ačiūūūūūūūū nemoku jausmo apsakyt! linkiu Jums to paties, ir nesvarbu koks pažymys
QUOTE(super.toma @ 2015 06 08, 11:38)
gavau varganus 6. bet kaip tai įdomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!diplomas mano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sveikinimai
Mūsų dar nėra
ačiū. viskas bus gerai aš buvau tikrai nusiteikus neišlaikyt, ir ne dėl to, kad esu verkšlentoja, bet todėl, kad tikrai buvo man net nežinomų klausimų, o dėl kitų nebuvau tikra. bet pavyko dar pyktis ėmė, galvoju- juk mokiaus, tikrai mokiaus.... kaip taip gali būt. bet viskas ok pažymys neįspūdingas, bet aš laiminga
QUOTE(super.toma @ 2015 06 08, 12:51)
ačiū. viskas bus gerai aš buvau tikrai nusiteikus neišlaikyt, ir ne dėl to, kad esu verkšlentoja, bet todėl, kad tikrai buvo man net nežinomų klausimų, o dėl kitų nebuvau tikra. bet pavyko dar pyktis ėmė, galvoju- juk mokiaus, tikrai mokiaus.... kaip taip gali būt. bet viskas ok pažymys neįspūdingas, bet aš laiminga
Na jau tokioj situacijoj kai nesi tikras ar išlaikei jau nebesvarbu pažymys, svarbu išlaikyti Mes dar laukime..
Na ką man suveikė šešetų magija, šeštadienis 06.06 ir gavau 6!!!! žiūriu populiarus pažymys, nes kolegė irgi 6 gavo.
tai sviekinu visas išlaikiusias
tai sviekinu visas išlaikiusias
jo 666
sveikinimai !
Papildyta:
beja, mano kolege irgi 6
sveikinimai !
Papildyta:
beja, mano kolege irgi 6
Gavau 5, negaliu patikėt
ne 5, o diplomą, su kuo ir sveikinu
QUOTE(super.toma @ 2015 06 08, 13:34)
ne 5, o diplomą, su kuo ir sveikinu
Gerai pasakyta valio valio
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 06 08, 13:34)
Gavau 5, negaliu patikėt
sveikinimai!!!
o įteikimai mums kaip suprantu bus:
BAKALAURO DIPLOMŲ TEIKIMAI
BIRŽELIO 16 D. ŠV. JONŲ BAŽNYČIOJE
14 val.
Ekonomikos programa (poišlyginamosios ir pokoleginės st.)
Vadybos ir verslo administravimo programa (poišlyginamosios ir pokoleginės st.)
eisit? ir dar įdomu ar kas nors ketina nuomuotis mantijas?
nu jo, ir man 5. Per plauką, bet valioo.
Oi, aš net nesiruošiu jokių mantijų, ir šiaip, darbo metu, neaišku, kaip pavyks nueit.
Oi, aš net nesiruošiu jokių mantijų, ir šiaip, darbo metu, neaišku, kaip pavyks nueit.
įdomu, gavo kas nors daugiau nei 6 nes aplink vien 5,6...