Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos EF Vilniuje

Gal yra merginu, kurios i VU is Klaipedos su masiniuku vaziuoja ir truksta pakeleiviu? blush2.gif
Atsakyti
o kokia padėtis su egzaminu Pinigai ir kreditas, lyg Čepienė dėstytoja, jeigu neklystu?
kaip ten kas?
Atsakyti
QUOTE(Vikitita @ 2011 10 04, 09:48)
Gal yra merginu, kurios i VU is Klaipedos su masiniuku vaziuoja ir truksta pakeleiviu? blush2.gif

sveikos mergaitės:) aš gal nevisai čia priklausau(mokausi papildomose ekonomikos studijose), bet daugmaž viskas tas pats smile.gif aš važinėju iš Klaipėdos į Vilnių. Dabar vaziuosiu kitą penktadienį vakare(nes šeštadienį puse 9 man egzaminas) jei ką rašykite į AŽsmile.gif
Atsakyti
labas vakaras! gal kas turi kokios informacijos apie vadybos egzamina, dest. Stankevicene, kokia tvarka,kaip jis vyksta?Aciu !
Atsakyti
Superseima, dalykas pakankamai ydomus, destytoja taip pat ydomi ir maloni, tik grieztoka, matosi,kad megsta tvarka ir rimty paskaitose;) pakankamai daug teorijos ir apibrezimu, kurios kaip suprantu bus ir egzamine...
Papildyta:
ogho is Klaipedos y Vilniu;) ilgas kelias... jau tikrai turi is vakaro vaziuoti... man 200km iki Vilniaus ir isvaziuoju 6:30, kad speciau y egza..o is Klaidedos... reikia 5valanda ryto isvaziuot... kol pasieksi Vilniu ir pavargsi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(didele seimyna @ 2011 10 04, 23:46)
labas vakaras! gal kas turi kokios informacijos apie vadybos egzamina, dest. Stankevicene, kokia tvarka,kaip jis vyksta?Aciu !

MB mokesi vadybos pas ja islyginamosiose, buvo nemazai neislaikiusiu. Reikalavo gan tikslaus atsakymo-atmontinai.
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2011 10 04, 22:00)
ogho is Klaipedos y Vilniu;) ilgas kelias... jau tikrai turi is vakaro vaziuoti... man 200km iki Vilniaus ir isvaziuoju 6:30, kad speciau y egza..o is Klaidedos... reikia 5valanda ryto isvaziuot... kol pasieksi Vilniu ir pavargsi... doh.gif

Su autiku 4 ryto iskeliaut reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(superseima @ 2011 10 04, 09:56)
o kokia padėtis su egzaminu Pinigai ir kreditas, lyg Čepienė dėstytoja, jeigu neklystu?
kaip ten kas?

Dėstytoja griežta, dalis klausimų būna labai sukti ir painūs.Reikia namažai mokytis ruošiantis egzaminui. Pas mus buvo po 10 klausimų ir 4 variantai.
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2011 10 06, 13:59)
Dėstytoja griežta, dalis klausimų būna labai sukti ir painūs.Reikia namažai mokytis ruošiantis egzaminui. Pas mus buvo po 10 klausimų ir 4 variantai.

Lagūna, gal nors vieną suktą klausimą galite prisiminti g.gif
bigsmile.gif aciuks.gif
Atsakyti
o jetau, jau pradedu bijoti...sad.gif Vis nesulaukiu mikroekonomikos rezultatu...sad.gif kas valanda tikrinuosi...sad.gif o jau ir sito dalyko bijau... nu as-tai nesuprantu esmes tu suktu kalusimu... jei zmogus moka-tai duotu normalius klausimus ir viskas... gali daug moketi, bet per "suktumus" neislaikyti... ech..o ir taip per pora savaiciu netaip lengva viska ismokti, medziagos daug... pavyzdziui as-mokausi tik naktimis...sad.gif
Atsakyti
kad rezultatai tai jau yra:)

mhm idomu cia del tos Cepienes. tokia normali moteryte pasirode, o db jeigu sunktumu ims cia tai nieko gero nebus
Atsakyti
oi tie rezultatai..sad.gif nepratus as prie tokiu blogu pazimiu..sad.gif is pradziu galvojau, kad tik islaikyciau...bet dabar pasirodo, kad noretusi ir geresnio pazymio...smile.gif
Atsakyti