jau buvo... neislaikiau... pirma karta patyriau sita bjauru jausma:(((( o taip tikejausi...
Papildyta:
gal jus jau laiket viesuosius finansus??? ko galima tiketis??? jau pradejau mokytis, nes daugaiu nenoriu neislaikyt....:/ ziauriai blogai jauciuosi..net negalejau pagalvot, kad neislaikytas egzminas gali taip paveikt....
QUOTE(Dovilytia @ 2012 03 05, 15:48)
jau buvo... neislaikiau... pirma karta patyriau sita bjauru jausma:(((( o taip tikejausi...
Papildyta:
gal jus jau laiket viesuosius finansus??? ko galima tiketis??? jau pradejau mokytis, nes daugaiu nenoriu neislaikyt....:/ ziauriai blogai jauciuosi..net negalejau pagalvot, kad neislaikytas egzminas gali taip paveikt....
Papildyta:
Nenoriu gąsdinti, bet jei viešieji finansai pas Čepienę, tai reikia mokytis ir suprasti.Pas ją būna labai sukti klausimai.
QUOTE(Dovilytia @ 2012 03 05, 13:48)
toks pats jausmas ir pas mane po pirmo neišlaikyto egzo
QUOTE(Ingoša @ 2012 03 05, 21:16)
toks pats jausmas ir pas mane po pirmo neišlaikyto egzo
Nesijaudinkit, pasimokysit išlaikysit man irgi teko su juo pasikankint bet nieko kai mokotės pasistenkit viską pakartot ką perskaitėt savais žodžiais. Jei pažymys nėra labai svarbus - 5 tikrai gausit. Na aišku nesinori mokėt ir už perlaikymą, nes tikrai ne maža suma...
Tai va kad atrodo visai kaip ir supratau teoriją, neišsprendžiau uždavinio, maniau, dėl jo neišlaikiau, pasirodo, buvo dar neišspręsndusių ir išlaikė O mokėti reikia jei pirmą kartą perlaikius vėl neišlaikai?
Turiu ir aš džiaugsmą.. Ūkio statistika pas Martinavičių. Krapštau tą savarankišką darbą, maž kažkas jau darėte ir galite pavyzdžiu pasidalinti?
QUOTE(didele seimyna @ 2012 03 10, 21:22)
Sveiki! gal kas laikete egzamina pas M.Kucinskiene, "verslo strateginis planavimas", gal turite kokios info apie ji, i ka atkreipti demesi? Aciu
Laikiau ne per seniausiai,realiai reik pasimokint viska ka jis liepe pasibraukt,buvo augimo grafikai liktais dar.
Sveiki,
Gal yra laikiusiu pas Cepiene Viesuosius finansus ir atsimenat kokie klausima?
Aciu
Gal yra laikiusiu pas Cepiene Viesuosius finansus ir atsimenat kokie klausima?
Aciu
Gal pas Gylį Makroekonomikos kas prisimenat į ką labiausiai atkreipt dėmesį?
QUOTE(Ingoša @ 2012 03 09, 12:30)
Tai va kad atrodo visai kaip ir supratau teoriją, neišsprendžiau uždavinio, maniau, dėl jo neišlaikiau, pasirodo, buvo dar neišspręsndusių ir išlaikė O mokėti reikia jei pirmą kartą perlaikius vėl neišlaikai?
tris kartus galima laikyt nemokamai, pirmas privalomas ir du perlaikymai. Ketvirtą kart teks jau mokėt...
Papildyta:
QUOTE(Ingoša @ 2012 03 13, 13:59)
Gal pas Gylį Makroekonomikos kas prisimenat į ką labiausiai atkreipt dėmesį?
pas jį viskas svarbu ir teorija ir grafikai, gali duoti is bet kurios temos. Kai aš laikiau, tai davė iš fiskalinės ir monetarinės politikos ir dar buvo grafikai. Bet aš laikiau prieš tris metus.