Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

QUOTE(vilite @ 2011 09 10, 11:25)
aš tarp pasirenkamu dalyku pasimečiau visai  doh.gif
klausimas o 507 aud, tam pačiam pastate kur ir nešėm dokumentus  blush2.gif

Taip wink.gif ekonomikos fakultete jums viskas vyks, Saulėteky, vidurinis pastatas biggrin.gif
Mums pvz. visada toj pačioj auditorijoj vykdavo paskaitos, nesikeisdavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 09 10, 13:20)
Taip wink.gif ekonomikos fakultete jums viskas vyks, Saulėteky, vidurinis pastatas biggrin.gif
Mums pvz. visada toj pačioj auditorijoj vykdavo paskaitos, nesikeisdavo wink.gif

Supratau, dėkui , savaitėlė liko ir kibsim i moklsu kažkaip neramu daros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2011 09 10, 14:26)
Supratau, dėkui , savaitėlė liko ir kibsim i moklsu kažkaip neramu daros  blush2.gif

O kas neramina? wink.gif juk visai smagu, nepajusit, kaip tie meteliai prabėgs. Bus daug įdomių naujų dalykų, naujų žmonių, dėstytojų įdomių bigsmile.gif
Atsakyti
as su nekantrumu laukiu:) pasiilgau mokslu:) uzsisedejau namuose su vaikais:) nors dabar mastau kaip y dienotvarke ytraukti mokymasi, jei ir taip vos speju suktis:)))
Mocha, vat ir esme, kad kur yra aprasomi pasirenkamieji dalykai ir planuose jie skiriasi.. g.gif
Bus kaip bus:) is ko pasakys rinktis is to ir rinksimes:)
o kokiu kursiniu, referatu ar pan nereikes rasyt???smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2011 09 11, 15:03)
as su nekantrumu laukiu:) pasiilgau mokslu:) uzsisedejau namuose su vaikais:) nors dabar mastau kaip y dienotvarke ytraukti mokymasi, jei ir taip vos speju suktis:)))
Mocha, vat ir esme, kad kur yra aprasomi pasirenkamieji dalykai ir planuose jie skiriasi..  g.gif 
Bus kaip bus:) is ko pasakys rinktis is to ir rinksimes:)
o kokiu kursiniu, referatu ar pan nereikes rasyt???smile.gif

Nežinau kodėl čia taip įdomiai, bet viską sužinosit per pirmą paskaitą wink.gif
Kursinį vieną teko rašyt antram kurse pirmame pusmetyje, daugiau jokių rašto darbų neturėjau, na nebent kažkas naujo bus ar pasikeitę. Bet mano galva nereikės nieko rašyt, apart to vienintelio kursinio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2011 09 10, 13:26)
Supratau, dėkui , savaitėlė liko ir kibsim i moklsu kažkaip neramu daros  blush2.gif

drinks_cheers.gif doh.gif uuuu, kaip baisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2011 09 11, 22:26)
drinks_cheers.gif  doh.gif uuuu, kaip baisu biggrin.gif

Laukiu ir ar mokslų jau kartu su jumis biggrin.gif tik baisu, kaip reikės suderinti su darbu. Nes jau dabar pasakiau vadovui, kad į egzaminą tą ir tą dieną turėsiu važiuoti, o mums renginys tądien-tai baisiai nepatiko valdžiai, mano nelankstumas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites:4u:

gal kas turi medziagos ekonometrijos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2011 09 11, 21:26)
drinks_cheers.gif  doh.gif uuuu, kaip baisu biggrin.gif

biggrin.gif , kažkaip reikėtu atpažinti viena kita biggrin.gif

QUOTE(Katherina @ 2011 09 12, 09:10)
Laukiu ir ar mokslų jau kartu su jumis biggrin.gif tik baisu, kaip reikės suderinti su darbu. Nes jau dabar pasakiau vadovui, kad į egzaminą tą ir tą dieną turėsiu važiuoti, o mums renginys tądien-tai baisiai nepatiko valdžiai, mano nelankstumas biggrin.gif

o kuriai valdžiai patinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2011 09 12, 10:10)

Katherina, jus, kaip supratau, mokysites darbo dienomis... galite pakalbeti fakultete su vadovybe ir pereiti i sestadienine grupe ir nebus jokiu problemu su darbdaviais... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taj @ 2011 09 13, 10:44)
Katherina, jus, kaip supratau, mokysites darbo dienomis... galite pakalbeti fakultete su vadovybe ir pereiti i sestadienine grupe ir nebus jokiu problemu su darbdaviais...  mirksiukas.gif

Ne, aš šeštadieninėj grupėj biggrin.gif bet mano toks darbas, kad būna visokių veiklų ir šeštadieniais biggrin.gif
Atsakyti
Kas galit kokia info pasidalinti apie pasirenkamą dalyką informacines sistemas (ar ten kaip vadinasi..). Ko konkrečiai moko, kiek naudos paskaitos davė, atsiliepimai apie dėstytojus, ir ypač įdomu kaip vyksta paskaitos g.gif

Dėkui smile.gif

Ir dar vienas klausimėlis: ar šeštadieninėse paskaitose būna ir Vilniečių? smile.gif
Atsakyti