Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(kotri_ @ 2012 05 15, 14:13)
Kaina 400 lt 4u.gif

is kur zinot, gal kontaktus turit, galetumet i az, aciukas
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 05 15, 19:05)
is kur zinot, gal kontaktus turit, galetumet i az, aciukas

Pagoglinkit, internete pilna reklamos 4u.gif
Atsakyti
gal kas buvot pas monikute sanasos gatvej kaune, gal kokiu atsiliepimu, zinau ji nebureja lyg zolininke ar uzkalbetoja idomu ar padeda ka nors?
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 03 25, 10:37)
Seniai buvau, gal prieš 6 metus, nepamenu, ką apie vaikus sakė. Bet tap tai ir apie praeitį, ir apie tuometinę situaciją nusišnekėjo. Dar bandžiau sakyti, kad nėra taip, kad nebuvo, bet ji geriau "žinojo" biggrin.gif

Teko pas Stasele ir man apsilankyti, gal pries 3 metus, ar 4. Daug ji tada prisnekejo visko. ir is daug ko tada juokiausi, bet turiu pripazinti, yra dalyku, kurie tikrai issipilde ir po siai dienai pildosi.. Niekada apie tai negalvodavau, bet neseniai su draugem prisiminem kur teko lankytis ir ka girdejom.. tai va turiu pripazinti, kad sake tiesa. ir dar kazkada (pries 7 metus berods) buvau pas moteryte netoli viesosios bibliotekos (nepamenu nei vardo, nei adreso) bet jos zodziuose ir nemazai tiesos buta. smile.gif
Atsakyti
Oi! Jau senokai buvau! man labai tiksliai susake Stasele esama situacija. na ir poto aisku ateities yvykiai susitvarke taip kaip ir buvo susakyta. Taip pat esu pas Rasa buvus. Pas Genute. Likau patenkinta! Tik tiek kad pas Genute tai tikslesnes prognozes del sveikatos, nes ji kortu nemeta.
Atsakyti
O kur tiksliai ta Rasa gyvena? Kuo ji buria? Kas pas ja gero?
Atsakyti
Kaip ir visos. Is visokiu kortu. Senamiestyj ji dirba.
Atsakyti
O Genute cia ne ta pati, kuri siuo metu Aleksote dirba? Ar ji labiau del sveikatos konsultuoja, ar galima ir del bendru ateities pranasysciu, praeitu gyvenimu konsultuotis??
Atsakyti
As tai buvau pas ta Genute , kuri sanciuose.
Atsakyti
ir koki ispudi ji paliko? ar del sveikatos konsultavotes, ar kitais klausimais? smile.gif
Atsakyti
As ejau del sveikatos. na tikrai pataike!!!
Atsakyti
Sweiki, gal galite parekomenduoti bureja pas kuria butu galima kreitptis del seimos bedu, kad kazka patartu, nes situacija tokia kad nebezinau ir ka bedaryti... labai prasau parekomenduokit tokia kuri padetu pasirinkti geriausia sprendima, na ir aiksu visa ateiti tolimesne matytu, dekui labai
Atsakyti