Na va, jau užsirašiau pas tą močiuę, tuoj važiuosiu, labiau smalsu negu baisu tiesą pasakius

QUOTE(Corleone @ 2011 07 29, 13:18)
Na va, jau užsirašiau pas tą močiuę, tuoj važiuosiu, labiau smalsu negu baisu tiesą pasakius 

sėkmės, lauksim įspūdžių

Na ir aš ėjau ne dėl tokių klausimų, kaip myli-nemyli. Ėjau dėl darbo perspektyvų. Konkretus klausimas. Na aišku, jei išvykčiau į užsienį, tai atitinkamai kistų ir mano asmeninis gyvenimas. Kaip ir visiems.
Ėjau, kad pasižiūrėtų į ateities perspektyvas. Ar Lietuvoj geriau, ar užsienyje ir kokia šalis man palankesnė būtų. Net klausimų raštą ta tema susirašiau. Tik Zinaida viską vertę į meilę, net nelabai norėjo mane išklausyti. Čia tiesiog kas mane kažkada kalbino, tai daugiau jau nebekalbins. O aš širdy džiaugiausi kaip gerai
. Ten net ne meilės reikalai. Ir aš niekaip negalėjau suprast kokį ryšį turi viskas su visa mano darbine ateitim. Todėl susidariau tokį įspūdį, kad jai tik tie "myli-nemyli" reikalai geriausiai ir sprendžiasi. Ir pas ją geriausia tokia tema eiti. Jau nesu to amžiaus, kad vien tik meile galėčiau būti soti. Ir nesu ta, kuri pagal kotas gyvena, tiesiog reikia patarimo, reikia žvilgsnio iš šalies. Ašku tuo pačiu gaunasi tarsi palaikymas.
Ėjau, kad pasižiūrėtų į ateities perspektyvas. Ar Lietuvoj geriau, ar užsienyje ir kokia šalis man palankesnė būtų. Net klausimų raštą ta tema susirašiau. Tik Zinaida viską vertę į meilę, net nelabai norėjo mane išklausyti. Čia tiesiog kas mane kažkada kalbino, tai daugiau jau nebekalbins. O aš širdy džiaugiausi kaip gerai

Grįžau neseniai iš tos močiutės
... Dievaži, tokia miela man ji pasirodė
. Labai daug metimų darė, gal kokius 5 būrimus, o ant galo su kitom kortom. Viską, ką išbūrė iš praeities ar dabartinės būsenos, atitiko 100proc. Jeigu viskas išsipildys ką ji sakė, tada būsiu labai laiminga 
Šiaip kainuoja 13lt, daviau jai 15, taip nuoširdžiai apsidžiaugė
.

Labai geri atsiliepimai

QUOTE(Corleone @ 2011 07 29, 16:05)
Grįžau neseniai iš tos močiutės
... Dievaži, tokia miela man ji pasirodė
. Labai daug metimų darė, gal kokius 5 būrimus, o ant galo su kitom kortom. Viską, ką išbūrė iš praeities ar dabartinės būsenos, atitiko 100proc. Jeigu viskas išsipildys ką ji sakė, tada būsiu labai laiminga 
.

po tokiu postu, noriu pas ja...
buvau pas Janina Ralio gatvej. Pasake daug tiesos, o del ateities jei prades pildytis iskart parasysiu jog labai labai verta, bet atvirai pasakius nelabai tiketina
nuteikia labai optimistiskai.
kaina 35

kaina 35
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 29, 15:28)
po tokiu postu, noriu pas ja...
Jeigu ir tu važiuosi,lauksim atsiliepimų

QUOTE(jancikas @ 2011 07 29, 21:23)
buvau pas Janina Ralio gatvej. Pasake daug tiesos, o del ateities jei prades pildytis iskart parasysiu jog labai labai verta, bet atvirai pasakius nelabai tiketina
nuteikia labai optimistiskai.
kaina 35

kaina 35
o kiek laiko truko visas būrimas?
QUOTE(katewinslet @ 2011 07 29, 22:25)
mnau reiks pirmadieni pasiskambint... nes tiek pas mane visko ivyko, kad nzn dabar kokiu keliu eiti ir ar is vis eiti...
labai teisingas pastebejimas, kad kalba, apie visas, tik apie jolanta, jokiu atsiliepimu nerasta..
kalbi, kad nevaikstai, o rasai vel.
ka reiskia buriausi 10min
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 07 28, 20:27)
aš tai kažkaip pagal nuojautą atsirinkau.. Pirmoji pas kurą nuėjau buvo močiutė prie savo... tą kartą pamenu patiko, labai daug tiesos pasakė.. Tada po kurio laiko prasidėjo sunkus periodas, kai reikėjo skubiai patarimo, kai reikėjo žinoti, kas bus ir kaip elgtis.. Ir kaip tik atėjo eilė mano ėjimui pas Janiną ralio g. tačiau likus dienai iki ėjimo pas ją, mano tuometinė sugyventinė parekomendavo vieną būrėją Prienuose. Taigi nuėjau pas ją ir sekančią dieną nuėjau pas Janiną... Taigi ta būrėja Prienuose, na net nežinau, nes nelabai daug pamenu iš jos žodžių.. Buvo tiesos pasakiusi, bet nežinau.. Jos būrimai tokie labai įdomūs buvo, ne su paprastom kortom ir pan. o ir pati tokia maloni moteriškė pasirodė... galbūt kada nulėksiu vėl, bet vis kažkodėl neprisiruošiu.. Tiesa, pas Janiną būriausi gal tik kokias 10 minučių, visą kitą laiką teko užsiimti kitais dalykais, todėl pati su jos būrimais asmeniškai nesu labai susidūrusi, bet tiek, kiek girdėjau- mane nustebino. Taigi dabar, jei reikia skubiai ir neturiu laiko laukti- renkuosi močiutę prie savo, jei laiko turiu- Janiną. Žinau, jog su būrėjom neprašoviau 

kalbi, kad nevaikstai, o rasai vel.
ka reiskia buriausi 10min

Sveikutes , gal kas buvot Kaune pas Laima, Dauksos gatveje? kokie ispudziai ,atsiliepimai ? aciu