aciu dievui,viskas sustojo,bet taip jais nusivyliau,kad irgi rodos galeciau is cia dingt doh.gif  doh.gif

Galiu patvirtinti.Ta pacia situacija turejau su pirmu nestumu, aciu D viskas susitvarke savaime, bet irgi buvau paliepta eit namo ir laukt kol prasides persileidimas, paskui tiesiai i ligonine isvalymo blink.gif Esu ir su 3 savaiciu kudikiu ant ranku lekus i LT, kad kas nors pagelbetu...... unsure.gif Taip kad, Keberiokst - sita sistema tau ne naujiena, bet skaudu, kai atrodo, zmones lyg it turetu suprast koki kelia nuejus.....bet ne, sistema svarbiau, kad ir kokia durna bebutu.Nezinau, as tavo vietoj daryciau viska ir bet ka, kad gauciau ta recepta.Net jeigu tai reikstu skristi i LT unsure.gif Laikykis 4u.gif

Citukai - tavo vitaminu komplektas super thumbup.gif Tik zinai dar ka pridek ? Nakvisu alieju.Gerina gleivine mirksiukas.gif O tau jos, kiek pamenu, reiketu geresnes, ania ? g.gif

Bonuska, Iride - laukiam naujienu kiek ten prisiauginusios visko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 05 liepos 2011 - 07:03
QUOTE(Citas @ 2011 07 04, 09:53)
Zemyna ir tu anksciau uz mane dziuginsit rezultatais  thumbup.gif

Nemanau, mane juk tik ateinanti antradieni operuos, vakar buvau susitikusi su chirurge, pasirasinejau popierius, viska paaiskino, taigi, man salins visiskai, neklipsuos. Is drasios moters tapau slapia vieta, sedejau, klapsejau blakstienom ir nei begirdejau ka, kalbos dovana irgi praradau, rankos kojos dreba, kratysiuos matyt kaip lapas operacijos diena. blush2.gif As apie savo starta pranesiu po operacijos ir kai sugysiu. 4u.gif

Ziurek busit su Warwara pirmos, linkiu, kad butu garantuoti II. mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Keberiokst, braukis, nenusileisk. 4u.gif Bet ir bjaurybes. mad.gif

Sapnavau sianakt, kad NT gadinau, kazkoki keista, kur buvo parasyta hcg 18.48 unsure.gif , o po to apsikabinau berniuka kokiu 2 m., o sis ir sako : mama. bigsmile.gif wub.gif

Atsakyti
Labas rytas, damos wub.gif
T.P.Keberiokst nu ir istorija doh.gif Tikiosiu recepta pastu snd gausi, labai tikiu ir linkiu. Nesinervink, ramiai. Iseiti turi ir ne viena, aisku gaila, kad tiek reikia begiuoti del to. Bet ramiai! tai dabar taip tap svarbu kaip ir vaistai 4u.gif

bonuska sekmes per apziura 4u.gif , o kas tave ziures/ziurejo? Nes pati S tai konferencijoje.

Cituk, skaniu tau vitaminu thumbup.gif
Papildyta:
Žemyna_mėlynakė
tai kaip tu, po operacijos is kart i starta, ar kaip? Suprantu tave del ranku-koju ir balso praradimo. Bet drasos tau i lengvos operacijos!

Sapnavau sianakt, kad NT gadinau, kazkoki keista, kur buvo parasyta hcg 18.48

Ankstyva, reiskia lotuliukas.gif

o po to apsikabinau berniuka kokiu 2 m., o sis ir sako : mama.

O koks mantazhas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 05, 05:45)
Žemyna_mėlynakė
tai kaip tu, po operacijos is kart i starta, ar kaip? Suprantu tave del ranku-koju ir balso praradimo. Bet drasos tau i lengvos operacijos!
Ankstyva, reiskia  lotuliukas.gif
O koks mantazhas smile.gif

Viskas priklausys nuo mano sveikatos, ka sakys specai ir siaip, juk numatyti visko tiksliai negali, bet rudeni labai noreciau startuoti, tikiuosi taip ir bus. ax.gif

Taip paskubom dariau ta NT lotuliukas.gif , rankom drebanciom, dar lyg pries mm, bet kazko sapne jauciau, kad turi buti TAIP, todel ir pagadinau bigsmile.gif , nors gyvenime sitaip nesielgiau niekada, visada sulaukdavau, kad veluotu. smile.gif Turbut zenklas, kad kantrybe prarasiu. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beta1 - pamirsau pamineti, geriu ir nakvisu alieju, man jau ir normalaus maisto nereikia, visko gaunu, siandien 4 kapsules pavariau ir dar D3 isipurskiau ir va laiminga soti, dar dasides biciu pienelis kai gausiu siunta lotuliukas.gif

Zemyna-Melynake - o paaiskino kodel nusprende visai isimti? Nes paprastai jie nemato kokios jie ten tikrai bukles kol nepadaro laporoskopijos, tai man tik dave pasirasyt, kad jeigu neiseis prieiti ir normaliai uzdeti klipsu tai tada salins g.gif

Grazus sapnas wub.gif

Warwara - zinai visai pripratau prie skonio, su kapsulem pavalgau o d3 tai tokie atlaidiniu saladainiu skonio, tai kaip desertas suveikia. Sakiau ta biciu pieneli tai ir MB girdysiu, nes viena perki viena nemokamai atsiuncia o ten po 90 kapsuliu tai abiems per akis lotuliukas.gif

Bonuska - laukiam ziniu mirksiukas.gif

Keberiokst - geros tau kovos siandien su sekminga pabaiga mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 05, 09:53)
Taip paskubom dariau ta NT  lotuliukas.gif , rankom drebanciom, dar lyg pries mm, bet kazko sapne jauciau, kad turi buti TAIP, todel ir pagadinau  bigsmile.gif , nors gyvenime sitaip nesielgiau niekada, visada sulaukdavau, kad veluotu.  smile.gif Turbut zenklas, kad kantrybe prarasiu.  blush2.gif  lotuliukas.gif

Oi, viska tu prarasi biggrin.gif Ir kantrybe ir sveika prota irnesakyk.gif biggrin.gif Ir busi tokia kaip as tongue.gif Beje, varau siandien per pietus vel HCG darytis, nes rytoj nedirbs ir neisgyvensiu iki penktadienio doh.gif Nes siandien visa diena nieko visiskai nejauciu, t.y. jauciuosi super gerai unsure.gif Viskas, jau baigiu pasiekti savo auksciausia trinziojimo lygi ir man lygiu tikriausiai nera ir nebuvo doh.gif

Sekmes tau, labai nebijok, pasistenk galvoti, kad visa tai daroma tam, kad pagaliau sulauktum savo kudikeliu ax.gif

Taip, Citai, valgyti tikrai tau nebereikia nieko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 05 liepos 2011 - 09:01
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 05, 09:59)
Oi, viska tu prarasi  biggrin.gif  Ir kantrybe ir sveika prota  irnesakyk.gif  biggrin.gif Ir busi tokia kaip as  tongue.gif  Beje, varau siandien per pietus vel HCG darytis, nes rytoj nedirbs ir neisgyvensiu iki penktadienio  doh.gif  Nes siandien visa diena nieko visiskai nejauciu, t.y. jauciuosi super gerai  unsure.gif Viskas, jau baigiu pasiekti savo auksciausia trinziojimo lygi ir man lygiu tikriausiai nera ir nebuvo  doh.gif

Sekmes tau, labai nebijok, pasistenk galvoti, kad visa tai daroma tam, kad pagaliau sulauktum savo kudikeliu  ax.gif

Taip, Citai, valgyti tikrai tau nebereikia nieko  biggrin.gif

Oi tu musu cudake cudake, matau irgi pakaitalus vartoji vietoj pietavimo, leki krauja atiduoti lotuliukas.gif Jau mes galim lazybas cia pradeti ar net pinigus statyt. Taigi statau 100Litu kad pas tave siandien bus HCG virs 1000 lotuliukas.gif
Atsakyti
Cituk, speces zodziai buvo tokie : operacija lb paprasta (tik tegu nepasakoja fear.gif ), rekia salinti kiausintakius, nes yra hidrosalpinxas (prisidare dar vakar nuotrauku virtine rolleyes.gif ) , faktas, kad pateke i vidu geriau viska apziuresime ir galbut reikes daugiau kazka daryti, gal net teks pjauti daugiau nei lap, bet visa tai butina padaryti, nes tik tada galesime `radeti su ivf. Du donorus turiu sa savaite nusisuti, kitaip neoperuoja unsure.gif , guodzia tik viena, isgyvenote jus, isgyvensiu ir as. ax.gif Va tike paprastai, turejau as pries ieinant klausimu virtine, bet baimes akys dideles, taip tik prikandau lupa ir tylejau. blink.gif Tik masciau, nu kokia vista, tai kaip tu gimdysi. doh.gif blush2.gif

Atleiskit uz off topic. blush2.gif

Beta, as busiu blogesne, jau dabar isivaizduoju, nezinau kaip vietoje nusedesiu. blush2.gif biggrin.gif Lauksime naujienu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 04, 09:37)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Toks apie nieka, bet is koto verciantis  lotuliukas.gif

Mano rankytes ir kojytes ka tik nustojo drebeti, siandien HCG 740 (13 dpi).Dabar nemazas trizniojimas laukia penktadieni  unsure.gif  Gaila, kad treciadieni niekas nedirba  doh.gif

Keberiokst - primink, kada eini savo vaiku ieskot ?  bigsmile.gif

Skaiciukai panasus i mano bigsmile.gif Na bet pas mane tai trys biggrin.gif Labai dideli sveikinimai dar karta bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 07 05, 10:14)
Skaiciukai panasus i mano bigsmile.gif Na bet pas mane tai trys biggrin.gif Labai dideli sveikinimai dar karta bigsmile.gif  wub.gif

Tai gal kai Treijsas dejo du, trecias buvo kur prilipes netycia prie vamzdelio ? hihihi.gif

Jau senokai norejau paklasuti, kaip gi tau einasi su visais 3 ? bigsmile.gif Kaip jausmas, kaip gyvenimas, kokios mintys ? ax.gif
Atsakyti