Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Tairune @ 2012 06 19, 18:21)

Tairune, 19 Bir 2012 - 18:21, para�ė:

Tairune, 19 Bir 2012 - 18:21, para�ė:

As tai buvau pas ta Genute , kuri sanciuose.

As tai buvau pas ta Genute , kuri sanciuose.

Kiek kainuoja apsilankymas pas Genute?
Atsakyti
QUOTE(_Indija_ @ 2012 06 28, 23:27)

_Indija_, 28 Bir 2012 - 23:27, para�ė:

_Indija_, 28 Bir 2012 - 23:27, para�ė:

Sweiki, gal galite parekomenduoti bureja pas kuria butu galima kreitptis del seimos bedu, kad kazka patartu, nes situacija tokia kad nebezinau ir ka bedaryti... labai prasau parekomenduokit tokia kuri padetu pasirinkti geriausia sprendima, na ir aiksu visa ateiti tolimesne matytu, dekui labai

Sweiki, gal galite parekomenduoti bureja pas kuria butu galima kreitptis del seimos bedu, kad kazka patartu, nes situacija tokia kad nebezinau ir ka bedaryti... labai prasau parekomenduokit tokia kuri padetu pasirinkti geriausia sprendima, na ir aiksu visa ateiti tolimesne matytu, dekui labai

savy atsakymo ieškok. Tavo šeimos bėdų neišspręs nei viena būrėja. Tik pati tai gali padaryti.
Atsakyti
QUOTE(ddijana @ 2012 06 30, 09:25)

ddijana, 30 Bir 2012 - 09:25, para�ė:

buvau prieš kokius 3 mėn., mokėjau 30 Lt. Šiaip ji pati pasako. Kaip suprantu, kaina priklauso nuo to, kiek klausinėji, kiek užtrunki...
Atsakyti
QUOTE(_Indija_ @ 2012 06 29, 00:27)

_Indija_, 29 Bir 2012 - 00:27, para�ė:

_Indija_, 29 Bir 2012 - 00:27, para�ė:

Bandykit pas Zinaidą apsilankyti, tik nežinau, ar priima dabar g.gif , nes labai sunkiai susirgo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ddijana @ 2012 06 30, 09:25)

Buvau praeita savaite tai paeme 40Lt.
O pokalbi apturejau 15min ir is ju 5min ji prakalbejo telefonu.Visiskai nieko nepasake doh.gif Zodziu pasijutau visiskai supuvus,niekam tikus ir jokiu prosvaisciu man geriau pasijust nera .Juodoj duobej iki gyvenimo pabaigos doh.gif
Atsakyti
Indija. Bandyk pas Rasa. Ji tikrai gera bureja ir psichologe.
Atsakyti
QUOTE(Tairune @ 2012 07 02, 13:32)

Tairune, 02 Lie 2012 - 13:32, para�ė:

Tairune, 02 Lie 2012 - 13:32, para�ė:

Psichologe tikrai gera ir labai malonus zmogus, bet niekas nesipildo net i ta puse kaip isbure.
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2012 07 02, 13:34)

Vylmute, 02 Lie 2012 - 13:34, para�ė:

Vylmute, 02 Lie 2012 - 13:34, para�ė:

Psichologe tikrai gera ir labai malonus zmogus, bet niekas nesipildo net i ta puse kaip isbure.

O aš jua tyliu, maniau tik man vienai, ką sakė prieš kelis metus, niekas nesipildo. Pasirodo ir daugiau tokių yra biggrin.gif
Atsakyti
Nesenai teko apsilankyti pas Gedą. Įspūdį paliko. Kaina kiek didoka (60 lt),bet buvo verta.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 07 02, 14:27)

ernoja, 02 Lie 2012 - 14:27, para�ė:

ernoja, 02 Lie 2012 - 14:27, para�ė:

O aš jua tyliu, maniau tik man vienai, ką sakė prieš kelis metus, niekas nesipildo. Pasirodo ir daugiau tokių yra  biggrin.gif

O aš jua tyliu, maniau tik man vienai, ką sakė prieš kelis metus, niekas nesipildo. Pasirodo ir daugiau tokių yra  biggrin.gif

Po teisybei nei viena bureja pas kuria buvau ateities nenuspejo. Esama momenta, zmones apibudina teisingai. Apie mane pasako tiesa kokia esu, bet ateiti schmoll.gif
Atsakyti
as buvus pries gerus metus. pagrindiniai dalykai issipilde! nesenai buvau del vieno klausimo pas Stasele. Reikejo priimt skubu sprendima! Taip pat manau kad teisingai patare. Reikia dar truputy laiko. Pvz. Genute man tiksliai del sveikatos susake! O stebuklu tai jos nei viena nepadaro! reik jau paciam toliau tvarkytis.....
Atsakyti
Na bent man zinaida bendrai kalbejo ir nieko jinai visiskai neatspejo, gerda gal ir nieko, Bet kazkaip man ji verslininke labiau pasirode. Nzn, janina is jonavos praeiti ir db tikslaii nusako, o kas del ateities neaisq...

QUOTE(cangoroo @ 2012 06 30, 23:03)

cangoroo, 30 Bir 2012 - 23:03, para�ė:

cangoroo, 30 Bir 2012 - 23:03, para�ė:

Bandykit pas Zinaidą apsilankyti, tik nežinau, ar priima dabar g.gif , nes labai sunkiai susirgo. verysad.gif

Atsakyti