Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 04, 13:16)
Griebiu  bigsmile.gif

Sekmingo sprogimo  mirksiukas.gif Kaip suprantu,jau labai lauki?

Ka tik kalbejau su klinika,vos prisiskambinau-visi atostogauja.
Pirmas skanas si treciadieni.Nu jei viskas gerai,busiu pati laimingiausia ir nesdinsiuos pas nestukes smile.gif

Aisku kad busi thumbup.gif To ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 04, 10:16)
Griebiu  bigsmile.gif

Sekmingo sprogimo  mirksiukas.gif Kaip suprantu,jau labai lauki?

Ka tik kalbejau su klinika,vos prisiskambinau-visi atostogauja.
Pirmas skanas si treciadieni.Nu jei viskas gerai,busiu pati laimingiausia ir nesdinsiuos pas nestukes smile.gif

Na saulele mes taves pas nestuke.gif jau labai laukiam..
Papildyta:
Betute,pagaliau as taves sulaukiau smile.gif Ir galiu garsiai isreiksti savo sveikinimus!!! SVEIKINU PUPA!!!
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 04, 11:19)
Nu faina tau  wub.gif  Bet sirdeliu taigi dar negirdes ?  g.gif

Nu ne,as to ir nesitikiu.Man svarbu pasakytu,kad vietoj,nes po 4 negimdiniu as to velniskai bijau.Ir,aisku,kad atitinka laika.O jei viskas vietoj,sirdele uzplaks.Ta pamatysiu gal dar uz savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 07 04, 13:20)
Betute,pagaliau as taves sulaukiau smile.gif Ir galiu garsiai isreiksti savo sveikinimus!!! SVEIKINU PUPA!!!

Taigi taigi Reginiuk, jeigu viskas tvarkoj, ateisiu pas jumi kita savaite ax.gif bet iki to laiko, dar iiiiilgooooos 7 dienos ir daaaaaauuuuuug nerimo unsure.gif

Bet kokiu atveju sulauksiu dar Cituko ir Warwaros . Nu zinai gi, kaip as be savo chebros biggrin.gif As gi kukli asmenybe hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 04, 13:22)
Nu ne,as to ir nesitikiu.Man svarbu pasakytu,kad vietoj,nes po 4 negimdiniu as to velniskai bijau.Ir,aisku,kad atitinka laika.O jei viskas vietoj,sirdele uzplaks.Ta pamatysiu gal dar uz savaites smile.gif

Nu jo, kuri ko bijo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 04, 10:28)
Taigi taigi Reginiuk, jeigu viskas tvarkoj, ateisiu pas jumi kita savaite  ax.gif bet iki to laiko, dar iiiiilgooooos 7 dienos ir daaaaaauuuuuug nerimo  unsure.gif

Bet kokiu atveju sulauksiu dar Cituko ir Warwaros . Nu zinai gi, kaip as be savo chebros  biggrin.gif As gi kukli asmenybe  hihihi.gif
Papildyta:
Nu jo, kuri ko bijo  doh.gif

Teisingai..Chebros mums reikia lotuliukas.gif O savaitele netruks prabegti mirksiukas.gif
Atsakyti
Beta1
Bet kokiu atveju sulauksiu dar Cituko ir Warwaros

Keliauk, keliauk is cia! I svecius prasom, o seip eik i savo nauja skyriu! nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 04, 13:36)
Beta1

Keliauk, keliauk is cia! I svecius prasom, o seip eik i savo nauja skyriu!  nestuke.gif

Aij, neuzbegam ivykiams uz akiu, laukiam kito pirmadienio unsure.gif O tuo tarpu eisiu kur i kampa tyliai patryznioti hihihi.gif
Atsakyti
Beta1
Nu gerai, varyk i kampa smile.gif *pastato ten minksta pufa
Be taves cia bus liudna. Citukas tik liepos pabaigoje startuoja (a ne, Cituk?!) As irgi dar iki rezultato cia dar menesi tupesiu.
Zemyna daro irgi liepa?
Kokia cia silta kompanija?!
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 04, 13:28)
Taigi taigi Reginiuk, jeigu viskas tvarkoj, ateisiu pas jumi kita savaite  ax.gif bet iki to laiko, dar iiiiilgooooos 7 dienos ir daaaaaauuuuuug nerimo  unsure.gif

Bet kokiu atveju sulauksiu dar Cituko ir Warwaros . Nu zinai gi, kaip as be savo chebros  biggrin.gif As gi kukli asmenybe  hihihi.gif
Papildyta:
Nu jo, kuri ko bijo  doh.gif

Tavo 7 dienos dienos prabegs kaip akimirka pamatysi ir tada jau iskeliausi i kita skyreli. Gaila nematysim mes varliagyvio ir to strakaliojancio keberiokst gyvio taip daznai cia lotuliukas.gif , bet tai tik i gera thumbup.gif

Aciu Betute kad mus prisiminsi ir prasau is anksto tempti mus is cia kad ir kaip mes su Warwara savim netiketume ir spyriotumemes wub.gif wub.gif Jau uzkniso mane cia sedeti, jau ziauriai per ilgai blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 07 04, 13:45)
Beta1
Nu gerai, varyk i kampa smile.gif *pastato ten minksta pufa
Be taves cia bus liudna. Citukas tik liepos pabaigoje startuoja (a ne, Cituk?!) As irgi dar iki rezultato cia dar menesi tupesiu.
Zemyna daro irgi liepa?
Kokia cia silta kompanija?!

Jau tepa teap bet dar nepramusa valkatos, tai pradzia blokuojanciu pacioj liepos pabaigoj smile.gif Zemyna ir tu anksciau uz mane dziuginsit rezultatais thumbup.gif
Atsakyti
Citas
Zemyna ir tu anksciau uz mane dziuginsit rezultatais

Nu, labai tikiuosiu kad dziuginsiu. ir kad mes visi draugiskai keliausim is sito skyriaus i nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 07 04, 13:53)
Aciu Betute kad mus prisiminsi ir prasau is anksto tempti mus is cia kad ir kaip mes su Warwara savim netiketume ir spyriotumemes  wub.gif  wub.gif Jau uzkniso mane cia sedeti, jau ziauriai per ilgai  blink.gif

E, niekur as dar neinu biggrin.gif Ir dar busiu kiek reikes irnesakyk.gif per daug man cia visa sita kompanija patinka hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 07 04, 13:57)
Nu, labai tikiuosiu kad dziuginsiu. ir kad mes visi draugiskai keliausim is sito skyriaus i  nestuke.gif

Jo, ir davai mes ji paskui is vis uzdarom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 04, 14:00)
E, niekur as dar neinu  biggrin.gif  Ir dar busiu kiek reikes  irnesakyk.gif per daug man cia visa sita kompanija patinka  hihihi.gif
Papildyta:
Jo, ir davai mes ji paskui is vis uzdarom  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tai kur visos kitos mergaites desis lotuliukas.gif ar turi omeny kad daugiau niekam nebutu tokiu bedu thumbup.gif
Atsakyti