Buvau šiandien pas močiutę prie savo vėl.. Jau tiiek tiesos pasakė.... Apie praeity bent jau, o toliau bus matyt.. turėtų jau iki savaitgalio paaiškėt pasakė tiesą ar ne.. Tiesa, sako kodėl man čia kažkokį vaiką meta? gal laukies..? šakės, net prakaitas išpylė... Viliuos, jog suklydo.. Na, sakė, jog gali būti, kad greitu metu pastosiu, tai nusiraminau biškuti.. Pirmadienį dar pas Janiną ralio g. keliausiu.. Žiūrėsim ką pasakys ji

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 07 28, 02:01)
Buvau šiandien pas močiutę prie savo vėl.. Pirmadienį dar pas Janiną ralio g. keliausiu.. Žiūrėsim ką pasakys ji 

prasom nesupykti,jus matau jaunute esat
ar jau ne liguistai begiojat pas burejas?
jos nesukurs jums gyvenimo.esat atsakinga uz ji pati
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 07 28, 03:01)
Buvau šiandien pas močiutę prie savo vėl.. Jau tiiek tiesos pasakė.... Apie praeity bent jau, o toliau bus matyt.. turėtų jau iki savaitgalio paaiškėt pasakė tiesą ar ne.. Tiesa, sako kodėl man čia kažkokį vaiką meta? gal laukies..? šakės, net prakaitas išpylė... Viliuos, jog suklydo.. Na, sakė, jog gali būti, kad greitu metu pastosiu, tai nusiraminau biškuti.. Pirmadienį dar pas Janiną ralio g. keliausiu.. Žiūrėsim ką pasakys ji 

cukrine siela, tikrai nevaiksciok taip daznai pas burejas. sako, kad negalima. po apsilankymo turi praeiti kazkiek laiko ir tik tada vel galima lankytis.
Ne ne, tikrai nėra liguistai, nevaikštau aš ten kas mėnesį ar pan.
ir šiaip nesu kokia 15-inė
tiesiog dabar gyvenime svarbus momentas ir iki pirmadienio išlaukti nesugebėjau

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 07 28, 11:50)
Ne ne, tikrai nėra liguistai, nevaikštau aš ten kas mėnesį ar pan.
ir šiaip nesu kokia 15-inė
tiesiog dabar gyvenime svarbus momentas ir iki pirmadienio išlaukti nesugebėjau 

Kiek laiko pas Janiną laukėt? Sakė pažįstama, kad tik po trijų savaičių priėmė.

QUOTE(ernoja @ 2011 07 28, 11:58)
kažkas apie tris sav. ir buvo... gal ir daugiau truputį... o kadangi aš toookia nekantri...

QUOTE(ernoja @ 2011 07 28, 11:58)
2 psl atgal rasiau... birzelio paskutinem dienom (28 ar veliau) pasiskambinau, o liepos 15 d. jau buvau pas ja. Beje, tvirtinau burejai, kad tai, ka ji buria, man visai nereikalinga ir taip negali buti. JAU yra

QUOTE(modestina @ 2011 07 28, 14:16)
2 psl atgal rasiau... birzelio paskutinem dienom (28 ar veliau) pasiskambinau, o liepos 15 d. jau buvau pas ja. Beje, tvirtinau burejai, kad tai, ka ji buria, man visai nereikalinga ir taip negali buti. JAU yra
daugiau neburbuliuosiu garsiai del kai kuriu dalyku 

po šių žodžių dar labiau laukiu pirmadienio

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 07 28, 14:17)
dabar pamasciau, kad manes laukia ir daugiau linksmu ivykiu...

o cia ta Janina is Ralio g Jonavoje? apie sia kalbate?

QUOTE(modestina @ 2011 07 28, 14:24)
kelione turejo neivykti, bet ivyko, kaip ji ir sake. Turejau buti apsistojusi vienam mieste, o kazkaip gyvenu visai kitam... galiu saukt, rekt, stebetis, bet... man tiesiog linksma
fantastika, ne gyvenimas
) visai kaip pasaku knygose
bet svarbiausia - neburbuliuoti garsiai 'ne, taip nebus', 'tai kad man taip neturetu nutikti'
gyvenimas yra pats didziausias stebuklas
ech
)

Aš kai pas ją buvau prieš ketverius gal metus tai irgi purčiausi, kad ne, taip negali būti, neįmanoma, nesąmonė, aš taip nesielgiu.

QUOTE(modestina @ 2011 07 28, 14:24)
kelione turejo neivykti, bet ivyko, kaip ji ir sake. Turejau buti apsistojusi vienam mieste, o kazkaip gyvenu visai kitam... galiu saukt, rekt, stebetis, bet... man tiesiog linksma
fantastika, ne gyvenimas
) visai kaip pasaku knygose
bet svarbiausia - neburbuliuoti garsiai 'ne, taip nebus', 'tai kad man taip neturetu nutikti'
gyvenimas yra pats didziausias stebuklas
ech
)

tai jei bus kokie geri dalykai sėdėsiu ir sakysiu, kad neee, taip nebus

QUOTE(Student3 @ 2011 07 28, 15:10)
Taip, ta pati

QUOTE(ernoja @ 2011 07 28, 15:17)
Aš kai pas ją buvau prieš ketverius gal metus tai irgi purčiausi, kad ne, taip negali būti, neįmanoma, nesąmonė, aš taip nesielgiu.
O ji sakė, kad pamatysi. Na ir kai pradėjo paskui viskas vos ne savaičių tikslumu pildytis... Bet daugiau taip ir nenuvažiavau, vieną kartą buvau užsiregistravusi, bet aplinkybės kitaip susiklostė. O dabar galvoju, gal reiktų nuvažiuot. Vienas klausimas ramybės neduoda. 

Baikit, prašau, nes jau sėdžiu ir nebežinau kaip išlaukti pirmadienio

Papildyta:
o gal netyčia kuri esat pas Janiną ralio g. užsirašiusi anksčiau nei pirmadieniui ir sutiktų vietom pasikeisti?