Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

QUOTE(super.toma @ 2015 01 21, 12:52)
ne, vadovas parašė i tokią tai tokią katedrą "pristatykite surištą darbą" ... smile.gif tai ir klausiu, čai nešti spec surišimui ar pakanka į papkutę...  ax.gif

va kaip įdomiai, man ir kolegei vadovės sakė, kad popierinių nereikia. kitai kolegei liepė nešt popierinį. tai nesuprasi g.gif
Atsakyti
tai jei reikia popierinio, reikės ir gintis darbą. Čia matyt nuo vadovo priklauso. Kiek žinau, vienai kolegei reikėjo spirale įrištą nešt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pear: 22 sausio 2015 - 07:56
Ne, nereiks gintis... sakė užnešt bet kada, tai sutarėm, kad per pirmą paskaitą, kai važiuosiu smile.gif sakė, kad turi būti popierinis, nes kartais sumasto kas nors patikrinti ir būna atseit negerai vadovui... Tai dėl to ir klausiu ax.gif metodologiniuose nėra nurodyta. Turbūt reiks kažkur nešt, kad padoriai įrištų ir nebus bėdų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super.toma: 22 sausio 2015 - 08:36
nereikia gintis? pasisekė jums.
Laimė būtų.
Bet viena mūsiškių jau gynėsi, su skaidrėm, ir kitom nesąmonėm.
Atsakyti
Jo, įvertino paštu ir sako, tik ta popierių kada nors užneškit biggrin.gif Tai jei sutarėm vasario 7 dieną, tai manau tikrai nereiks biggrin.gif
fu... nu ir nuskilo... būtų viskas dzin man, nes pati rašiau. viską mintinai žinau, tik scenos baimė pas mane iki nualpimo vos ne... biggrin.gif ax.gif plius laiko gaišimas...
rolleyes.gif
Atsakyti
Užteka į papkutę mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri jau baigusi prisimenat kazka is finansines analizes pas Gaizauska? (Ne apskaitos, nes tas egzaminas pas sita destytoja jau buvo) Siaubas man su tais uzdaviniais blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal jau ruošiates baigiamajam egzaminui? Kokius dalykus ruošiates rinktis?
Tiek prisiskaičiau įvairių nuomonių, net nežinau ką rinktis.. Turbūt VEP tai tikrai, o dėl kitų dvejoju..

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tangelo @ 2012 05 15, 11:11)
Sveikos kaip ruošiatės baigiamiesiems egzaminams? Čia radau forume kažkuriam vertingos info, tik gaila vadybininkam ji tinka. Lb kažkoks žmogus pasistengė  thumbup.gif  pokolegines.studijos (gmail) password pokolegines2010, žiūrėti dokumentus. Aš beje ekonomika, pasirinkau VEP,TE,PK smile.gif

Laba, kažkada kalba ėjo apie šį el. paštą, gal kažkuri esate atsisiuntusi tą vertingą info ir galėtų persiųsti? Nes aš prisijungiau tuo emailu, bet jokių dokumentų ten nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2015 04 17, 12:54)
Laba, kažkada kalba ėjo apie šį el. paštą, gal kažkuri esate atsisiuntusi tą vertingą info ir galėtų persiųsti? Nes aš prisijungiau tuo emailu, bet jokių dokumentų ten nėra  verysad.gif

Matyt kažkas viską ištrynė verysad.gif
Atsakyti
nemokat gmailu naudotis smile.gif viskas ten yra wink.gif
Atsakyti
[quote=super.toma,2015 04 20, 10:31]nemokat gmailu naudotis smile.gif viskas ten yra wink.gif

Išmokau jau tuo gmailu naudotis, ačiū už pagalbą, Jūs labai maloni wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *smilte*: 20 balandžio 2015 - 15:04