Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

Sveikos biggrin.gif
Jau dabar rūpinuosi baigiamaisiais biggrin.gif
VVA ką geriau rinktis iš keturių, vadyba, marketingas - aišku, bet tarp IT ir Finansinė analizė doh.gif Ten taip iš tikro baisu kaip prigąsdino kuratorė, nei krust? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasidalinti rašto darbu pas Martinavičių (ūkio statistika)? Bent jau pažiūrėt, kaip ten atrodo viskas....
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2014 02 28, 11:11)
Sveikos biggrin.gif
Jau dabar rūpinuosi baigiamaisiais  biggrin.gif 
VVA ką geriau rinktis iš keturių, vadyba, marketingas - aišku, bet tarp IT ir Finansinė analizė doh.gif Ten taip iš tikro baisu kaip prigąsdino kuratorė, nei krust? biggrin.gif

Nera taip jau baisu. as laikiau IT, tai tikrai nelengvas, daug informacijos ir sunku atsirinkti. Vadyba tai smulkiai reikia zinoti, destytojas nenuspejas, bet daug maz tokie patys klausimai kaip ir per paskaitos egzamina buvo, visi atviri smile.gif Finansu nesunkus, jei islaike sesijos egzamina issilaikysi ir pas ji, uzdavinukai tie patys, tik skaiciai skiriasi. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(mirksiukex @ 2014 03 16, 17:58)
Nera taip jau baisu. as laikiau IT, tai tikrai nelengvas, daug informacijos ir sunku atsirinkti. Vadyba tai smulkiai reikia zinoti, destytojas nenuspejas, bet daug maz tokie patys klausimai kaip ir per paskaitos egzamina buvo, visi atviri smile.gif Finansu nesunkus, jei islaike sesijos egzamina issilaikysi ir pas ji, uzdavinukai tie patys, tik skaiciai skiriasi. Sekmes.

Dėkui, vistiek baisu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2014 02 28, 12:11)
Sveikos biggrin.gif
Jau dabar rūpinuosi baigiamaisiais  biggrin.gif 

Kadangi su skaičiais nelabai draugauju - finansinė analizė pasirodė per sudėtingas reikalas, aš rinkausi IT, tai galiu pasakyti, kad nebuvo kažko sudėtingo. Viskas buvo iš tų konspektų, kuriuos davė egzaminams, nieko papildomai nereikėjo ruoštis. Tad jei gerai įsiskaitysi, manau neblogai pavyks, nes ten juk tik teorija smile.gif O be to jau vieną kart mokytąsi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(super.toma @ 2014 03 16, 17:11)
Gal kas gali pasidalinti rašto darbu pas Martinavičių (ūkio statistika)? Bent jau pažiūrėt, kaip ten atrodo viskas....

Turiu darbą, bet gavau 6 , tad net nedrįstu dalintis. Nes kaip pati pastebėjote, nori kažko, bet neaišku ko...
Atsakyti
Turiu darbą, bet gavau 6 , tad net nedrįstu dalintis. Nes kaip pati pastebėjote, nori kažko, bet neaišku ko...
[/quote]
na įdomu, ką Jums nagrinėt reikėjo?
mano vienas iš klausimų ( o jų trys)- naudojant Lietuvos nacionalinių sąskaitų info apibūdinti makroekonominių rodiklių struktūrą, dinamiką.
ir nifiga aš nekertu, kuriuos juos ten reikia nagrinėt doh.gif
kitus du kažkokiu būdu aprašiau... kaip bus taip.
tik va tas Š liko...
o šiaip tai sveikinu išlaikius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super.toma: 18 kovo 2014 - 16:51
[quote=super.toma,2014 03 18, 17:50]
[/quote]
na įdomu, ką Jums nagrinėt reikėjo?
mano vienas iš klausimų ( o jų trys)- naudojant Lietuvos nacionalinių sąskaitų info apibūdinti makroekonominių rodiklių struktūrą, dinamiką.
ir nifiga aš nekertu, kuriuos juos ten reikia nagrinėt doh.gif
kitus du kažkokiu būdu aprašiau... kaip bus taip.
tik va tas Š liko...
o šiaip tai sveikinu išlaikius biggrin.gif
[/quote]
paimti du rodiklius is "Lietuvos nacionalinių sąskaitų info " ir juos paskaiciuoji ir parasai isvadas.
Atsakyti
Kokius? BVP ir... ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Poryt Personalo vadybos egzaminas, gal kas kokius klausimus pamenat? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi dėl ūkio statistikos 4u.gif Gal turit kokios info "įmonės veiklos efektyvumo dinamikos analizė" (apskaičiuoti naudojantis kažkokios įmonės duomenimis) ir Apibūdinti Lietuvos makroekonominių rodiklių struktūra ir dinamika"

jei ką turit būsiu labai dėkinga jei permesit į emailą 2smilte@gmail.com, aš vien dėl pačios darbo struktūros užstrigau, kolegija prieš šimtą metų baigta, nebepamenu kaip viskas rašosi 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
kas laikėt pas R. Lazutka makroekonomis egzaminą? Ko iš jo tikėtis... kirvis, normalus? ax.gif kaip egzas atrodė? Uždari, atviri klausimai?
Atsakyti
labai normalus

tik uždari, bet nelengvi.
Atsakyti