Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

Vis neradau laiko parasyti apie mociute prie savo savo atsiliepimus. nieko neigiamo negaliu pasakyti, daug sutapo su pries tai buvusiu zodziais smile.gif tik va nestumo nemate greito, o dar paklausiau ar nebus greit vaiko (nes planavom) sako nematau. o pastojau gal po pora menesiu. siaip jos tas kalbejimas toks neisraiskingas, na nemoka kaip senas zmogus minciu reiksti kartojais tos pacios frazes "viskas pasiseks, daryt ir viskas seksis, viskas iseis i gera" arba "tavo norai isipildys, mintys issipildys" kazkaip sausai, gal kokia "geresne prichologe " kaip kurios cia mini moka tiesiog tas frazes pasakyti imantriau, apvedziodamos ir atrodo kad daug papasakoja et realiai esme ta pati tik sita konkreciau, maziau vyniodama i ilgus sakinius. siaip esme kad rekomenduociau ir kaina zmoniska. nes ziuriu jau be 50 lt neina kur nueiti smile.gif

dar del zinaidos, buvo mano brolis pries pora savaiciu, su konkreciu klausimu, darbo reikalais. tai matysim kiek tiesos nors pasake tai ko jis nesitikejo. siaip nenusivyle sake jis. apibudino esama situacija seimoje, apie zmona daug pasake del emocines busenos. Kadangi pati esu buvus pas zinaida ir mano nuomone irgi buvo gera tai jam ir rekomendavau.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2011 07 30, 15:30)
Vis neradau laiko parasyti apie mociute prie savo savo atsiliepimus. nieko neigiamo negaliu pasakyti, daug sutapo su pries tai buvusiu zodziais smile.gif tik va nestumo nemate greito, o dar paklausiau ar nebus greit vaiko (nes planavom) sako nematau. o pastojau gal po pora menesiu. siaip jos tas kalbejimas toks neisraiskingas, na nemoka kaip senas zmogus minciu reiksti kartojais tos pacios frazes "viskas pasiseks, daryt ir viskas seksis, viskas iseis i gera" arba "tavo norai isipildys, mintys issipildys" kazkaip sausai, gal kokia "geresne prichologe " kaip kurios cia mini moka tiesiog tas frazes pasakyti imantriau, apvedziodamos ir atrodo kad daug papasakoja et realiai esme ta pati tik sita konkreciau, maziau vyniodama i ilgus sakinius. siaip esme kad rekomenduociau ir kaina zmoniska. nes ziuriu jau be 50 lt neina kur nueiti smile.gif

dar del zinaidos, buvo mano brolis pries pora savaiciu, su konkreciu klausimu, darbo reikalais. tai matysim kiek tiesos nors pasake tai ko jis nesitikejo. siaip nenusivyle sake jis. apibudino esama situacija seimoje, apie zmona daug pasake del emocines busenos. Kadangi pati esu buvus pas zinaida ir mano nuomone irgi buvo gera tai jam ir rekomendavau.

O kiek pas tą Zinaidą kainuoja?
Atsakyti
Dar merginos turiu klausima...
ta mociute prie savo kalba lietuviu kalba? ir kai skambinat uzsirasyt, kad priimtu ka sakot? tiesiog pirma karta skambinsiu...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 31, 15:02)
Dar merginos turiu klausima...
ta mociute prie savo kalba lietuviu kalba? ir kai skambinat uzsirasyt, kad priimtu ka sakot? tiesiog pirma karta skambinsiu...

Tai aišku, kad lietuviškai lotuliukas.gif aš tai paskambinau, paklausiau ar su būrėja kalbu, pasakė, kad taip, paklausiau ar galėčiau pas ją užsirašyti ir viskas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Corleone @ 2011 07 31, 16:05)
Tai aišku, kad lietuviškai  lotuliukas.gif  aš tai paskambinau, paklausiau ar su būrėja  kalbu, pasakė, kad taip, paklausiau ar galėčiau pas ją užsirašyti ir viskas smile.gif .

klausiu ar lietuviskai, nes snd teko isgirsti, kad pries n metu buvo mociute prie savo kuri kalbejo tik rusiskai...
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2011 07 30, 16:30)
Vis neradau laiko parasyti apie mociute prie savo savo atsiliepimus. jos tas kalbejimas toks neisraiskingas, na nemoka kaip senas zmogus minciu reiksti kartojais tos pacios frazes "viskas pasiseks, daryt ir viskas seksis, viskas iseis i gera" arba "tavo norai isipildys, mintys issipildys" kazkaip sausai, gal kokia "geresne prichologe " kaip kurios cia mini moka tiesiog tas frazes pasakyti imantriau, apvedziodamos ir atrodo kad daug papasakoja et realiai esme ta pati tik sita konkreciau, maziau vyniodama i ilgus sakinius. siaip esme kad rekomenduociau ir kaina zmoniska. nes ziuriu jau be 50 lt neina kur nueiti smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na va, man ryt pas Janiną... laukiu nesulaukiu...
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 07 30, 11:36)
labai teisingas pastebejimas, kad kalba, apie visas, tik apie jolanta, jokiu atsiliepimu nerasta..
kalbi, kad nevaikstai, o rasai vel.
ka reiskia buriausi 10min  g.gif

tai čia tas, ką rašiau buvo prieš daugiau nei pusę metų.
O tas apie dešimt minučių reiškia, jog kortas metėm tik gal 10min, o po to kitais reikalais pas ją buvau.
Atsakyti
Aš čia dar su tokiu klausimuku atėjau... Šiandien ryte va gavau žinutę iš Janinos, kad atseit daro auros valymą už 15lt biggrin.gif ir susidomėjau, ar kas esate dariusios tą valymą pas ją? biggrin.gif
Atsakyti
Aš nedaryčiau. Žinot kodėl? Nes ji man negali įrodyti , kad tikrai išvalė. Auros nepamatysi o dvasiniam lygmenyje galima ir pakenkti . Logiškai pagalvokit doh.gif
Atsakyti
aš tiesą sakant apskritai, nelabai žinau, kas tas auros išvalymas.. blush2.gif
Atsakyti
mergaitės, gal kuri žinot kokią gerą užkalbėtoją,vaikas 4,5m. ėmė žiauriai mikčiot prieš mėn, atrodo nk neįprasto nenutiko, iš kurs unku pasakyt visa tai, važinėjom per aibę gyd doh.gif visokių nuomonių prisiklausiau, db va griebiuosi šiaud, ieškau, sako lb gerai šią bėdą galima įveikti užkalbėjimu, gal ką rekomenduotumėt, gal esat susidūrę 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Corleone @ 2011 07 30, 00:37)
o kiek laiko truko visas būrimas?

apie valanda laiko, gal nepilnai. bet man labai idomu suzinot kurios buve pas janina ralio gatvej - ar kuriom nors yra pasake kazka neigiamo? nes man kazkaip keista jog is ko isgirstu, pas ja vos ne vien teigiama...
Atsakyti