Sveikos
Jau dabar rūpinuosi baigiamaisiais
VVA ką geriau rinktis iš keturių, vadyba, marketingas - aišku, bet tarp IT ir Finansinė analizė Ten taip iš tikro baisu kaip prigąsdino kuratorė, nei krust?
Gal kas gali pasidalinti rašto darbu pas Martinavičių (ūkio statistika)? Bent jau pažiūrėt, kaip ten atrodo viskas....
QUOTE(Ingoša @ 2014 02 28, 11:11)
Sveikos
VVA ką geriau rinktis iš keturių, vadyba, marketingas - aišku, bet tarp IT ir Finansinė analizė Ten taip iš tikro baisu kaip prigąsdino kuratorė, nei krust?
Nera taip jau baisu. as laikiau IT, tai tikrai nelengvas, daug informacijos ir sunku atsirinkti. Vadyba tai smulkiai reikia zinoti, destytojas nenuspejas, bet daug maz tokie patys klausimai kaip ir per paskaitos egzamina buvo, visi atviri Finansu nesunkus, jei islaike sesijos egzamina issilaikysi ir pas ji, uzdavinukai tie patys, tik skaiciai skiriasi. Sekmes.
QUOTE(mirksiukex @ 2014 03 16, 17:58)
Nera taip jau baisu. as laikiau IT, tai tikrai nelengvas, daug informacijos ir sunku atsirinkti. Vadyba tai smulkiai reikia zinoti, destytojas nenuspejas, bet daug maz tokie patys klausimai kaip ir per paskaitos egzamina buvo, visi atviri Finansu nesunkus, jei islaike sesijos egzamina issilaikysi ir pas ji, uzdavinukai tie patys, tik skaiciai skiriasi. Sekmes.
Dėkui, vistiek baisu
QUOTE(Ingoša @ 2014 02 28, 12:11)
Sveikos
Kadangi su skaičiais nelabai draugauju - finansinė analizė pasirodė per sudėtingas reikalas, aš rinkausi IT, tai galiu pasakyti, kad nebuvo kažko sudėtingo. Viskas buvo iš tų konspektų, kuriuos davė egzaminams, nieko papildomai nereikėjo ruoštis. Tad jei gerai įsiskaitysi, manau neblogai pavyks, nes ten juk tik teorija O be to jau vieną kart mokytąsi
Papildyta:
QUOTE(super.toma @ 2014 03 16, 17:11)
Gal kas gali pasidalinti rašto darbu pas Martinavičių (ūkio statistika)? Bent jau pažiūrėt, kaip ten atrodo viskas....
Turiu darbą, bet gavau 6 , tad net nedrįstu dalintis. Nes kaip pati pastebėjote, nori kažko, bet neaišku ko...
Turiu darbą, bet gavau 6 , tad net nedrįstu dalintis. Nes kaip pati pastebėjote, nori kažko, bet neaišku ko...
[/quote]
na įdomu, ką Jums nagrinėt reikėjo?
mano vienas iš klausimų ( o jų trys)- naudojant Lietuvos nacionalinių sąskaitų info apibūdinti makroekonominių rodiklių struktūrą, dinamiką.
ir nifiga aš nekertu, kuriuos juos ten reikia nagrinėt
kitus du kažkokiu būdu aprašiau... kaip bus taip.
tik va tas Š liko...
o šiaip tai sveikinu išlaikius
[/quote]
mano vienas iš klausimų ( o jų trys)- naudojant Lietuvos nacionalinių sąskaitų info apibūdinti makroekonominių rodiklių struktūrą, dinamiką.
tik va tas Š liko...
[quote=super.toma,2014 03 18, 17:50]
[/quote]
tik va tas Š liko...
[/quote]
paimti du rodiklius is "Lietuvos nacionalinių sąskaitų info " ir juos paskaiciuoji ir parasai isvadas.
[/quote]
tik va tas Š liko...
[/quote]
paimti du rodiklius is "Lietuvos nacionalinių sąskaitų info " ir juos paskaiciuoji ir parasai isvadas.
Kokius? BVP ir... ?
Sveikos
Poryt Personalo vadybos egzaminas, gal kas kokius klausimus pamenat?
Poryt Personalo vadybos egzaminas, gal kas kokius klausimus pamenat?
Sveikos, aš irgi dėl ūkio statistikos Gal turit kokios info "įmonės veiklos efektyvumo dinamikos analizė" (apskaičiuoti naudojantis kažkokios įmonės duomenimis) ir Apibūdinti Lietuvos makroekonominių rodiklių struktūra ir dinamika"
jei ką turit būsiu labai dėkinga jei permesit į emailą 2smilte@gmail.com, aš vien dėl pačios darbo struktūros užstrigau, kolegija prieš šimtą metų baigta, nebepamenu kaip viskas rašosi
jei ką turit būsiu labai dėkinga jei permesit į emailą 2smilte@gmail.com, aš vien dėl pačios darbo struktūros užstrigau, kolegija prieš šimtą metų baigta, nebepamenu kaip viskas rašosi
Laba diena,
kas laikėt pas R. Lazutka makroekonomis egzaminą? Ko iš jo tikėtis... kirvis, normalus? kaip egzas atrodė? Uždari, atviri klausimai?
kas laikėt pas R. Lazutka makroekonomis egzaminą? Ko iš jo tikėtis... kirvis, normalus? kaip egzas atrodė? Uždari, atviri klausimai?
labai normalus
tik uždari, bet nelengvi.
tik uždari, bet nelengvi.