QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 04, 20:50)
Grizau nusizliumbus ir susinervinus.Baiginejasi mano leidziamas progesteronas,nuejau i walk in clinika.Nu eilini karta susizavejau anglu med sistema.Pasakiau,kame reikalas ir kad reikia receptuko palaikyti nestumui,o mano gydytojas iki penktadienio nepriima,tai man pradejo aiskint tik apie emergency,kad jie negali priimti manes.Tai kai paklausiau,kad kai jau kraujai pasipils ir bus per velu tai jau ir bus emergency,tai tik pasake,sorry bet prie gydytojo neprileisim.Kad susidaryti nuomone apie ju emergency turiu pamineti,kad pries gerus tris menesius ten ejau kaip verteja su pazistamu,kuriam truputi skaudejo kirksni.Prieme per 15 min ir gavo recepta antibams.Pries sita pokalbi dar pasiuntinejo per kelis aukstus nes ten kitur seimos planavimo klinika,tai tie pasake,kad gali arba KT pasiulyt arba isvalyma.Tai dar kart nuejau atgal paprasyt,kad leistu bent su gydytoju pasneket,bet neleido.
Tai va,pasilepinus lv ir lt medikais,griztu i uk realybe.
Jei ryt per pietus receptukas is gydytojo neateina,bandysiu kaip nors i lenku ar anglu privacias brautis.
Pykstu ant UK ir kuo toliau tuo labiau noriu is cia nesdintis.
Atsiprasau uz off topic,bet labau reikejo issilieti.
Nu siaubas
Zinau kad ne laikas pamokslauti, bet kodel negalejai apsirupinti tuo prog lietuvoj ar lv juk zinome situs debilus UK, jiems gi dalampacki paprastas pacientas, jiems reikia mirti beveik kad emergency priimtu
Dar manau turi varianta eiti pas grynai privacius gydytojus, juk yra fertility kliniku ir nemazai, nu nenuples daug uz receptuka gal ka? Gera mintis lekti pas tuos lenkus nemanau kad ten butu problemu. Bet labai prasau jokiu nervu ir asaru tau jie maziausiai reikalingi mazute. laikykis
O as siandien nulekiau krauja milijonui tyrimu priduoti, tai 6 bonkas paeme, galvojau apalpsiu kai atsistojau
ir dar pasigirsiu, kad nusipirkau, pregnacare conception, q10 ir royal jelly (abu su MB pavartosim), d3 jau turiu nuo seniau. Siais ir apsiribosiu
Dar pridesiu akupunkturos pora seancu jau arciau ivf kazkada.