Struktūrinė politika, viešieji finansai, valstybės ekonominė politika, ir ypatingai ekonometrija. Skamba nelabai aiškiai ir baisiai. Ar tikrai labai sunku ir baisu?
Norisi kuo dagiau susižinoti, jeigu mane visgi ryt netyčia priimtu į ekonomika
tai busim grupiokes, gal... keistai skamba po 5metu pertraukos... skaitinejau VU puslapyje-tai pratestas stojimo laikas, jauciu,kad mazai buvo norinciu stdijuoti...
Jei pratęstas, turbūt todėl nerandu sąrašų įstojusiųjų jų tinklapyje
as tai radau,kad priimti visi stojusieji! kur jus cia radot tuos 110-88v ir t.t??? tai jau sedziu laiminga...tai gal as kazka netaip supratau ir ne ten paziurejau?
Saunu:) tai grupiokes busim kaip suprantu:) ar tu vilniete?
QUOTE(Miramonte @ 2011 07 04, 23:21)
Struktūrinė politika, viešieji finansai, valstybės ekonominė politika, ir ypatingai ekonometrija. Skamba nelabai aiškiai ir baisiai. Ar tikrai labai sunku ir baisu?
Tikrai nėra baisu, nesunku
iš jūsų vardintų: viešieji finansai, ekonominė valstybės politika ir ekonometrija būna baigiamąjam egzamine pasirinktinai.
Ekonometrija tikrai nesunku. Kol nesimokiau bijojau kaip velnias kryžius,o iš egzamino gavau 9 . Tikrai nesunku žinokite geri pažymiai ten būna
Pasižiūrėjau, tai į 3 m. labai mažai norinčių, matyt vieni seniausiai baigę
O koks didelis skirtumas yra kurie 2 m. ir kurie 3 m. ? Daugiau dalykų praeinama, ar labiau ištempta?
O koks didelis skirtumas yra kurie 2 m. ir kurie 3 m. ? Daugiau dalykų praeinama, ar labiau ištempta?
QUOTE(Ingoša @ 2011 07 05, 16:38)
Pasižiūrėjau, tai į 3 m. labai mažai norinčių, matyt vieni seniausiai baigę
Labiau ištempta, daugiau dalykų visokių eina jie. Matematikos mokosi, berods informacinių technologijų, dar kažkokių tokių įdomių dalykų.
Dovilytia, greičiausiai grupiokes nebūsim, nes aš iš Vilnius, tai paskaitos skirtingu metu bus
Ačiū už atsakymus, mocha. Šaunu, kai čia taip greitai galima gauti atsakymus į rūpimus klausimus ;D
Na dėl tų dalykų man kiek palengvėjo. Aš tikrai neiškau kur lengviau ar pan, pasiryžusi mokytis ir išmokti, o ne prastumti laiką, kad gauti popierių, bet vis vien gąsdina mintis, kad su kažkuo galiu nesusitvarkyti. Ypatingai, kai jau už mokslą mokami pinigai, ir nemaži
Ačiū už atsakymus, mocha. Šaunu, kai čia taip greitai galima gauti atsakymus į rūpimus klausimus ;D
Na dėl tų dalykų man kiek palengvėjo. Aš tikrai neiškau kur lengviau ar pan, pasiryžusi mokytis ir išmokti, o ne prastumti laiką, kad gauti popierių, bet vis vien gąsdina mintis, kad su kažkuo galiu nesusitvarkyti. Ypatingai, kai jau už mokslą mokami pinigai, ir nemaži