Sveiki
Kiek laiko duodama mikroekonomikos testo sprendimui?
QUOTE(Taj @ 2011 09 30, 09:49)
nepamenu, bet lyg 45 min.
Siaip visiems egzams bus duota nuo 20 iki 45 min
QUOTE(EDELVEISA @ 2011 09 30, 09:51)
Aciu Tikesimes, kad ne 20
sveikos
Gal turite statistikos namu darbo pavyzdi, dest.Martinavicius? buciau begalo dekinga
Gal turite statistikos namu darbo pavyzdi, dest.Martinavicius? buciau begalo dekinga
QUOTE(superseima @ 2011 10 03, 11:44)
Na Gavelis mikroekonomikos egzamine tikrai neleido niekur pasiziuret ar naudotis. vaiksciojo, ziurinejo. egzaminas truko 20 min.
ir galiu pasakyt tikrai buvo sunkus ir painokas egzaminas.
bent jau mano variantas tai buvo ten is visokiu ribiniu kastu labai daug.
ir galiu pasakyt tikrai buvo sunkus ir painokas egzaminas.
bent jau mano variantas tai buvo ten is visokiu ribiniu kastu labai daug.
Ogo iek mazai laiko dave . Mes issidereje buvom. Makroekonomikos egzui P.Gilys dave 20 min, bet ten laiko tikrai pakako. Mikro tikrai 20 min mazai laiko.
EDELVEISA, o pas tave buvo nors vienas klausimas is to, ka destytojas diktavo? nes pas mane-tai nei vieno..ir nebuvo tu, y ka sake atkreipti demesy... daug mokiausi, bet egzas tikrai buvo sunkus/painus...
QUOTE(Dovilytia @ 2011 10 03, 13:00)
EDELVEISA, o pas tave buvo nors vienas klausimas is to, ka destytojas diktavo? nes pas mane-tai nei vieno..ir nebuvo tu, y ka sake atkreipti demesy... daug mokiausi, bet egzas tikrai buvo sunkus/painus...
TO KA PASKAITOJ DIKTAVO BUVO TIK VIENAS UZDAVINUKAS. TIKRAI SUNKUS EGZAS.
QUOTE(vilite @ 2011 10 01, 21:29)
sveikos
QUOTE(Ingoša @ 2011 10 03, 16:00)
Pavasari buvo skirtingi namu darbai, vieniem pagal pasirinkta tema, kitiem pagal konkrecias tris uzduotis. Apie katra kalbat?
Tiesiog visiems vienoda individuali užduotis, apie dinaminę eilutę ir t.t., bent pavyzdėlį, kaip ką dėliot, nes toks gūdus miškas