Tai kaip pasisekė mikroekonomikos egzaminas? visos išlaikėte? aš jau imu bijoti:)
islaikyt islaikiau, siaip dziaugiuosi ir del to, nes tikrai jauciausi visiska buke per egza... bet norisi ir geresnio pazymio.. as visgi ilgoka pertrauka tarp mokslu esu padariusi-ir "uzsisedejo" smegeneles... sunkiai ysimenu dalykus... reiktu gal kokiu super memorex pabandyt pagerti...
Papildyta:
Doloresa, vakar laikei? kaip sekesi tau?
Papildyta:
o y ka daugiausia reikia atkteipti demesy mokantis "pinigai ir kreditas"? savokos?
Papildyta:
Papildyta:
o y ka daugiausia reikia atkteipti demesy mokantis "pinigai ir kreditas"? savokos?
QUOTE(Dovilytia @ 2011 10 07, 13:53)
nea Dovilytia aš dar tik laikysiu kitą šeštadienį mano galvele ir šiek tiek atpratusi nuo tokio info kiekio:D skaitau, bandau perprasti, pažiūrėsiu tą uždavinyną.., nu gal kaip nors
Doloresa, kurioje tu grupeje?
QUOTE(Dovilytia @ 2011 10 07, 14:47)
Doloresa, kurioje tu grupeje?
aš papildomosiose studijose:)
QUOTE(vilite @ 2011 10 01, 21:29)
sveikos
Gal turite statistikos namu darbo pavyzdi, dest.Martinavicius? buciau begalo dekinga
Gal turite statistikos namu darbo pavyzdi, dest.Martinavicius? buciau begalo dekinga
negi niekas negali pagelbėti užduotis susideda iš surinktu duomenu ištirti dinamiko eilute atlikti koreliacija ..
jau puolu y nevilty mokydamasi "pinigai ir kreditas" ... gal prisimenat y ka labiuasiai atkreipti demesy? ar reikia formulyciu, teoriju salininku ismastymu??? ar daugiau savoku buvo egzamine? kol rimtai nesimokiau neatrode viskas taip sunku....
QUOTE(EDELVEISA @ 2011 10 21, 10:26)
Labas rytas
Vakar Vadybos krypties antro kurso pirma grupe laike IT egza, gal kas klausimais ir ispudziais pasidalinsit?
Vakar Vadybos krypties antro kurso pirma grupe laike IT egza, gal kas klausimais ir ispudziais pasidalinsit?
pažįstama vakar laikė, ale neaptinku jos jokiom ryšio priemonėm
Ką sužinosiu, skypan mestelsiu
sveikutes:) gal kuri turite ką patarti į ką labiausiai reiktų atkreipti dėmesį ruošiantis ekonometrijos egzaminui? kol kas man šioje srityje visiškai niekas neaišku:D
Sveki
Turiu klausima del studiju.. gal zinote ar yra VU nuotolines pokolegineės studijos Gyvenu uzsienyje, noretusi baigti studijas iki galo.. aciu uz atsakyma
Turiu klausima del studiju.. gal zinote ar yra VU nuotolines pokolegineės studijos Gyvenu uzsienyje, noretusi baigti studijas iki galo.. aciu uz atsakyma