Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

QUOTE(Miramonte @ 2011 07 06, 14:53)
Na dėl tų dalykų man kiek palengvėjo. Aš tikrai neiškau kur lengviau ar pan, pasiryžusi mokytis ir išmokti, o ne prastumti laiką, kad gauti popierių, bet vis vien gąsdina mintis, kad su kažkuo galiu nesusitvarkyti. Ypatingai, kai jau už mokslą mokami pinigai, ir nemaži smile.gif

Esu tikra, kad su viskuo tikrai susitvarkysite. Nebuvo nė vieno dalyko (mano akimis) tokio, kad būtų taip sunku ir tamsus miškas. nors ne, buvo - ūkio statistika, ten žiaurumėlis. Bet sakau, jeigu sėdi paskaitą visą, jis iškart 5 parašo ir gali nebeiti į egzaminą, jei užtenka 5. Egzas tai iš kosmoso toks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 07 06, 17:58)
Esu tikra, kad su viskuo tikrai susitvarkysite. Nebuvo nė vieno dalyko (mano akimis) tokio, kad būtų taip sunku ir tamsus miškas. nors ne, buvo - ūkio statistika, ten žiaurumėlis. Bet sakau, jeigu sėdi paskaitą visą, jis iškart 5 parašo ir gali nebeiti į egzaminą, jei užtenka 5. Egzas tai iš kosmoso toks. smile.gif

O pas kurį dėstytoją? Norėčiau ir aš taip su ūkio statistika prasisukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2011 07 06, 19:43)
O pas kurį dėstytoją? Norėčiau ir aš taip su ūkio statistika prasisukti  lotuliukas.gif

Cia ekonomistams, o vadybininkams pas ta pati destytoja sitas reikalas nepraejo mirksiukas.gif . Teko laikyt egza 4u.gif
Atsakyti
sveikos

tokiu klausimuku, niekur nerandu kaip su sesijom? kaip vyksta mokslai? čia važinėji kaip suprant kas antra šeštadieni. g.gif o sesijos buna kokios ar kaip blush2.gif

kalbu apie išlyg. 3 metu VVA
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2011 07 06, 20:08)
sveikos

tokiu klausimuku, niekur nerandu kaip su sesijom?  kaip vyksta mokslai? čia važinėji kaip suprant kas antra šeštadieni.  g.gif  o sesijos buna kokios ar kaip  blush2.gif

kalbu apie išlyg. 3 metu VVA

visoms studijų programoms manau vienodas grafikas. Važinėji kas antrą arba kas trečia šeštadienį (jei pvz kokios valstybinės šventės išpuola, tai perkelia savaitę vėliau). Išklausai paskaitą nuo ryto iki popietės. Kitą atvažiavimą išsilaikai tą dalyką ir turi naują paskaitą, paskui vėl išsilaikai ir vėl naujas dalykas. Kaipo tokios sesijos nebūna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2011 07 06, 20:30)
visoms studijų programoms manau vienodas grafikas. Važinėji kas antrą arba kas trečia šeštadienį (jei pvz kokios valstybinės šventės išpuola, tai perkelia savaitę vėliau). Išklausai paskaitą nuo ryto iki popietės. Kitą atvažiavimą išsilaikai tą dalyką ir turi naują paskaitą, paskui vėl išsilaikai ir vėl naujas dalykas. Kaipo tokios sesijos nebūna smile.gif

dėkui ax.gif o tai visur info skaitau tai tik apie šetadienius biggrin.gif

na ka bandysim po 7 metu prisiminti mokslus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2011 07 06, 21:23)
dėkui  ax.gif  o tai visur info skaitau tai tik apie šetadienius  biggrin.gif

na ka bandysim po 7 metu prisiminti mokslus  unsure.gif

Jei 3 m. ir VVA, būsim kolegės drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mocha @ 2011 07 06, 11:48)
Labiau ištempta, daugiau dalykų visokių eina jie. smile.gif Matematikos mokosi, berods informacinių technologijų, dar kažkokių tokių įdomių dalykų. smile.gif

Jetau ir vėl ta nelemta matematika doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2011 07 06, 22:14)
Jei 3 m. ir VVA, būsim kolegės drinks_cheers.gif
Papildyta:

Jetau ir vėl ta nelemta matematika doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif važiusim pirmadieni ar antradieni sudaryti sutarties, ir kišene ištuštinti biggrin.gif

doh.gif va jos ir bijau unsure.gif
Atsakyti
Reiškia viskas labai panašiai biggrin.gif
Atsakyti
Išstojusiam į vadybą, galiu atiduot vadybos ir marketingo sutrumpintus konspektus, visokius atspausdintus klausimus iš šitų dalykų.
Atsakyti
Norėjau parašyt "įstojusiam" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2011 07 06, 21:30)

Atsiprašau, kad įsikišau į temą. Bet labai aktualu pasidarė ax.gif . O tik šeštadieniais paskaitos būna? O jei būna pora dienų? Kaip ten su apgyvendinimu? Reikia pačiai ieškotis?
Atsakyti