Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

Struktūrinė politika, viešieji finansai, valstybės ekonominė politika, ir ypatingai ekonometrija. Skamba nelabai aiškiai ir baisiai. Ar tikrai labai sunku ir baisu?

Norisi kuo dagiau susižinoti, jeigu mane visgi ryt netyčia priimtu į ekonomika blush2.gif
Atsakyti
tai busim grupiokes, gal... biggrin.gif keistai skamba po 5metu pertraukos...smile.gif skaitinejau VU puslapyje-tai pratestas stojimo laikas, jauciu,kad mazai buvo norinciu stdijuoti...
Atsakyti
Jei pratęstas, turbūt todėl nerandu sąrašų įstojusiųjų jų tinklapyje g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal but yra istojusiu i 1 metu VVA papildomas studijas? bigsmile.gif
Atsakyti
ekonomikoj kiek daug perėjimų iš VVA, ir kiek daug įstojusiųjų palyginus su VVA...įdomu kodėl taip daroma, ar tikrai čia geras sperndimas... g.gif
Papildyta:
tokius parašymus kaip "110-88v" reikia suprast kaip kad priimti du žmonės į tą pačią vietą (atitinkamos programos ir 1 parėjo iš VVA), arne? ax.gif
Atsakyti
as tai radau,kad priimti visi stojusieji! kur jus cia radot tuos 110-88v ir t.t??? tai jau sedziu laiminga...tai gal as kazka netaip supratau ir ne ten paziurejau?
Atsakyti
taip, priimti visi stojusieji į tas programas, kurių pageidavo. Čia kalbėjau apie 2 metų išlyginamųjų konkursines eiles. Jau viskas aišku, tas pirmas skaičiukas tavo naujas nr, kitas su raide - registracijos nr (kas keitė kryptį).

smile.gif
Atsakyti
Saunu:) tai grupiokes busim kaip suprantu:) ar tu vilniete?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramonte @ 2011 07 04, 23:21)
Struktūrinė politika, viešieji finansai, valstybės ekonominė politika, ir ypatingai ekonometrija. Skamba nelabai aiškiai ir baisiai. Ar tikrai labai sunku ir baisu?

Norisi kuo dagiau susižinoti, jeigu mane visgi ryt netyčia priimtu į ekonomika  blush2.gif

Tikrai nėra baisu, nesunku wink.gif
iš jūsų vardintų: viešieji finansai, ekonominė valstybės politika ir ekonometrija būna baigiamąjam egzamine pasirinktinai.
Ekonometrija tikrai nesunku. Kol nesimokiau bijojau kaip velnias kryžius,o iš egzamino gavau 9 . Tikrai nesunku žinokite smile.gif geri pažymiai ten būna
Atsakyti
Pasižiūrėjau, tai į 3 m. labai mažai norinčių, matyt vieni seniausiai baigę biggrin.gif
O koks didelis skirtumas yra kurie 2 m. ir kurie 3 m. ? Daugiau dalykų praeinama, ar labiau ištempta?
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2011 07 05, 16:38)
Pasižiūrėjau, tai į 3 m. labai mažai norinčių, matyt vieni seniausiai baigę biggrin.gif
O koks didelis skirtumas yra kurie 2 m. ir kurie 3 m. ? Daugiau dalykų praeinama, ar labiau ištempta?

Labiau ištempta, daugiau dalykų visokių eina jie. smile.gif Matematikos mokosi, berods informacinių technologijų, dar kažkokių tokių įdomių dalykų. smile.gif
Atsakyti
Dovilytia, greičiausiai grupiokes nebūsim, nes aš iš Vilnius, tai paskaitos skirtingu metu bus smile.gif

Ačiū už atsakymus, mocha. Šaunu, kai čia taip greitai galima gauti atsakymus į rūpimus klausimus ;D

Na dėl tų dalykų man kiek palengvėjo. Aš tikrai neiškau kur lengviau ar pan, pasiryžusi mokytis ir išmokti, o ne prastumti laiką, kad gauti popierių, bet vis vien gąsdina mintis, kad su kažkuo galiu nesusitvarkyti. Ypatingai, kai jau už mokslą mokami pinigai, ir nemaži smile.gif
Atsakyti