Vis neradau laiko parasyti apie mociute prie savo savo atsiliepimus. nieko neigiamo negaliu pasakyti, daug sutapo su pries tai buvusiu zodziais

tik va nestumo nemate greito, o dar paklausiau ar nebus greit vaiko (nes planavom) sako nematau. o pastojau gal po pora menesiu. siaip jos tas kalbejimas toks neisraiskingas, na nemoka kaip senas zmogus minciu reiksti kartojais tos pacios frazes "viskas pasiseks, daryt ir viskas seksis, viskas iseis i gera" arba "tavo norai isipildys, mintys issipildys" kazkaip sausai, gal kokia "geresne prichologe " kaip kurios cia mini moka tiesiog tas frazes pasakyti imantriau, apvedziodamos ir atrodo kad daug papasakoja et realiai esme ta pati tik sita konkreciau, maziau vyniodama i ilgus sakinius. siaip esme kad rekomenduociau ir kaina zmoniska. nes ziuriu jau be 50 lt neina kur nueiti

dar del zinaidos, buvo mano brolis pries pora savaiciu, su konkreciu klausimu, darbo reikalais. tai matysim kiek tiesos nors pasake tai ko jis nesitikejo. siaip nenusivyle sake jis. apibudino esama situacija seimoje, apie zmona daug pasake del emocines busenos. Kadangi pati esu buvus pas zinaida ir mano nuomone irgi buvo gera tai jam ir rekomendavau.