Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

nu man ir iš rinkodaros klausimų staigmenų buvo... kur tikrai pirmą kart mačiau, ir garantuoju, konspekte nebuvo. o sakė užteks užteks... žodžiu... tokia neužtikrinta ir nerami esu verysad.gif
Atsakyti
mums iš tarptautinės ekonomikos buvo tokių klausimų, staigmeninių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2015 06 08, 08:33)
mums iš tarptautinės ekonomikos buvo tokių klausimų, staigmeninių smile.gif

Jo iš TE tai tikrai buvo klausimų staigmenų doh.gif Bet mane nustebino, nebuvo net jokio paprasčiausio termino sąvokos, kad galėtų žmogus bent 5 gaut.... doh.gif
Atsakyti
šiaip paskutiniai metai, kai buvo egzas... galėtų visus praleist, kad mažiau vargo kitą met būtų... biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2015 06 08, 09:25)
šiaip paskutiniai metai, kai buvo egzas... galėtų visus praleist, kad mažiau vargo kitą met būtų... biggrin.gif  ax.gif

Tiesiog palyginu kai kolegijoje mokėmės, tai visus metus griežtai mokino mus, reikalavo, konkrečiai pasakė kas bus egzamine, daug kartų kartojom ir darėm kas bus egzamine, ir per egzaminą akies krašteliu mokytojos pažiūrėjo ar teisinga linkme einam darydami užduotis ax.gif O čia kažkaip atvirkščiai buvo, visus du metus jiems neįdomu kaip mokėmės, balus pridėdavo už tai kad iki galo būni, egzaminus jaučiu irgi ištempdavo, kad tik dauguma išlaikytų, o per paskutinį egzą tokie klausimai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
na aš nelygu kolegijos su univieru. mus ten čiūčiavo, liūliavo, kai db pagalvoji smile.gif turėjom savo "auklytes" smile.gif mes čia niekam neįdomus. nežinau, ir garantuot negaliu, bet gal net naudinga, kad tam tikra dalis neišlaikytų ax.gif kaip ir regitroj.... bet kita vertus, čia universitetas, ir gal net gerai, kad kartelė yra. tiesa, reikėjo tada ją ir per paprastus egzus laikyt, o ne per baigiamąjį... nes kiti egzai tai juokingi būdavo smile.gif
Atsakyti
nežinau, ar per paprastus egzus pritempdavo, nes skolininkų sąrašas buvo labai nemažas.
Atsakyti
Na gal ir taip, bet vis vien likau šokiruota doh.gif
Atsakyti
bet kodėl tie perlaikymai po metų.. geriau db leistų susimokėt ir perlaikyt... ką po tų metų turi išlaikyt.... žoždiu.. keep clam ant wait rezultatų... linkiu visom tokiom pat vargšytėm, kaip aš išlaikyt... nes labai bijau ir dvejoju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super.toma: 08 birželio 2015 - 09:19
QUOTE(super.toma @ 2015 06 08, 10:18)
bet kodėl tie perlaikymai po metų.. geriau db leistų susimokėt ir perlaikyt... ką po tų metų turi išlaikyt.... žoždiu.. keep clam ant wait rezultatų... linkiu visom tokiom pat vargšytėm, kaip aš išlaikyt... nes labai bijau ir dvejoju..

Na man irgi keista, galėtų duoti dar kartelį bandyt išlaikyti...
Mums sakė pažymiai bus po 14 val. unsure.gif laukiam unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 08 birželio 2015 - 10:15
gavau varganus 6. bet kaip tai įdomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!diplomas mano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
tik žiūrėjau, dar nėra.
įtampėlė...
Papildyta:
Beje,Toma, sveikinu 4u.gif
Atsakyti