Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

QUOTE(mirksiukex @ 2012 10 04, 13:22)
del barskutes egzo: man asmeniskai buvo sunku, nes pats konspektas skaitosi sunkiai, klausimai (ju 10 ) visi atviri. mokiausi viska, nes destytoja yra nenuspejama, gali duoti bet koki klausima is bet kurios temos.

labutis, norejau paklausti del Barckutes egzamino, o Jus siais metais laikete informatikos egza? Mums destytoja sake bus 6 klausimai, dave atlikti namu darbu uzduotis, kurias uzskaitys 4 balais, jei teisingai atlikta ir per egza bus 6 klausimai atviri?
Namu darbus, t.y. praktine dali atlikau ir galeciau pasakyti, kad nera sudetinga, kai dirbi su kompiuteriu, bet teorija tai labai jau neidomi ir nelendanti i galva, perskaiciau konspektus, bet kad kas uzsiliktu, tai nulis smegenuose g.gif kaip pas ta destytoja su netyciukais paziureti i kokia spargalke? ax.gif gal zinot is senbuviu ar kas laiket jau, patarsit, gal neverta net bandyt aki uzmest kur? blush2.gif buna juk tokiu izvalgiu zmoniu, kad kiekieviena judesi pagauna ir tik sau pakenkt gali.
Atsakyti
QUOTE(Bagira* @ 2012 10 25, 12:31)
labutis, norejau paklausti del Barckutes egzamino, o Jus siais metais laikete informatikos egza? Mums destytoja sake bus 6 klausimai, dave atlikti namu darbu uzduotis, kurias uzskaitys 4 balais, jei teisingai atlikta ir per egza bus 6 klausimai atviri?
Namu darbus, t.y. praktine dali atlikau ir galeciau pasakyti, kad nera sudetinga, kai dirbi su kompiuteriu, bet teorija tai labai jau neidomi ir nelendanti i galva, perskaiciau konspektus, bet kad kas uzsiliktu, tai nulis smegenuose  g.gif kaip pas ta destytoja su netyciukais paziureti i kokia spargalke? ax.gif gal zinot is senbuviu ar kas laiket jau, patarsit, gal neverta net bandyt aki uzmest kur?  blush2.gif buna juk tokiu izvalgiu zmoniu, kad kiekieviena judesi pagauna ir tik sau pakenkt gali.

Pirmas kursas? Gali pavykti žvilgtelti į šperas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 10 25, 14:08)
Pirmas kursas? Gali pavykti žvilgtelti į šperas  mirksiukas.gif

aga smile.gif pirmas kursas ir dar plius po laaaabai ilgo laiko - ir velnias nese mane i ta galera lotuliukas.gif kaip sakoma, reikejo gi ant senatves dar pasimokyt doh.gif nu ka galiu pasakyti, idomu, man patinka naujoves, bet atsiskaitymu eiliniu ir egzu nepernesu organiskai biggrin.gif net krato. bet...
Aciu Jums didelis uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira* @ 2012 10 25, 14:13)
aga  smile.gif pirmas kursas ir dar plius po laaaabai ilgo laiko - ir velnias nese mane i ta galera  lotuliukas.gif kaip sakoma, reikejo gi ant senatves dar pasimokyt  doh.gif nu ka galiu pasakyti, idomu, man patinka naujoves, bet atsiskaitymu eiliniu ir egzu nepernesu organiskai  biggrin.gif net krato. bet...

drinks_cheers.gif
Gal kas apie Česynienę ką gero galit pasakyti ( Vadyba)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira* @ 2012 10 25, 13:13)
aga  smile.gif pirmas kursas ir dar plius po laaaabai ilgo laiko - ir velnias nese mane i ta galera  lotuliukas.gif kaip sakoma, reikejo gi ant senatves dar pasimokyt  doh.gif nu ka galiu pasakyti, idomu, man patinka naujoves, bet atsiskaitymu eiliniu ir egzu nepernesu organiskai  biggrin.gif net krato. bet...
Aciu Jums didelis uz atsakyma 4u.gif

ne tu viena tokia ir aš pernai ir šiemet sau ta pati sakau lotuliukas.gif

QUOTE(Ingoša @ 2012 10 25, 13:17)
drinks_cheers.gif
Gal kas apie Česynienę ką gero galit pasakyti ( Vadyba)? 4u.gif

arba blogo blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(hera Bastet @ 2012 10 25, 16:09)
ne tu viena tokia ir aš pernai ir šiemet sau ta pati sakau  lotuliukas.gif
arba blogo  blush2.gif

Tai cia turbut nemazai tokiu - musu minciu pasekeju lotuliukas.gif taip nusikratai kelis kartus gerai, ale paskui vel sedi darai ir padarai, laikas eina ir praeina, nespeji suktis ir taip smagu palieka, kai pabaigi nors viena darbeli teigiamu balu, jau nesneku apie mokslo pabaiga, tada jautiesi tokia pakyli ir gera nuveikusi lotuliukas.gif nu bet man dar tokiu emociju pasikartojimas toli smile.gif
Atsakyti
sveiki. pas gaizauska finansines apskaitos ir analizes egzamina dar tik kazkada laikysiantiems aprasau: egzaminas pakankamai sunkus. teorijos ten praktiskai nerrikia svarbiausia uzduotys. yra panasiu kaip konspekto pavyzdiniam teste, taciau didzioji dauguma man buvo tokiu kur prideta tokiu dalyku del kuriu ir pradedi abejot. pora klausimu buvo parasyti korespondencijas, sanaudas, pajamas.

o pati noriu paklaust del karpuskienes ekonometrijos egzamino? minejp kad keicia uzduotis bet gal kazkas turi pvz kokio tipo klausimai ?
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Norejau paklausti, gal kuri turit Statistikos pas doc.Martinaviciu namu darbo pavyzdi? Buciau laibai dekinga. Zinoma yra lengvu keliu - paimt ir nupirkt, kad issprestu uz tave, bet norisi viska issiaiskint paciai kas prie ko ir is kur, o neisivaizduoju nuo ko pradet. g.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Ar zinot kanors apie Ekonometrijos egzamina? ax.gif
Atsakyti
ir man-tai labai aktualu? kas jau laiket ekonometrija pas dest. Lauzadyte?
Atsakyti
Sveikos, studentės 4u.gif
gal kuri nors turite ekonometrijos konspektus ir galėtumėt pasidalinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2012 11 06, 14:25)
Sveikos, studentės  4u.gif
gal kuri nors turite ekonometrijos konspektus ir galėtumėt pasidalinti?  ax.gif

Laba smile.gif
Liktais cia http://www.scritube....ta921019172.php
Atsakyti