Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

QUOTE(liliux4 @ 2011 07 10, 09:18)
Atsiprašau, kad įsikišau į temą. Bet labai aktualu pasidarė  ax.gif . O tik šeštadieniais paskaitos būna? O jei būna pora dienų? Kaip ten su apgyvendinimu? Reikia pačiai ieškotis?

Dvi dienas vyksta paskaitos tik vadinamajai vilniečių grupei (ketvirtadieniais-penktadieniais vakarais). Nu bent jau pas mus taip VVA programoj, pas bendradarbį ekonomikoj programoj g.gif Šeštadieniai- atvykstantiems, ketvirtadieniai-penktadieniai vilniečiams. Kitų variantų aš nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Fly_: 10 liepos 2011 - 09:04
QUOTE(_Fly_ @ 2011 07 10, 10:03)
Dvi dienas vyksta paskaitos tik vadinamajai vilniečių grupei (ketvirtadieniais-penktadieniais vakarais). Nu bent jau pas mus taip VVA programoj, pas bendradarbį ekonomikoj programoj g.gif Šeštadieniai- atvykstantiems, ketvirtadieniai-penktadieniai vilniečiams. Kitų variantų aš nežinau smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lika. @ 2011 07 08, 23:30)
Išstojusiam į vadybą, galiu atiduot vadybos ir marketingo sutrumpintus konspektus, visokius atspausdintus klausimus iš šitų dalykų.

Sveiki, o jų reikia, tų sutrumpintų konspektų?Tada gal reikia g.gif
Ar labai sunku mokintis?, čia tiems kas jau pamiršo kaip mokintis biggrin.gif
Atsakyti
Ingoša, ateisit ir pamatysit, ar jums reikia tų konspektų, ar sunku yra mokytis ir t.t. "Sunku"- abstrakti sąvoka. Kas vienam yra niekai, kitam- sunkus darbas.

Kodėl man nekilo tokių klausimų....Atėjau mokytis, nes atėjau mokytis ir viskas. Be minties, ar sunku bus, ar lengva. Pasiryžot- nusiteikite mokytis.
Atsakyti
Pasirasysim sutarty, susimokesim ir lauksim rudens...neytiketina, bet labai laukiu... zinoma baisoka,nes jau pamirsau ka reiskia mokytis:) tad antradieny laukia ilga kelione y Vilniu:) iki susitikimo:)
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2011 07 10, 19:18)
Ingoša, ateisit ir pamatysit, ar jums reikia tų konspektų, ar sunku yra mokytis ir t.t. "Sunku"- abstrakti sąvoka. Kas vienam yra niekai, kitam- sunkus darbas.

Kodėl man nekilo tokių klausimų....Atėjau mokytis, nes atėjau mokytis ir viskas. Be minties, ar sunku bus, ar lengva. Pasiryžot- nusiteikite mokytis.

Smagu, kad bent jums nekilo biggrin.gif 4u.gif Sutartis pasirašyta, jei nutarsiu sumokėt, tada jau reiks pasiryžt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2011 07 11, 22:32)
Smagu, kad bent jums nekilo biggrin.gif  4u.gif Sutartis pasirašyta, jei nutarsiu sumokėt, tada jau reiks pasiryžt lotuliukas.gif

pasiryžot jau tada, kai dokumentus nunešėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2011 07 11, 21:39)
pasiryžot jau tada, kai dokumentus nunešėt  4u.gif

Gal g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite kas priminti kokiu metu būna paskaitos vilniečiams ketvirtadieniais ir penktadieniais? ir kada baigiasi pavasario semestras? jau tvarkarasčio nebėra, tai nebegaliu pažiūrėti g.gif

Kai buvau pasirašyti sutarčių niekas manęs neklausė dėl grupės, tai reikia suprasti, kad būsim suskirstyti pagal gyvenamąją vietą automatiškai?

Dėkoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramonte @ 2011 07 13, 00:48)
Gal galite kas priminti kokiu metu būna paskaitos vilniečiams ketvirtadieniais ir penktadieniais? ir kada baigiasi pavasario semestras? jau tvarkarasčio nebėra, tai nebegaliu pažiūrėti  g.gif

Kai buvau pasirašyti sutarčių niekas manęs neklausė dėl grupės, tai reikia suprasti, kad būsim suskirstyti pagal gyvenamąją vietą automatiškai?

Dėkoju  ax.gif

Jei neklystu, nuo 17:30 lygtais vilniečiams. O sesija eina vienu metu tiek vilniečiams, tiek atvykstantiems. Šį pavasarį dėl kelių švenčių (dvi nepriklausomybės, Velykos) užtruko, jei gerai menu, nuo vasario pradžios iki balandžio galo.

Ko gero automatiškai. Nors pas mus ne vilniečių grupėje yra ir vilniečių, sakė nebuvo problemų susitarti 4u.gif
Atsakyti
na va:)
jau kaip matau vu puslapy yra tvarkarasciai.
ekonomikos tvakrasty parasyta, kad per pirmaja paskaita, tai 09.17 jau reikes pasirinkti pasirenkama dalyka, tai cia is kuriu reikes rinktis: informacinės sistemos, logistika, žmogaus socialinė raida?
ir ka geriau pasirinkti? kaip kiekvieno dalyko destytojas ir zinoma svarbiausia pats dalykas - jo sudetingumas, idomumas ir pan,

??
Atsakyti
QUOTE(superseima @ 2011 08 27, 00:46)
na va:)
jau kaip matau vu puslapy yra tvarkarasciai.
ekonomikos tvakrasty parasyta, kad per pirmaja paskaita, tai 09.17 jau reikes pasirinkti pasirenkama dalyka, tai cia is kuriu reikes rinktis: informacinės sistemos, logistika, žmogaus socialinė raida?
ir ka geriau pasirinkti? kaip kiekvieno dalyko destytojas ir zinoma svarbiausia pats dalykas - jo sudetingumas, idomumas ir pan,

??

Taip, iš tų manau ir reikės. Mes mokėmės logistiką, tai man patiko ir dėstytoja, ir dalykas. Manau grupė nenusivylė wink.gif nebuvo labai sunku, buvo įdomu.
Atsakyti