Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

QUOTE(Ievuž @ 2015 05 13, 12:17)
Šiemet paskutiniai metai kai yra laikomas baigiamsis egzaminas, naujai įstojusiems jau bus bakalaurinis darbas.

jo jo... džiaugiuos, lyg loterijoj laimėjusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nadiali @ 2015 05 13, 20:53)
Gaila g.gif  ,
ko gero egzaminą geriau laikyt.
o šiaip VU sunku mokytis palyginus su kolegija ar ne?

Aš tai kolegijoj bakalaurinį rašiau, tai net nežinau ar egzas geriau, daug informacijos, o laiko jam ruoštis neitin daug.
Dėl pačių mokslų, tai nepasakyčiau, kad buvo labai sunku, aš lankiau vakarais tai gaudavosi kažkur kas trečią ketvirtadienio, penktadienio vakarą paskaitos. Aišku dar nuo dėstytojo reikalavimų priklauso, vieniems reikia kažkokių papildomų darbelių, pas kitus gali per paskaitas balų užsidirbti. smile.gif Jei bus galimybė rinktis iš papildomų dalykų tai tikrai siūlau imti Kokybės valdymas pas Juozą Ruževičių, pats nerealiausias dėstytojas iš visų buvusių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nadiali @ 2015 05 13, 20:53)
Gaila g.gif  ,
ko gero egzaminą geriau laikyt.
o šiaip VU sunku mokytis palyginus su kolegija ar ne?

Man asmeniškai lengviau mokytis buvo VU, ypač jeigu lankai visas paskaitas.
Aš mokausi šeštadieniais, tai labai patogu, vieną šeštadienį atsimokai, po 2 sav laikai egzaminą.
Jeigu būni paskaitoje iki galo, pakalbi, kartais balą papildomą gauni na ir plius vis daugiau atsimeni. Aš asmeniškai visada mokausi dieną prieš egzaminą + paskaitose klausau blush2.gif Tai perlaikinėt dar neteko thumbup.gif
Atsakyti
Pasimokyti reiks, gal kam ir naktimis, bet nesigailiu visiškai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors atsimenata Tarptautinio verslo egzamino klausimus? atviri klausimai ar testas? Kaip destytojas Baliunas?
Aciu uz info smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, 06.06 baigiamasis.
Rinkausi rinkodarą, vadybą ir finansų apskaitą.
Gal kas turi kokių patarimų, kaip pasiruošt iš tokios masės smile.gif

Gal kokia žolelių arbata padeda? biggrin.gif

Gal kas atsilieps jau baigę... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir ar tiesa, kad vadyba reiškia, kad reikia mokintis Vadyba ir personalo vadybą? blink.gif
Atsakyti
Nežinau, šiandien laikiau egzą, tai ką aš žinau... doh.gif doh.gif doh.gif Atrodo ir daug išeiginių prieš tai paėmiau, mokinausi, bet kad ant tiek ne iš konspektų bus klausimai blink.gif blink.gif blink.gif Jaučiu teks kitais metais perlaikinėti doh.gif verysad.gif
Turbūt reikėjo kaip ir prieš paprastus egaminus, vieną dieną paskaityt ir tiek doh.gif , nes dabar tai net nežinau..

Laikiau TE, VEP ir VF
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 06 birželio 2015 - 14:07
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 06 06, 14:06)
Nežinau, šiandien laikiau egzą, tai ką aš žinau...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Atrodo ir daug išeiginių prieš tai paėmiau, mokinausi, bet kad ant tiek ne iš konspektų bus klausimai  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Jaučiu teks kitais metais perlaikinėti  doh.gif   verysad.gif
Turbūt reikėjo kaip ir prieš paprastus egaminus, vieną dieną paskaityt ir tiek  doh.gif , nes dabar tai net nežinau..

Laikiau TE, VEP ir VF

Laikiau rinkodara, vadyba, finansus. Ir pasiemiau laisvu, mokinaus.... bet arba ne mano diena arba pataikiau ne ant to testo..... tikiuos bent teigiamo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super.toma: 06 birželio 2015 - 20:07
QUOTE(super.toma @ 2015 06 06, 21:05)
Laikiau rinkodara, vadyba, finansus.  Ir pasiemiau laisvu, mokinaus.... bet arba ne mano diena arba pataikiau ne ant to testo..... tikiuos bent teigiamo sad.gif

Tai va ir pas mus daug kas išėjo su tokiom nuotaikom.. kažkaip pasimetę, kad tokie sunkūs klausimai buvo blink.gif blink.gif blink.gif Aš tai nieko gero nesitikiu tiesą pasakius verysad.gif
Atsakyti
labiausiai gąsdina tas per laikymas po metų...
Atsakyti
jo, sunkokas buvo. kad bent būtų buvę konsultacijos, užvedę ant kelio, kad ne tik konspektus ir knygas skaityt, bet ir ekonomikos terminus, fondus visokius, statistikos pasižiūrėt. NU žodžiu..
Papildyta:
Bet išlaikysim, pamatysit smile.gif
Atsakyti