Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

ačiūūūūūūūū smile.gif nemoku jausmo apsakyt! linkiu Jums to paties, ir nesvarbu koks pažymys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2015 06 08, 11:38)
gavau varganus 6. bet kaip tai įdomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!diplomas mano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif
Mūsų dar nėra
Atsakyti
ačiū. viskas bus gerai smile.gif aš buvau tikrai nusiteikus neišlaikyt, ir ne dėl to, kad esu verkšlentoja, bet todėl, kad tikrai buvo man net nežinomų klausimų, o dėl kitų nebuvau tikra. bet pavyko wink.gif dar pyktis ėmė, galvoju- juk mokiaus, tikrai mokiaus.... kaip taip gali būt. bet viskas ok smile.gif pažymys neįspūdingas, bet aš laiminga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2015 06 08, 12:51)
ačiū. viskas bus gerai smile.gif aš buvau tikrai nusiteikus neišlaikyt, ir ne dėl to, kad esu verkšlentoja, bet todėl, kad tikrai buvo man net nežinomų klausimų, o dėl kitų nebuvau tikra. bet pavyko wink.gif dar pyktis ėmė, galvoju- juk mokiaus, tikrai mokiaus.... kaip taip gali būt. bet viskas ok smile.gif pažymys neįspūdingas, bet aš laiminga  rolleyes.gif

Na jau tokioj situacijoj kai nesi tikras ar išlaikei jau nebesvarbu pažymys, svarbu išlaikyti blush2.gif Mes dar laukime.. doh.gif
Atsakyti
Na ką man suveikė šešetų magija, šeštadienis 06.06 ir gavau 6!!!! žiūriu populiarus pažymys, nes kolegė irgi 6 gavo.
tai sviekinu visas išlaikiusias biggrin.gif
Atsakyti
jo 666 biggrin.gif
sveikinimai !
Papildyta:
beja, mano kolege irgi 6 biggrin.gif
Atsakyti
Gavau 5, negaliu patikėt lotuliukas.gif
Atsakyti
ne 5, o diplomą, su kuo ir sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2015 06 08, 13:34)
ne 5, o diplomą, su kuo ir sveikinu biggrin.gif

Gerai pasakyta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif valio valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 06 08, 13:34)
Gavau 5, negaliu patikėt  lotuliukas.gif

sveikinimai!!! drinks_cheers.gif

o įteikimai mums kaip suprantu bus:
BAKALAURO DIPLOMŲ TEIKIMAI

BIRŽELIO 16 D. ŠV. JONŲ BAŽNYČIOJE
14 val.

Ekonomikos programa (poišlyginamosios ir pokoleginės st.)

Vadybos ir verslo administravimo programa (poišlyginamosios ir pokoleginės st.)

eisit? ir dar įdomu ar kas nors ketina nuomuotis mantijas? bigsmile.gif
Atsakyti
nu jo, ir man 5. Per plauką, bet valioo.

Oi, aš net nesiruošiu jokių mantijų, ir šiaip, darbo metu, neaišku, kaip pavyks nueit.
Atsakyti
įdomu, gavo kas nors daugiau nei 6 biggrin.gif nes aplink vien 5,6...
Atsakyti