Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

Tai kaip pasisekė mikroekonomikos egzaminas?smile.gif visos išlaikėte?smile.gif aš jau imu bijoti:) doh.gif 4u.gif
Atsakyti
islaikyt islaikiau, siaip dziaugiuosi ir del to, nes tikrai jauciausi visiska buke per egza... bet norisi ir geresnio pazymio..sad.gif as visgi ilgoka pertrauka tarp mokslu esu padariusi-ir "uzsisedejo" smegeneles... sunkiai ysimenu dalykus... doh.gif reiktu gal kokiu super memorex pabandyt pagerti... unsure.gif
Papildyta:
Doloresa, vakar laikei? kaip sekesi tau?

Papildyta:
o y ka daugiausia reikia atkteipti demesy mokantis "pinigai ir kreditas"? savokos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2011 10 07, 13:53)

Doloresa, vakar laikei? kaip sekesi tau?

nea Dovilytia aš dar tik laikysiu kitą šeštadienįsmile.gif mano galvele ir šiek tiek atpratusi nuo tokio info kiekio:D skaitau, bandau perprasti, pažiūrėsiu tą uždavinyną.., nu gal kaip nors bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Doloresa, kurioje tu grupeje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2011 10 07, 14:47)
Doloresa, kurioje tu grupeje? smile.gif

aš papildomosiose studijose:)
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2011 10 01, 21:29)
sveikos

Gal turite statistikos namu darbo pavyzdi, dest.Martinavicius?  unsure.gif  buciau begalo dekinga      blush2.gif  4u.gif

negi niekas negali pagelbėti blush2.gif užduotis susideda iš surinktu duomenu ištirti dinamiko eilute atlikti koreliacija .. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas prisimenat vdybos egz. (dest. A.Stankeviciene)klausimus? Gal galetumet įmesti į AŽ buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANIL: 09 spalio 2011 - 13:13
jau puolu y nevilty mokydamasi "pinigai ir kreditas" ... gal prisimenat y ka labiuasiai atkreipti demesy? ar reikia formulyciu, teoriju salininku ismastymu??? ar daugiau savoku buvo egzamine? kol rimtai nesimokiau neatrode viskas taip sunku.... verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar Vadybos krypties antro kurso pirma grupe laike IT egza, gal kas klausimais ir ispudziais pasidalinsit?
Atsakyti
QUOTE(EDELVEISA @ 2011 10 21, 10:26)
Labas rytas 4u.gif

Vakar Vadybos krypties antro kurso pirma grupe laike IT egza, gal kas klausimais ir ispudziais pasidalinsit?

pažįstama vakar laikė, ale neaptinku jos jokiom ryšio priemonėm biggrin.gif
Ką sužinosiu, skypan mestelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes:) gal kuri turite ką patarti į ką labiausiai reiktų atkreipti dėmesį ruošiantis ekonometrijos egzaminui?smile.gif kol kas man šioje srityje visiškai niekas neaišku:D
Atsakyti
Sveki 4u.gif
Turiu klausima del studiju.. gal zinote ar yra VU nuotolines pokolegineės studijos g.gif Gyvenu uzsienyje, noretusi baigti studijas iki galo.. aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti