Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

Buvau šiandien pas močiutę prie savo vėl.. Jau tiiek tiesos pasakė.... Apie praeity bent jau, o toliau bus matyt.. turėtų jau iki savaitgalio paaiškėt pasakė tiesą ar ne.. Tiesa, sako kodėl man čia kažkokį vaiką meta? gal laukies..? šakės, net prakaitas išpylė... Viliuos, jog suklydo.. Na, sakė, jog gali būti, kad greitu metu pastosiu, tai nusiraminau biškuti.. Pirmadienį dar pas Janiną ralio g. keliausiu.. Žiūrėsim ką pasakys ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 07 28, 02:01)
Buvau šiandien pas močiutę prie savo vėl..  Pirmadienį dar pas Janiną ralio g. keliausiu.. Žiūrėsim ką pasakys ji smile.gif

prasom nesupykti,jus matau jaunute esat
ar jau ne liguistai begiojat pas burejas?
jos nesukurs jums gyvenimo.esat atsakinga uz ji pati
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 07 28, 03:01)
Buvau šiandien pas močiutę prie savo vėl.. Jau tiiek tiesos pasakė.... Apie praeity bent jau, o toliau bus matyt.. turėtų jau iki savaitgalio paaiškėt pasakė tiesą ar ne.. Tiesa, sako kodėl man čia kažkokį vaiką meta? gal laukies..? šakės, net prakaitas išpylė... Viliuos, jog suklydo.. Na, sakė, jog gali būti, kad greitu metu pastosiu, tai nusiraminau biškuti.. Pirmadienį dar pas Janiną ralio g. keliausiu.. Žiūrėsim ką pasakys ji smile.gif

cukrine siela, tikrai nevaiksciok taip daznai pas burejas. sako, kad negalima. po apsilankymo turi praeiti kazkiek laiko ir tik tada vel galima lankytis.
Atsakyti
Ne ne, tikrai nėra liguistai, nevaikštau aš ten kas mėnesį ar pan. smile.gif ir šiaip nesu kokia 15-inė smile.gif tiesiog dabar gyvenime svarbus momentas ir iki pirmadienio išlaukti nesugebėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 07 28, 11:50)
Ne ne, tikrai nėra liguistai, nevaikštau aš ten kas mėnesį ar pan. smile.gif ir šiaip nesu kokia 15-inė smile.gif tiesiog dabar gyvenime svarbus momentas ir iki pirmadienio išlaukti nesugebėjau  biggrin.gif

Kiek laiko pas Janiną laukėt? Sakė pažįstama, kad tik po trijų savaičių priėmė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 07 28, 11:58)
Kiek laiko pas Janiną laukėt? Sakė pažįstama, kad tik po trijų savaičių priėmė.  g.gif

kažkas apie tris sav. ir buvo... gal ir daugiau truputį... o kadangi aš toookia nekantri... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cukrinė_Siela*: 28 liepos 2011 - 11:58
QUOTE(ernoja @ 2011 07 28, 11:58)
Kiek laiko pas Janiną laukėt? Sakė pažįstama, kad tik po trijų savaičių priėmė.  g.gif

2 psl atgal rasiau... birzelio paskutinem dienom (28 ar veliau) pasiskambinau, o liepos 15 d. jau buvau pas ja. Beje, tvirtinau burejai, kad tai, ka ji buria, man visai nereikalinga ir taip negali buti. JAU yra lotuliukas.gif daugiau neburbuliuosiu garsiai del kai kuriu dalyku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2011 07 28, 14:16)
2 psl atgal rasiau... birzelio paskutinem dienom (28 ar veliau) pasiskambinau, o liepos 15 d. jau buvau pas ja. Beje, tvirtinau burejai, kad tai, ka ji buria, man visai nereikalinga ir taip negali buti. JAU yra  lotuliukas.gif daugiau neburbuliuosiu garsiai del kai kuriu dalyku  lotuliukas.gif

po šių žodžių dar labiau laukiu pirmadienio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 07 28, 14:17)
po šių žodžių dar labiau laukiu pirmadienio biggrin.gif

dabar pamasciau, kad manes laukia ir daugiau linksmu ivykiu... lotuliukas.gif kelione turejo neivykti, bet ivyko, kaip ji ir sake. Turejau buti apsistojusi vienam mieste, o kazkaip gyvenu visai kitam... galiu saukt, rekt, stebetis, bet... man tiesiog linksma lotuliukas.gif fantastika, ne gyvenimas smile.gif) visai kaip pasaku knygose biggrin.gif bet svarbiausia - neburbuliuoti garsiai 'ne, taip nebus', 'tai kad man taip neturetu nutikti' biggrin.gif gyvenimas yra pats didziausias stebuklas smile.gif ech smile.gif)
Atsakyti
o cia ta Janina is Ralio g Jonavoje? apie sia kalbate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2011 07 28, 14:24)
dabar pamasciau, kad manes laukia ir daugiau linksmu ivykiu... lotuliukas.gif  kelione turejo neivykti, bet ivyko, kaip ji ir sake. Turejau buti apsistojusi vienam mieste, o kazkaip gyvenu visai kitam... galiu saukt, rekt, stebetis, bet... man tiesiog linksma  lotuliukas.gif fantastika, ne gyvenimas smile.gif)  visai kaip pasaku knygose biggrin.gif bet svarbiausia - neburbuliuoti garsiai 'ne, taip nebus', 'tai kad man taip neturetu nutikti' biggrin.gif gyvenimas yra pats didziausias stebuklas smile.gif ech smile.gif)

Aš kai pas ją buvau prieš ketverius gal metus tai irgi purčiausi, kad ne, taip negali būti, neįmanoma, nesąmonė, aš taip nesielgiu. biggrin.gif O ji sakė, kad pamatysi. Na ir kai pradėjo paskui viskas vos ne savaičių tikslumu pildytis... Bet daugiau taip ir nenuvažiavau, vieną kartą buvau užsiregistravusi, bet aplinkybės kitaip susiklostė. O dabar galvoju, gal reiktų nuvažiuot. Vienas klausimas ramybės neduoda. g.gif

Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2011 07 28, 14:24)
dabar pamasciau, kad manes laukia ir daugiau linksmu ivykiu... lotuliukas.gif  kelione turejo neivykti, bet ivyko, kaip ji ir sake. Turejau buti apsistojusi vienam mieste, o kazkaip gyvenu visai kitam... galiu saukt, rekt, stebetis, bet... man tiesiog linksma  lotuliukas.gif fantastika, ne gyvenimas smile.gif)  visai kaip pasaku knygose biggrin.gif bet svarbiausia - neburbuliuoti garsiai 'ne, taip nebus', 'tai kad man taip neturetu nutikti' biggrin.gif gyvenimas yra pats didziausias stebuklas smile.gif ech smile.gif)

tai jei bus kokie geri dalykai sėdėsiu ir sakysiu, kad neee, taip nebus biggrin.gif
QUOTE(Student3 @ 2011 07 28, 15:10)
o cia ta Janina is Ralio g Jonavoje? apie sia kalbate?  ax.gif

Taip, ta pati smile.gif

QUOTE(ernoja @ 2011 07 28, 15:17)
Aš kai pas ją buvau prieš ketverius gal metus tai irgi purčiausi, kad ne, taip negali būti, neįmanoma, nesąmonė, aš taip nesielgiu.  biggrin.gif O ji sakė, kad pamatysi. Na ir kai pradėjo paskui viskas vos ne savaičių tikslumu pildytis... Bet daugiau taip ir nenuvažiavau, vieną kartą buvau užsiregistravusi, bet aplinkybės kitaip susiklostė. O dabar galvoju, gal reiktų nuvažiuot. Vienas klausimas ramybės neduoda. g.gif

Baikit, prašau, nes jau sėdžiu ir nebežinau kaip išlaukti pirmadienio doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif ax.gif
Papildyta:
o gal netyčia kuri esat pas Janiną ralio g. užsirašiusi anksčiau nei pirmadieniui ir sutiktų vietom pasikeisti?
Atsakyti