Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(bonuska @ 2011 07 04, 20:30)
Ryt vaziuoju pas gydytoja,ziures kaip stimuliacija vyksta ... tikiuosi ,kad viskas bus gerai  rolleyes.gif

gero turtelio tau rytoj 4u.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 04, 20:30)
Ryt vaziuoju pas gydytoja,ziures kaip stimuliacija vyksta ... tikiuosi ,kad viskas bus gerai  rolleyes.gif

Primink kur tu daraisi? Dar tik pirma karta vaziuoji apziurai, ar kazka as praleidau unsure.gif
Atsakyti
Klaipedoje jolsanoje .. ir tik pirmas IVF... pries pora metu Vilniuje dariausi tris inseminacijas ,deja nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 07 04, 20:41)
Klaipedoje jolsanoje .. ir tik pirmas IVF... pries pora metu Vilniuje dariausi tris inseminacijas ,deja nieko  schmoll.gif

Sekmes ryt, parasyk ka suskaiciuosite 4u.gif As irgi ryt vakare einu paziureti ka gero per kelias dienas busiu priauginusi
Atsakyti
Sekmes ir tau 4u.gif
Atsakyti
Grizau nusizliumbus ir susinervinus.Baiginejasi mano leidziamas progesteronas,nuejau i walk in clinika.Nu eilini karta susizavejau anglu med sistema.Pasakiau,kame reikalas ir kad reikia receptuko palaikyti nestumui,o mano gydytojas iki penktadienio nepriima,tai man pradejo aiskint tik apie emergency,kad jie negali priimti manes.Tai kai paklausiau,kad kai jau kraujai pasipils ir bus per velu tai jau ir bus emergency,tai tik pasake,sorry bet prie gydytojo neprileisim.Kad susidaryti nuomone apie ju emergency turiu pamineti,kad pries gerus tris menesius ten ejau kaip verteja su pazistamu,kuriam truputi skaudejo kirksni.Prieme per 15 min ir gavo recepta antibams.Pries sita pokalbi dar pasiuntinejo per kelis aukstus nes ten kitur seimos planavimo klinika,tai tie pasake,kad gali arba KT pasiulyt arba isvalyma.Tai dar kart nuejau atgal paprasyt,kad leistu bent su gydytoju pasneket,bet neleido.
Tai va,pasilepinus lv ir lt medikais,griztu i uk realybe.
Jei ryt per pietus receptukas is gydytojo neateina,bandysiu kaip nors i lenku ar anglu privacias brautis.
Pykstu ant UK ir kuo toliau tuo labiau noriu is cia nesdintis.
Atsiprasau uz off topic,bet labau reikejo issilieti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 04, 20:50)
Grizau nusizliumbus ir susinervinus.Baiginejasi mano leidziamas progesteronas,nuejau i walk in clinika.Nu eilini karta susizavejau anglu med sistema.Pasakiau,kame reikalas ir kad reikia receptuko palaikyti nestumui,o mano gydytojas iki penktadienio nepriima,tai man pradejo aiskint tik apie emergency,kad jie negali priimti manes.Tai kai paklausiau,kad kai jau kraujai pasipils ir bus per velu tai jau ir bus emergency,tai tik pasake,sorry bet prie gydytojo neprileisim.Kad susidaryti nuomone apie ju emergency turiu pamineti,kad pries gerus tris menesius ten ejau kaip verteja su pazistamu,kuriam truputi skaudejo kirksni.Prieme per 15 min ir gavo recepta antibams.Pries sita pokalbi dar pasiuntinejo per kelis aukstus nes ten  kitur seimos planavimo klinika,tai tie pasake,kad gali arba KT pasiulyt arba isvalyma.Tai dar kart nuejau atgal paprasyt,kad leistu bent su gydytoju pasneket,bet neleido.
Tai va,pasilepinus lv ir lt medikais,griztu i uk realybe.
Jei ryt per pietus receptukas is gydytojo neateina,bandysiu kaip nors i lenku ar anglu privacias brautis.
Pykstu ant UK ir kuo toliau tuo labiau noriu is cia nesdintis.
Atsiprasau uz off topic,bet labau reikejo issilieti.

Nu siaubas blink.gif blink.gif Zinau kad ne laikas pamokslauti, bet kodel negalejai apsirupinti tuo prog lietuvoj ar lv juk zinome situs debilus UK, jiems gi dalampacki paprastas pacientas, jiems reikia mirti beveik kad emergency priimtu verysad.gif Dar manau turi varianta eiti pas grynai privacius gydytojus, juk yra fertility kliniku ir nemazai, nu nenuples daug uz receptuka gal ka? Gera mintis lekti pas tuos lenkus nemanau kad ten butu problemu. Bet labai prasau jokiu nervu ir asaru tau jie maziausiai reikalingi mazute. laikykis 4u.gif

O as siandien nulekiau krauja milijonui tyrimu priduoti, tai 6 bonkas paeme, galvojau apalpsiu kai atsistojau doh.gif ir dar pasigirsiu, kad nusipirkau, pregnacare conception, q10 ir royal jelly (abu su MB pavartosim), d3 jau turiu nuo seniau. Siais ir apsiribosiu tongue.gif Dar pridesiu akupunkturos pora seancu jau arciau ivf kazkada. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 04, 20:50)
Grizau nusizliumbus ir susinervinus.Baiginejasi mano leidziamas progesteronas,

Kosmaras doh.gif O tai jei ryt pas Gorgi uzsoktum? Gal seseles suorganizuos kaip nors receptuka uz dyka? Gi ka tik telefonine konsultacija apturejai
Atsakyti
Buciau ir pasirupinus,tik nei lv nei lt tokio vaisto nera.Clexanu ir steroidais pasirupinau.Tik durne galejau Treijso bent recepto paprasyt,tai cia vaistineje gal butu praslyde.

Iride,Gorgis konferencijoj iki ketvirtadienio.O receptuka man jie issiunte pastu penktadieni,bet dar neatejo,uztat nutariau eiti ieskoti vaistu kitais keliais.Labai tikiuosi,kad paste nepasimete,nes tam aiskintis laiko kaip ir nebera.

Planas per pietu pertrauka parlekti namo,jei receptas yra tai gal dar isdegs kazkas,jei ne visais varpais skambinsiu per visas klinikas.
Atsakyti
Tai gal sesele pas Gorgi vis tiek sedi ir gali israsyt koki recepto dublikata? dar profilaktiskai aprek, kad velnias zino kur ta recepta tau issiunte ir nervus gadina
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 07 04, 19:20)
Tai gal sesele pas Gorgi vis tiek sedi ir gali israsyt koki recepto dublikata? dar profilaktiskai aprek, kad velnias zino kur ta recepta tau issiunte ir nervus gadina

jo,reiks ryt is ryto pasukti....
Atsakyti