Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

QUOTE(Studente21 @ 2012 05 15, 18:45)
O gal kas turit kokios informacijos baigiamiesiems, pvz. is tarptautines ekonomikos (Miskinis) ar is valstybines ekonomikos politikos( destytoja Agne Lauzadyte)?

Žinau tik tiek, kad valstybines eko politikos lengvas bus smile.gif o tarptautine eko turbut sunki bus sad.gif užduotys kokios būna tai net neįsivaizduoju sad.gif bet info ir man būtų vertinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tangelo @ 2012 05 15, 21:38)
Žinau tik tiek, kad valstybines eko politikos lengvas bus smile.gif o tarptautine eko turbut sunki bus sad.gif užduotys kokios būna tai net neįsivaizduoju sad.gif bet info ir man būtų vertinga smile.gif

Na nzn,nzn ar lengvas, pas sita destytoja sukti klausimai buna ir daznai ne is konspekto
Atsakyti
QUOTE(Studente21 @ 2012 05 15, 19:45)
O gal kas turit kokios informacijos baigiamiesiems, pvz. is tarptautines ekonomikos (Miskinis) ar is valstybines ekonomikos politikos( destytoja Agne Lauzadyte)?

Nu galiu pasakyti pas Laužadyte egzas daugmaž iš konspekto buvo keli klausimai iš gyvenimo tikrai verta ją rinktis. O dėl Miškinio tai iš konspekto beveik nieko nebuvo, klausimai tokie sukti nelabai supranti ko klausia, konspekto tikrai neužtenka, kai pamačiau klausimus per valstybinį tai patikėkit. beje valstybinius laikiau pernai.
Atsakyti
paneles negi rimtai dar nera rezu kas perlaikinejot pas Gyli?
Atsakyti
QUOTE(Bugi mugi @ 2012 05 25, 15:21)
paneles negi rimtai dar nera rezu kas perlaikinejot pas Gyli?

Nėra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anželika555 @ 2012 05 25, 16:54)

jauciu teks laukt 1dienio sad.gif
Atsakyti
Bet jis taip moka nervus tampyt doh.gif
Atsakyti
Pagaliau yra atsakymai biggrin.gif
Atsakyti
kaip jums sekes?
as tokio gero rezultato nesitikejau blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi ne, galvojau gal kažką sumaišė lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasidalinti informacija is tarptautines ekonomikos baigiamojo egzamino? Kas laiket praeitais metais ar siais,kurie baiginejo vieneriu metu papildomas studijas? Galit rasyt ir i A.Z.
Atsakyti
Gal kas turit Informacijos ir komunikacijos technologiju konspekta pc?
Atsakyti